[Wireless Router] Foutbericht (HSTS) verschijnt wanneer u zich aanmeldt bij ASUS Router WEB GUI

Zoals de afbeelding hieronder liet zien:

De reden waarom deze foutmelding verschijnt, is dat browsers HSTS met geweld implementeren op https://router.asus.com, zodat browsers de toegang tot https://router.asus.com zouden weigeren met een privécertificaat.

Daarom, als u browsers gebruikt om in te loggen op WEB GUI, raadpleeg dan de volgende manieren om het probleem op te lossen:

1. Werk de versie van uw browser bij naar de nieuwste versie en probeer vervolgens de WEB GUI-inlogpagina opnieuw te openen.

2. Gebruik alstublieft https://[LAN IP] (bijv. http://192.168.1.1).

3. Gebruik een andere browser en voer https://router.asus.com in om te controleren of u de WEB GUI-inlogpagina kunt openen.

 

Opmerking 1: HSTS (HTTP Strict Transport Security) is een beveiligingsmechanisme van internet. Het dwingt websites om via internet te communiceren met behulp van codering en zorgt voor uw gegevensbeveiliging.

Opmerking 2: SSL-certificaat is een techniek van veilige codering. Wanneer u door websites bladert, kan het gegevens transporteren met behulp van codering om te voorkomen dat anderen uw gevoelige gegevens in handen krijgen.

 

 

 

Hoe kom ik aan de (Utility / Firmware)?

Je kunt de nieuwste stuurprogramma's downloaden, software, firmware en gebruikershandleidingen in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over de ;ASUS Download Center, raadpleeg deze link.