[Moederbord] Hoe installeer ik stuurprogramma's en hulpprogramma's voor het moederbord?

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS YouTube-videolink klikken voor meer informatie over het installeren van stuurprogramma's en hulpprogramma's voor het moederbord.

https://www.youtube.com/watch?v=3tA8V83tglU

Als u stuurprogramma's en hulpprogramma's moet installeren, kunt u deze installeren via Armory Crate of de ASUS-ondersteuningssite, en zorg ervoor dat uw internet eerst goed is verbonden.

Agenda:

1. Hoe installeer ik stuurprogramma's en hulpprogramma's via Armory Crate?

2. Hoe stuurprogramma's en hulpprogramma's installeren via de ASUS-ondersteuningssite?

3. V&A :

Methode 1. Volg de onderstaande stappen om stuurprogramma's en hulpprogramma's te installeren via Armory Crate:

1. Nadat de Armory Crate is geïnstalleerd, klikt u op het vergrootglaspictogram en zoekt u naar Armoury Crate in het zoekveld. Klikopenen om Armory Crate te starten.

2. Klik na het openen van Armory Crate opExtra in het linkermenu en klik opDriver op de pagina Tools. Klik op het witte vakje om alle drivers die niet zijn geïnstalleerd aan te vinken en klik op Downloaden en installeren om de installatie te starten.

3. Nadat de installatie is voltooid, vraagt ​​het systeem de computer opnieuw op te starten. Klik op OK om de installatie van alle stuurprogramma's te voltooien.

4. Klik op Hulpprogramma op de pagina Hulpprogramma's en klik op het witte vakje om alle hulpprogramma's aan te vinken die niet zijn geïnstalleerd. Klik op Downloaden en installeren om de installatie te starten.

5. Nadat de installatie is voltooid, vraagt ​​het systeem de computer opnieuw op te starten. Klik op OK om de installatie van alle hulpprogramma's te voltooien.

Methode 2. Volg de onderstaande stappen om stuurprogramma's en hulpprogramma's te installeren via de ASUS-ondersteuningssite:

1. Ga eerst naar de ASUS-ondersteuningssite, typ de productnaam in de zoekbalk en klik  vervolgens op Enter op het toetsenbord.

2. Nadat het zoekresultaat verschijnt, selecteert u [Motherboards] in de categorie [Motherboards/Components] en klikt u vervolgens op het product dat u zoekt.

3. Nadat u de productpagina hebt geopend, klikt u op Ondersteuning en vervolgens op Driver en hulpprogramma.

4. Klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer de versie van het besturingssysteem die u gebruikt .

Opmerking: ASUS biedt alleen stuurprogramma's en hulpprogramma's voor ondersteunde besturingssystemen. Als u andere besturingssystemen gebruikt, zorg er dan voor dat u stuurprogramma's van andere kanalen verkrijgt.

5. Alle stuurprogramma's en hulpprogramma's worden vermeld op de productondersteuningspagina. Zoek het item dat u moet downloaden en klik op [Download] om het downloaden te starten.

3.  V&A:

V1: Waarom verschijnt de installatieprompt van Armory Crate niet wanneer ik het bureaublad open na de installatie van Windows 11?

A1: Controleer of Armory Crate is ingeschakeld in het BIOS. Raadpleeg Armory Crate inschakelen in het BIOS

1. Zet de computer aan en zie het ASUS-logo / ROG-logo en druk op de DEL-toets op het toetsenbord om het BIOS te openen

2. Nadat u het BIOS bent binnengegaan, drukt u op F7 op de EZ Mode-pagina of klikt u op Advanced Mode (F7) om naar de geavanceerde modus te gaan

3. Nadat u de geavanceerde modus hebt geopend, klikt u op het functiemenu Tool (1) en klikt u op ASUS Armoury Crate (2) op de menupagina Tool.

4. Nadat u de ASUS Armory Crate-pagina hebt geopend, stelt u deze in op Enable in de ARMORY CRATE-app downloaden en installeren. Nadat de instelling is voltooid, drukt u op F10 op het toetsenbord om de instelling op te slaan en te vertrekken

Vraag 2: Als ik Armory Crate niet heb geïnstalleerd nadat ik het besturingssysteem heb geïnstalleerd, wat moet ik dan doen als ik het later wil installeren?

A2: Nadat u het besturingssysteem hebt geïnstalleerd, wordt u slechts één keer gevraagd of u Armory Crate wilt installeren. Als u het later moet installeren, kunt u naar de Armory Crate Support Site-pagina gaan en Armory Crate downloaden.

Vraag 3: Als uw computer het stuurprogramma moet installeren, raadpleeg dan de volgende link:

[Moederbord] LAN-stuurprogramma downloaden en installeren vanaf ASUS Download Center | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal