Nyheder og annonceringer Vis 151-168 af 168 more

ASUS annoncerer RT-AC52U Dual-Band Wireless Router

2014/02/05

ASUS annoncerede i dag RT-AC52U, en ekstremt prisvenlig AC750 802.11ac dual-band router, der giver super-hurtige dataoverførselshastigheder på op til 733Mbit/s. RT-AC52U giver 2,4GHz/5GHz Wi-Fi på samme tid, og dens ekstra-stærke antenne udvider den trådløse rækkevidde med op til 150%. En USB-port til flere formål giver brugerne mulighed for at dele en printer, et harddisk-drev eller en 3G/4G (HSPA+)-dataforbindelse, som gør detmuligt at have to bredbåndsforbindelser (WAN) på én router.

ASUS annoncerer ROG Nomad Backpack

2014/02/05

Rygsækken ROG Nomad er særligt bygget til gamere, der har brug for at være mobile. Nomad er let i vægt, robust og stilfuld og kan bære en 17" notebook med stil, mens dens indvendige hængesystem holder din vigtige last i sikkerhed, når du er på farten. Den er vandafvisende takket være det ballistiske nylon 1680D, og den generøse, ventilerede skulderpolstring gør, at du kan bære tungebelastninger på behagelig vis.

ASUS introducerer standere til opladning af to produkter

2014/01/22

ASUS PW100 Wireless Charging Stand anvender den induktive strømstandard Qi for at kunne oplade Qi-kompatible tabletprodukter induktivt. ASUS\^d dock til Nexus 7(2013) har et design, der er til at glide ind i, og den kommer med et HDMI-output. så brugerne kan se indhold i HD 1080p, der er lagret på tabletten, på en ekstern skærm. Begge opladningsstandere kan støtte dine tablets i en ergonomisk betragtningsvinkel på 60 grader.

ASUS annoncerer Cerberus Gaming Headset til pcer, macs og smart-produkter

2014/01/15

ASUS annoncerede i dag Cerberus, et gaming-headset, der leverer levende lyd, fuld af kraft og dybde, til brugere af smart-produkter, desktop- og laptopcomputere — og intelligent designet til både gaming og mobil brug. Store 60 mm neodym-magnet-drivere og 100 mm lydisolerende ørepuder giver kraftig bas og lyd uden distraktioner, og det innovative design med to mikrofoner gør, at bæreren af headsettet kan bestemme, præcis hvordan vedkommende vil kommunikere.

ASUS annoncerer R9 290X og R9 290 DirectCU II Graphics Cards

2014/01/15

ASUS har i dag lanceret R9 290X DirectCU II og R9 290 DirectCU II, to nye grafikkort, derhenholdviser drevet af de nye grafikbearbejdningsenheder (GPU\^der) AMD Radeon™ R9 290X og R9 290 og udstyret med den eksklusive DirectCU II-teknologi — så de kører op til 20 % køligere og op til tre gange (3 x) mere lydløst end normalt design.

ASUS præsenterer næste generation af teknologi på CES

2014/01/09

ASUS præsenterer deres nyeste teknologi på CES 2014 i Las Vegas. Blandt de mange innovative og banebrydende produkter indgår skærmen PB287Q 28-in 4K, bundkortet Z87-Deluxe/SATA Express, ThunderboltEX II, projektoren S1 Mobile LED, surround sound-stationen SWB-S1 Blu-ray og ROG Front Base Dual Bay Gaming Panel.

ASUS og Waves Audio annoncerer strategisk samarbejde for at give brugere verden over en førsteklasses lydoplevelse

2014/01/08

ASUS, en førende virksomhed i den nye digitale tidsalder, har sammen med Waves, en førende leverandør af digital signalbehandling (DSP) til lyd til det professionelle marked så vel som den almindelige forbruger, samt modtager af en teknisk GRAMMY®, annonceret en udvidet samarbejdsrelation. Denne aftale vil inkorporere Waves MaxxAudio® Master-lydbearbejdning i alle ASUS-produkter, der anvender ASUS SonicMaster-lydteknologi.

Kundeservicemeddelelse vedrørende ASUS Transformer Pad (TF701T)

2014/01/08

ASUS har identificeret et kompatibilitetsproblem for et lille antal brugere, som ejer tidligere versioner af ASUS Transformer Pad (TF701) og anvender firmware, der havde release mellem 27/12/2013 og 1/5/2014, som har påvirket CPU\^dens boost-performance.

Seventeen ASUS Products Win 2014 CES Innovations Awards

2014/01/07

ASUS today is proud to announce that 17of its products have received the prestigious 2014 CES Innovations Award, withwins covering a wide range of innovative designs and technologies across sixaward categories

ASUS annoncerer PadFone mini

2014/01/07

ASUS annoncerede i dag PadFone mini, en smuk 4-tommers smartphone, der let forvandles til en 7-tommers tablet med en flot skærm i 1280 x 800 pixels. PadFone mini er drevet af en Intel® Atom™ Z2560-processor og fås i fem farver, og så har den en intern hukommelse på 8 GB, et brilliant 8-megapixel (8MP) hovedkamera, et 2 MP frontkamera og den sublime nye brugerflade ZenUI.

ASUS annoncerer ROG Swift PG278Q Premium Gaming Monitor

2014/01/07

ASUS annoncerede i dag ROG Swift PG278Q 27-tommers gamingskærm. Swift PG278Q har en WQHD-opløsning (2560 x 1440), en hurtig opdateringshastighed på 120+ Hz, en responstid på 1 ms og et komplet udvalg af ergonomiske justeringsmuligheder. Den kommer også med teknologierne ASUS GamePlus og NVIDIA® G-SYNC™, som er designet til at give dig den ultimative gamingoplevelse.

ASUS annoncerer ZenFone 4, ZenFone 5 og ZenFone 6

2014/01/07

ASUS annoncerede i dag ZenFone, en helt ny serie af smartphones, der tilbyder skærmstørrelser fra 4 til 6 tommer og er tilgængeligt i et udvalg af flotte farver. De nye smartphones har smukke skærme med op til IPS, kraftfulde Intel® Atom™-processer med Quad-Thread Hyper-Threading Technology, PixelMaster-hovedkameraer med en bred blænde f/2.0 og op til hele fantastiske 13 megapixel samt ZenUI, en fornem, ny brugerflade.

ASUS fejrer brandets”In Search of Incredible” på CES 2014

2014/01/07

ASUS\^d formand Jonney Shih annoncerede i dag en række banebrydende og innovative produkter, inklusive smartphone-familien ZenFone, Transformer Book Duet (TD 300), verdens første quad-mode dual-OS laptop og tablet i én, samt PadFone mini, en ny og mere kompakt version af PadFone. ZenUI, en brugerflade til smartphones, der er eksklusiv for ASUS, gør sin debut, og ROG Swift PG278Q, en 27-tommers gaming-skærm af første klasse, blev også annonceret.

ASUS PADFONE X TO ARRIVE IN THE U.S.

2014/01/07

AT&T1 today announced that it will carry the ASUS PadFone X, a smartphone and tablet in one, exclusively in the U.S. Pricing, detailed specifications and availability will be announced at a later date.

ASUS Announces PadFone mini 4.3 with new Compact and Portable Design

2013/12/23

ASUS today announced the PadFone mini 4.3, a 2-in-1 hybrid that merges 4.3 inch phone into 7 inch tablet, with a powerful Qualcomm® quad-core processor, 8-megapixel ASUS PixelMaster camera and dual SIM support that\^ds perfect for travelers who require either two phone numbers, or a separate data and phone connection. With the phone weighing just 105g, it\^ds your perfect, portable companion.

ASUS Announces RT-N14UHP N300 Single-Band High Power Router

2013/12/23

ASUS today announced RT-N14UHP, a single-band N300 router with a unique high-power design that boosts wireless coverage by up to 300% compared to standard N300 routers. With its three detachable high-gain 9dBi antennas and adjustable output power, it is the perfect choice for users who need the maximum coverage at home or in the office.

ASUS ROG Announces Poseidon GTX 780 Graphics Card

2013/12/23

ASUS Republic of Gamers (ROG) today announced Poseidon GTX 780 with DirectCU H2O, a new graphics card with an exclusive hybrid thermal solution that enables extremely efficient cooling by either air or water. With DirectCU H2O on board, the new card achieves running temperatures that are up to 140% cooler than reference for gaming performance that\^ds up to 12% faster.