Republic of Gamers x Call of Duty®

Echipează-te pentru Call of Duty®: Black Ops 4 cu Republic of Gamers

Timp de mai mult de un deceniu, ne-am axat pe furnizarea celei mai bune experiențe de joc pe PC, indiferent că este vorba despre un sistem construit din componente sau despre un ultrabook pentru jocuri extrem de subțire. În această toamnă, oferim o copie a jocului Call of Duty®: Black Ops 4 PC Standard Edition la achiziția de laptopuri, plăci de bază, plăci video, monitoare, routere și sisteme desktop ROG eligibile, astfel încât cei mai noi membri ai Republicii să se poată bucura de unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru PC al anului, cu ajutorul celor mai bune componente hardware existente.

Despre Call of Duty® Black Ops 4:

Black Ops revine! Noul titlu aduce lupte la sol fluide și pline de curaj în modul multiplayer, cel mai complex conținut zombie al tuturor timpurilor cu trei aventuri complete la lansare, iar universul Black Ops prinde viață într-o luptă masivă purtată pe cea mai mare hartă din istoria Call of Duty, sub semnătura Blacks Ops, cu personaje, locații și arme din toată seria Black Ops.

Call of Duty

ASUS AURA GAMING: Jocuri Captivante cu Iluminare RGB

Call of Duty®: Black Ops 4 este optimizat pentru PC, iar noi am colaborat cu Activision pentru a oferi comunității ROG o experiență unică, ce este posibilă numai împreună cu hardware compatibil Aura Sync. Când joci Call of Duty®, soluția de iluminare RGB îți oferă un avantaj tactic, avertizându-te cu privire la schimbările de mediu și oferindu-ți indicii vizuale vitale cu privire la acțiunea din joc. Având la dispoziție elemente precum taste care își schimbă culoarea când ești rănit sau se sting atunci când muniția este pe cale de a se epuiza, vei fi mult mai implicat în joc și mult mai bine echipat pentru a face față situațiilor limită.

ASUS AURA Gaming

Alătură-te Republicii cu Echipamentul pentru Jocuri Exclusiv ROG X Call of Duty®: Black Ops 4

Produsele ROG Black Ops 4 folosesc un stil unic, încorporează soluția de personalizare AURA și sunt acompaniate de o licență digitală pentru Ediția Standard a Jocului pentru PC.

Co-branded

Produse Republic of Gamers Recomandate

Hardware de Elită pentru Dominație Deplină