NÉVJEGY

Az ASUS ProArtist-díjról

Az ASUS az évek során világszerte széles körben dolgozott együtt tervezőkkel és művészekkel, hogy fontos ismereteket gyűjtsön, kapcsolatba lépjen az alkotói közösséggel, és ami a legfontosabb, hogy visszaadjon az alkotói közösségnek. Átgondoltan megtervezett alkotói hardverek és kiváló szolgáltatás nyújtásával tükrözzük azt, amiben hiszünk. Ez az oka annak is, hogy mi rendezzük az ASUS ProArtist Awards-díjat, egy évente megrendezésre kerülő, ingyenesen látogatható, globális kreatív versenyt. Reméljük, hogy ez a verseny egy globális platform lehet az alkotók számára, ahol kibontakoztathatják kreativitásukat, és világszerte láthatóvá és elismertté válhatnak.

ÉRDEKEL
About ASUS and ASUS ProArtist Awards
ÉRDEKEL

Az ASUS-ról
Küldetés és jövőkép

Az ASUS szenvedélyesen szereti a technológiát, és az innováció hajtja. Álmodunk, merünk és arra törekszünk, hogy mindenki számára könnyed és örömteli digitális életet teremtsünk. Mindig hihetetlen élményeket keresünk, és minden tevékenységünkkel a fenntartható jövő megteremtése mellett köteleztük el magunkat. Olyan fenntarthatósági stratégiát fogadtunk el, amely biztosítja, hogy minden döntéshozatali folyamatba beépítsük a környezeti és társadalmi tényezőket, hogy versenyelőnyeinket a fenntarthatóságra összpontosíthassuk.

A ProArtról

A ProArt egy almárka, amelyet azért hoztak létre, hogy megfeleljen a professzionális kreatívok igényeinek minden iparágban. Az ASUS minden ProArt termékébe innovatív formatervezést és csúcstechnológiákat épít be, nemcsak a páratlan esztétika, hanem a nagy teljesítmény és a kiváló felhasználói élmény érdekében is.

A Pro egy stabil, professzionális platform, amely a kreativitás alapja. Minden akadályt elhárítunk a kreatív szakemberek elől, és a legmodernebb technológiát alkalmazzuk a valóban inspiráló teljesítmény érdekében.

A művészet akkor jön létre, ha az ember a határig feszíti magát. A művészetnek végtelen lehetőségei vannak: minden ötlet, minden ihlet, minden elképzelés egy áttörést jelentő remekmű potenciális magja. Álmodd meg a lehetetlent, és teremtsd meg az elképzelhetetlent!

A ProArt a Pro és a Művészet fúziója, alkotók által alkotók számára. Ez az átfogó szakmai erő, amely meggyújtja kreatív lángját, megragadja inspirációjának szikráit, és lehetővé teszi, hogy feltáratlan világokban teremtse meg az alkotást.

ÉRDEKEL
play video video poster
ÉRDEKEL