[Notebook] Cloud Recovery binnen MyASUS in WinRE's lijst met nieuwe ondersteunde producten

U kunt hier klikken om erachter te komen of uw Asus-laptop Cloud Recovery binnen MyASUS in WinRE ondersteunt. Als u de naam van uw notebook wilt weten, kunt u op de volgende link klikken om erachter te komen: [Notebook] Hoe u de modelnaam en BIOS-versie kunt controleren

Als uw notebook in de lijst staat maar geen cloudherstel heeft in MyASUS in WinRE, bevestig dan de Windows-versie van uw notebook. Uw notebookversie van Windows vereist Windows 11 22H2 en later, upgrade uw systeem handmatig. Als uw computer Windows 10 gebruikt, upgrade dan naar Windows 11.