İş yerinizi hibrit bir dünyaya hazır hale getirin

Hibrit çalışma hem çalışanlar hem de liderler için yeni zorluklar ve baskılar sunar. ASUS çözümlerinin verimli uzaktan işbirliğini, yönetimini ve verimliliğini nasıl güçlendirdiğini keşfedin.

Raporu Edinin arrow on button

Insights için ücretsiz Gartner® raporunu indirin:

  • Hangi yeni veya ortaya çıkan teknolojilerin dijital işyeri üzerinde önemli bir etkisi vardır?

  • Hangi önemli yeni yetenekler çalışan deneyimlerini geliştiriyor?

  • Her yerde işi desteklemek için bir siber güvenlik örgüsü nasıl uygulanır?

  • Hibrit işlemi desteklemek için hangi dağıtılmış bulut sistemleri uygulanabilir?

2030'a kadar, çalışanların% 48'i, % 30'luk Covid 19 öncesine kıyasla uzaktan çalışacak.
Dijital işyeri için önemli gelişen teknolojiler; Gartner®

5G teknolojisi modern işyerlerini değiştiriyor!

Uzaktan çalışma paradigması, iş sürekliliği ve üretkenliğine önemlerini yansıtan, sürekli daha fazla mobil ve bağlı cihazların hızlı bir evrimi gördü. Yaygın, yüksek hızlı bağlantının küresel sunumlarıyla birleştiğinde, 5G dizüstü bilgisayarların 2022 ve ötesine kadar hızlanmasını bekliyoruz..

ASUS 5G destekleyen ürünler

ASUS Expertbook B7 Flip, işletmenizi hızlandırmak için tasarlanmış kurumsal sınıf ve 5G özellikli premium dizüstü bilgisayardır. Lightning hızlı bir veri bağlantısı ve kendi kişisel güvenli ağınızla hareket halindeyken çalışmak her zamankinden daha kolay.

Daha Fazlasını Öğren

Çalışanları güçlendirmek için IT yatırımını sağlamak

    ASUS uzmanları tarafından desteklenen
    teknoloji çözümleri

  • IT Dağıtımı

    İşletme, dijital dönüşüm planları getiriyor. Windows AutoPilot ile ASUS cihazları cihaz yapılandırmasını otomatikleştirerek yeni kullanıcıları ve cihazları yapılandırmayı kolaylaştırır.

    Daha Fazlasını Öğren
  • IT Veri Yönetimi

    ASUS'tan uzak sunucu yönetimi hızlı ağ altyapısı ve güvenilir veri depolama etkinleştirir ve gerçek zamanlı durum güncellemeleri ve etkinlik bildirimleri ile IT yöneticilerini güçlendirir.

    Learn More
  • IT hizmetleri

    ASUS Kontrol Merkezi, kuruluşunuzu en zorlu modern IT ortamlarının talepleriyle başa çıkmak için hazırlayan merkezi bir yönetim paketidir.

    Daha Fazlasını Öğren

İşletmenizi optimize etmenin basit bir yolu

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için çözüm kılavuzu

ASUS, dijital dönüşümünüze yardımcı olmaya hazırdır. Uzaktan çalışma ve veri korumasından modern dünyaya uygun esnek bir işyeri yaratmaya kadar rehberimiz her şeyi açıklıyor.

Daha Fazlasını Öğren

İnce ve hafif dizüstü bilgisayarlar

Modern işçiler ince, hafif ve dayanıklı araçlara ihtiyaç duyarlar. ASUS ExpertBook B9, hafiflik ve güç sınırlarını zorlayan hassas hazırlanmış bir şasi ile her kutuyu işaretler.

Learn More

ASUS Chromebook Enterprise

Yeni Asus Chromebook Enterprise Serisi ve Chromebox Enterprise, önde gelen uygulamalara erişimi, yüksek işleme performansına ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi olan özel güç çalışanlarıdır. 

Daha Fazlasını Öğren
  • Yeni ve gelişmekte olan teknolojilerin dijital işyeri üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu daha iyi anlamak için rapora erişin

Gartner, Dijital İşyeri İçin Önemli Gelişen Teknolojiler, Gene Phifer, David Cearley, 23 Temmuz 2021

Gartner, ABD'de ve uluslararası olarak Gartner, Inc. ve/veya bağlı kuruluşlarının tescilli bir ticari marka ve hizmet markasıdır. burada izinle kullanılır. Tüm hakları Saklıdır.