[LCD-monitor]Hoe krijg ik als professionele reparateur in landen van de Europese Unie toegang tot informatie over reparaties en reserveonderdelen voor Asus-monitoren?

Hoe krijg ik als professionele reparateur in landen van de Europese Unie toegang tot informatie over reparaties en reserveonderdelen voor Asus Monitors?  
Als u een professionele reparateur bent die de technische competentie heeft om elektronische beeldschermen te repareren en voldoet aan de toepasselijke regelgeving voor reparateurs van elektrische apparatuur in landen van de Europese Unie en geïnteresseerd bent om een door Asus geregistreerde monitor te worden reparatie door een derde partij, neem dan onderstaande stappen om contact met ons op te nemen: 
1. Ga naar:https://www.asus.com/support/Product/ContactUs/Services/questionform/?lang=nl
2. Kies 'Technische' ondersteuning in het gedeelte *Informatie.  
 
 

3. Zorg ervoor dat u het sleutelwoord “Professionele reparateurs voor reparatie-instructies” gebruikt in het *Onderwerp om ons uw gevraagde onderwerp te laten weten.  Onder *Probleembeschrijving kunt u uw reparatieverzoek gedetailleerder bespreken. 


4. Na ontvangst van uw verzoek stuurt Asus u een enquêteformulier voor een kwalificatiecontrole. 
5. Zodra Asus uw enquêteformulier heeft beoordeeld, worden feedback, reparatie- en reserveonderdeel informatie voor Asus monitoren per e-mail naar u verzonden.