[LCD-monitor]Hoe reinigt u de monitor?

1.Voordat u uw monitor optilt of verplaatst, is het beter om de kabels en het netsnoer los te koppelen . Volg de juiste instructie tot leven of verplaats de monitor. Wanneer u de monitor optilt of verplaatst, pakt u de randen van de monitor vast. Til het scherm niet op aan de standaard of het snoer.

2. Voor het schoonmaken. Zet uw monitor uit en trek de stekker uit het stopcontact. Reinig het oppervlak van de monitor en verwijder het hardnekkige vuil met een pluisvrije en niet-schurende doek  eerst met een neutraal schoonmaakmiddel en veeg de monitor vervolgens voorzichtig schoon.
  Opmerking: vermijd het gebruik van schurende materialen zoals schurende doeken, handdoeken, papieren handdoeken of soortgelijke items om af te vegen.
  Opmerking: maak de doek lichtjes vochtig, spuit geen reinigingsoplossing rechtstreeks op het scherm en laat niet te veel vloeistof op het scherm achter. Als je geen schermreiniger hebt, kun je in plaats daarvan water gebruiken.

Vermijd het gebruik van reinigingsmiddelen en sprays, bleekmiddelen of schuurmiddelen die alcohol of aceton bevatten. Gebruik de cleaner voor monitor.

3. Wacht na het afvegen tot het scherm op natuurlijke wijze is opgedroogd. Als er nog steeds vlekken of vlekken op het scherm zitten, gebruik dan een droge doek om voorzichtig van boven naar beneden over het scherm te vegen, in dezelfde richting.