Valós idejű IT-figyelési és felügyeleti szoftver
Letöltés

Verziója: 01.06.15

Azok a felhasználók, akik az ASUS Control Center CSM használatával folytatnák a munkát, ezzel az ingyenes online eszközzel konvertálhatják át az ASUS Control Center Express kulcsukat.

Miért érdemes az ASUS Control Center Expresst választani?

Az ASUS Control Center Express egy valós idejű, üzleti célú IT-megfigyelő és kezelőeszköz, amely a hatékonyság növelésére és a biztonság fokozására készült. Segít megelőzni a jogosulatlan eléréseket és az adatok kiszivárgását. Intuitív felhasználói felületén egyszerűen, valós időben kezelhetők a szervezet hardveres és szoftveres erőforrásai. Egy ASUS Corporate Stable Model, Pro és ProArt alaplap megvásárlása feljogosít a Control Center Express egy példányának használatára – 60 USD értékben.

 • Kevesebb mint

  5perc

  Gyorsabb telepítés
 • 3lépés

  Egyszerűbb migráció
 • 100+

  ASUS alaplappal kompatibilis

Több eszköz egyszerűbb kezelése

Intelligens kezelőfelületek

Az intelligens kezelőfelületen többféle nézetben figyelhetők a valós idejű információk, vizuális formában jeleníthetők meg a futó tevékenységek, illetve a hibaelhárítást megkönnyítő riasztásokkal és eseménynaplókkal követhető a hálózat gépeinek működése. Az intelligens kereséssel gyorsan kikereshetők és kiválaszthatók a kívánt gépek, ami különösen akkor hasznos, ha sok eszköz beállításait kell kezelni. A megfelelő berendezéseket kiemelve gyorsabban elvégezhetők a telepítések.

Alaprajzi nézet

Az alaprajzi nézet egy innovatív megoldás az összes eszköz vizuális megjelenítésére a valós idejű figyeléshez. A hagyományos IT-felügyeleti szoftverek listanézetétől eltérően itt könnyen személyre szabható a nézet egy alaprajzi ábra importálásával — ez akár egy kézi vázlat is lehet. Ehhez utána minden eszközhöz mindössze néhány kattintással felvehető egy online/offline állapotot jelző ikon, megkönnyítve ezzel a valós idejű irányítást.

IP-címek automatikus felismerése

Soha többé nem lesz szükség arra, hogy sok eszközt kézzel kelljen telepítgetni. Ez az új ASUS Control Center Express funkció lehetővé teszi a hálózat összes elérhető eszközének megkeresését és az IP-címek feltérképezését teljes részletességgel, mindössze néhány másodperc alatt. Ezek után könnyen kiválaszthatók és telepíthetők a megfelelő eszközök, ami nagymértékben javítja az informatikai műveletek hatékonyságát.

Hardver- és szoftverfigyelés

Az ASUS Control Center Express valós idejű információkat nyújt a hardver- és szoftverelemekről, az összes eszköz kihasználtságáról és kapcsolatairól a rendszerhibák megtalálásához, a kimaradások veszélyének csökkentéséhez és a hatékonyság javításához. A részletes hardveradatok (pl. a rendszerek hőmérséklete, a ventilátorok működése, a feszültségszintek és a hardverállapotok — ide értve a grafikus kártyák állapotát is) egyetlen pillantással felmérhetők.

Eszközfelügyelet

Konzisztens informatikai felügyelettel konszolidálható a hálózaton található összes eszköz. Az ASUS Control Center Express-szel átfogó szoftver- és hardverinformációk gyűjthetők az összes eszközről, emellett tápvezérlési, biztonsági, feladatütemezési és jelentéskészítési szolgáltatások is megvalósíthatók. Rendszerösszeomlások vagy váratlan leállások esetén a BIOS a hibaelhárításhoz mindig elérhető lesz távolról, és hardveres módban újra lehet telepíteni az operációs rendszert*.

* BIOS és OS újratelepítéshez RTL 8117 LAN IC támogatással rendelkező LAN-csatlakozós kapcsolat szükséges.

Biztonság

A biztonság minden üzleti környezetben különlegesen fontos. Az ASUS Control Center Express megakadályozza a rendszerek jogosulatlan elérését azzal, hogy távolról letiltható vele a Registry Editor, minden eszközön megtiltható az USB-tárolók elérése, illetve figyelőprogramok segítségével automatikusan újraindíthatók a rendszerek. Szoftver-feketelistát is létre lehet hozni azért, hogy az IT-biztonságot komolyan veszélyeztető alkalmazások futását lehetetlenné tegyük.

Beállítások átvétele (Settings Migrator)

Ha egy felhasználó már résztvevője az ASUS Corporate Stable Model (CSM) programnak és rendelkezik telepített ASUS Control Center szoftverrel, akkor a migrációs alkalmazás mindössze néhány lépésben képes az összes meglévő beállítást és eszközinformációt átemelni az ASUS Control Center Expressbe. További részletek a felhasználói kézikönyvben.

100+ ASUS alaplappal kompatibilis

Az ASUS Control Center Express nem egyszerűen csak egy IT-felügyeleti szoftver. Több mint százféle ASUS CSM normál, munkaállomás- és üzleti alaplappal kompatibilis és erős partnerhálózati támogatást élvez. Ez a piacon elérhető legsokoldalúbb IT-felügyeleti szoftver, amelynek egyszerű telepítési és frissítési folyamatait sokféle vertikális piaci területen jól alkamazhatják a megoldásszolgáltatók.

100+

ASUS alaplappal kompatibilis