A Republic of Gamers és a Call of Duty®

Szerelkezz fel a Call of Duty®: Black Ops 4-re a Republic of Gamers segítségével

Több mint egy évtizede törekszünk elkötelezetten arra, hogy a lehető legjobb PC-s gaming-élményt nyújtsuk; függetlenül attól, hogy egyedi építésű asztali számítógépen vagy egy borotvavékony gaming ultrabookon játszol. Idén ősszel a Call of Duty®: Black Ops 4 PC Standard Edition egy példányát kínáljuk egyes kiválasztott ROG laptopok, alaplapok, grafikus kártyák, monitorok, routerek és asztali számítógépek mellé a termékcsomag részeként, így az új Republic-tagok az év egyik leginkább várt számítógépes játékát az elérhető legjobb hardverrel tapasztalhatják meg.

Néhány szó a Call of Duty® Black Ops 4-ről:

A Black Ops visszatért! Kemény, kiegyensúlyozott multiplayer csaták gördülékeny mozgással, a valaha volt legnagyobb zombikkal. Három teljes élőhalottkaland már induláskor, és a Blackout, ahol a Black Ops univerzuma kel életre egyetlen hatalmas „battle royale” élményben, amely a Call of Duty történetének legnagyobb térképét tartalmazza, valamint az egész Black Ops sorozat jellegzetes Black Ops harcát, karaktereit, helyszíneit és fegyvereit.

Call of Duty

ASUS AURA GAMING: Magával ragadó gaming élmény RGB-világítással

A Call of Duty®: Black Ops 4 egy PC-re optimalizált program, és együttműködtünk az Activision-nel, hogy olyan egyedülálló élményt nyújthassunk a ROG-közösségnek, amilyen csak az Aura Sync-kompatibilis hardverekkel lehetséges. Miközben a Call of Duty®-t játszod, az RGB-világítás versenyelőnnyel szolgál számodra, mivel jelzi a környezet változásait, és a játékban történt események alapján fontos vizuális jelzéseket kínál. A billentyűsorok megváltoztatják színüket, amikor az egészséged csökken, és kikapcsolnak, amikor fogyóban a lőszer, aminek köszönhetően könnyebb követned a változásokat a játékban, és felkészültebb lehetsz a stresszes helyzetek kezelésére.

ASUS AURA Gaming

Csatlakozz a köztársasághoz exkluzív ROG X Call of Duty®: Black Ops 4 gamer felszereléssel

A különleges stílusú ROG Black Ops 4 termékek egyedi AURA integrációt tartalmaznak és a játék digitális standard PC változatával érkeznek egy csomagban.

Co-branded

Kiemelt Republic of Gamers termékek

Elit hardver a teljes dominanciához

ROG TERMÉKEK

Fegyverezd fel a harcállásod!