Powered by ASUS. Een knap staaltje technologie

Powered by ASUS is voor degenen die alleen genoegen nemen met het beste. Onze topteams op het gebied van onderzoek en ontwikkeling wijden elke dag aan het motto van ons bedrijf — In Search of Incredible. Ons dagelijks streven naar perfectie wordt beloond met meer dan 3000 awards die we op jaarbasis weten binnen te slepen. Vervolgens is het aan onze Powered by ASUS partners: we selecteren systeembouwers die echte droom PC’s maken, die je nergens anders kunt vinden. Van compacte small-form-factors tot een ultiem watergekoeld beest van een PC. Powered by ASUS staat voor exclusiviteit. Het staat voor prestaties. Het staat voor een knap staaltje technologie. Waarom zou je genoegen nemen met minder?

‘s Werelds nummer 1 merk in moederborden

Al meer dan 10 jaar domineert ASUS de moederborden markt. We streven er naar het ‘BEST’ te zijn – Best-selling, Easy to use, Stable en Trusted – met meer dan 550 miljoen verkochte producten en de meest gewonnen awards. Of je nu een build voor je werk of gaming maakt, een diverse selectie modellen en innovatieve functies maken het gemakkelijk om het perfecte bord voor jouw behoeften te vinden.

Toonaangevend in Koeling en Kwaliteit

ASUS GPU’s zijn gebouwd op een legacy aan innovaties zoals het Axial-tech ventilatorontwerp, IP5X stofbestendigheid, Infinity Loop all-in-one liquid koeling en Auto-Extreme Technology voor verbeterde betrouwbaarheid. Als het gaat om koelprestaties en kwaliteit, zal je nergens anders een superieur product vinden.

No.1 Gaming Monitoren Merk voor het vierde jaar op rij

ASUS gamingmonitoren hebben de afgelopen vier jaar het hoogste wereldwijde marktaandeel veroverd en zijn ook een prominente factor bij gamingtoernooien en -evenementen wereldwijd. Hun toonaangevende positie en populariteit onder fans, profs en evenementencoördinatoren staat bovenaan een lange lijst met mediaonderscheidingen en prijzen die ASUS belonen als de nummer 1 keuze voor gamingmonitoren.

FAST: de snelste netwerkoplossingen

ASUS heeft de snelste netwerkoplossingen, gebaseerd op vier kernwaarden: het verste WiFi-bereik in huis met ASUS AiMesh, eenvoudige installatie en beheer met ROG Gaming Center, de ASUS router app en ASUSWRT, beveiligde netwerken met het exclusieve ASUS AiProtection en natuurlijk de zo vertrouwde kwaliteit en bekroonde betrouwbaarheid.

1000 jaar lang veilige opslag voor alle interne optische drives

ASUS optische drives ondersteunen M-DISC™, de oplossing die al je kostbare digitale herinneringen beschermt. De ASUS M-DISC technology graveert als het ware je opgeslagen gegevens in een gepatenteerde, bijna rotsachtige laag die bestand is tegen de meest extreme omstandigheden – het houdt je informatie wel tot een millennium lang veilig.

Gemaakt voor Elite Gamers

ASUS is toegewijd aan het ontwikkelen van de meest innovatieve en gamer-vriendelijke peripherals om elite gamers de wapens te bieden die ze nodig hebben om te winnen. Een exclusief aanbod met bijvoorbeeld afneembare numerieke numpads, een instelbaar muis-switch-socket ontwerp en 's werelds eerste gaming headset met een quad hi-fi-grade ESS DAC zorgen voor een voorsprong op het slagveld.