GYAKRAN ISMéTELT KéRDéSEK

Q : Indulhatok az ASUS ProArtist Awards versenyen?
A :

Legyen akár alkalmi alkotó, akár kreatív szakember, ez a verseny minden korosztály számára elérhető, és díjmentesen vehet részt rajta. Ha azonban Ön az országában kiskorú, akkor a nyeremény elnyerésének igazolásához a törvényes gondviselőjéről szóló igazoló anyagot és a törvényes gondviselő hozzájárulását a díjátadón való részvételhez, valamint egyéb szükséges anyagokat kell benyújtania az ASUS-nak. Csak jelentkezzen be ASUS-tagként, és küldje be munkáját most!

Q : Hány pályaművet nyújthatok be kategóriánként? Beadhatok pályaművet több kategóriában is?
A :

Egy személy egy fiókot használhat arra, hogy minden kategóriában egy különböző pályaművet küldjön be, de több kategóriában is nevezhet különböző pályaművekkel.

Q : Milyen alkotások engedélyezettek?
A :

Kérjük, kövesse az egyes kategóriák beküldési útmutatóját itt. A pályaműveknek eredetinek kell lenniük, kapcsolódniuk kell az esemény témájához, és az ASUS ProArtist Awards-ra történő beküldés időpontját megelőző egy éven belül kell elkészülniük. Bármely olyan pályamű, amelyet 3. fél platformon bármilyen pénzügyi célból közzétettek, vagy bármely ügyfél munkája nem vehet részt a versenyben. A díj elfogadásához az eredetiséget a szerzői szoftver eredeti forrásfájljával vagy egy rögzített munkafolyamat formájában kell igazolni.

Q : ASUS laptopon kell létrehoznom a pályaművemet?
A :

Az ASUS biztosítja a legjobb eszközöket, hogy áttörje a kreatív határokat és hihetetlen jövőt lásson, de ez nem kötelező – használjon bármilyen eszközt, amit csak akar!

Q : Mikor jár le a beküldési határidő?
A :

Az ASUS ProArtist Awards pályázatra történő beküldés határideje 2023. július 15., 23:59 CST.

Q : Milyen információkat kell megadnom a pályaművekhez?
A :

A pályamű feltöltésén kívül meg kell adnia a műve címét, egy rövid bevezetőt (100 szavas korlát) és a nevét a beküldés lapfülön.

Q : Mikor és hogyan hirdetik ki az eredményeket?
A :

Az ASUS augusztus 5-én hirdeti ki a nyerteseket az ASUS hivatalos weboldalán és a közösségi média csatornákon keresztül. A bejelentést követően az ASUS néhány munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a nyertesekkel a regisztrált e-mail címükön keresztül.

Q : Be kell-e építenem a Pantone®-színt a művembe ahhoz, hogy részt vehessek a versenyen?
A :

Nem. A pályaműve Pantone®-szín nélkül is részt vehet a versenyen, de arra bátorítjuk, hogy integrálja azt, és fedezze fel az új színben rejlő lehetőségeket.

Q : Lehetséges egyszerre első/második helyezést és Pantone®-különdíjat nyerni?
A :

Igen. Lehetőség van arra, hogy egyszerre nyerje el az első/második helyet és a Pantone® Special Award-különdíjat, ha az Ön alkotása mind a választott pályázati kategóriában, mind a Pantone® színharmóniában kiemelkedő.

Q : Az ASUS rendelkezik a műveim felhasználási jogaival?
A :

Minden pályázónak bele kell egyeznie abba, hogy a pályázatra beküldött műveket az ASUS ProArtist Awards kizárólag a pályázat népszerűsítése céljából felhasználhatja. További információért kérjük, látogasson el a feltételek oldalra.

Q : Használhatom-e a mesterséges intelligencia által generált művészeti platform segítségét a pályázat elkészítéséhez?
A :

Az AI által generált művészet (DALL-E, Stable Diffusion stb.) szerzői jogi státuszának tisztázatlansága miatt nem engedélyezünk semmilyen AI által generált művészetet. Tervezzük azonban, hogy a mesterséges intelligencia művészet kategóriával bővítjük, amint a mesterséges intelligencia művészet szerzői jogi státusza egyértelműbbé és tisztázottá válik.

Q : Csapatként is beadhatom a pályázatot? Ha csapatként szeretnék jelentkezni, akkor egy néven kell jelentkeznem?
A :

Igen, csapatként is benyújthatják a pályázatot egy olyan név alatt, amelyet használni szeretnének. Csapata nevében csak egy nevezést fogadunk el. Az egyetlen szabály az, hogy egy pályázó nem küldhet be kétszeres pályázatot.

Q : Meg kell-e szereznem a szerzői jogokat, vagy be kell-e mutatnom a 3. fél által a pályázatomban felhasznált bármely kép, hang- vagy hangeffektus szerzői jogát, vagy be kell-e mutatnom a megszerzett licenc igazolását? Használhatok jogdíjmentes eszközt?
A :

A jogdíjmentes eszközöket addig használhatja, amíg bizonyítani tudja a forrást. Annak érdekében, hogy megvédjük minden alkotás szerzői jogait, meggyőződünk arról, hogy minden kép, felvétel, hang- vagy hangeffektus, amelyet minden pályaműben használunk, jogszerűen, jogdíjjal megvásárolt, amikor díjakat adunk ki, ha elmulasztja a bizonyítékot, elveszítheti a nyerés lehetőségét.

Q : Mi történik, ha a kérdéseim nem szerepelnek a fenti listán?
A :

Ellenőrizze Általános Szerződési Feltételeinket, ha az utasítások elolvasása után sem tudja megoldani a problémát, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az ASUSProArtistAwards@asus.com címen

* Feltételek és kikötések érvényesek. További részletekért kérjük, olvasd el a Feltételek oldalon közzétett teljes körű feltételeket.