[Draadloze router] Gebruik de ASUS Router-app om de router te optimaliseren

Gebruik de ASUS-router-app om uw router te optimaliseren. De ASUS-routerapp ondersteunt iOS- en Android-apparaten. Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken.

A. Hoe kan ik mijn router optimaliseren via de ASUS-routerapp (iOS)?  https://youtu.be/wtDlu5Jt8ew

B. Hoe kan ik mijn router optimaliseren via de ASUS-routerapp (Android)?  https://youtu.be/eIhxXF37AgI