Bucură-te de o experiență foarte cursivă și precisă în cele mai recente și mai intense jocuri de tip shooter, simulatoare sau acțiune/aventură. Identifică țintele de la distanță sau realizează virajul perfect și accelerează către victorie – e momentul să-și depășești limitele și să te distrezi în același timp.
Veți experimenta o lume virtuală a jocurilor cu un nivel mult mai ridicat de precizie și veți beneficia de superioritate în jocuri – identificați țintele de la distanță sau treceți în revistă întreaga hartă virtuală.
Monitor Convenţional
Monitoarele din Seria MG oferă imagini cu 25% mai clare și detaliate, și cu până la 77% mai mult spațiu pe desktop
ASUS GamePlus îți permite să te bucuri de jocurile favorite într-un mod cu totul nou. Patru opțiuni de ținte virtuale suprapuse peste ecran asigură faptul că nu vei rata niciodată; în timp ce cronometrul afișat pe partea din stânga îți permite să măsori timpul trecut deja. De asemenea, acesta oferă chiar și un indicator de FPS-uri* ce îți permite să vizualizezi imediat cât de cursiv rulează jocul.

*disponibil doar pentru modelul MG278Q.

Crosshair Overlay
Timer Functions
Timer Functions
Tehnologia ASUS GameVisual îți oferă acces la șase moduri pre-setate de vizualizare, potrivite pentru diverse scenarii de utilizare. Această caracteristică unică poate fi accesată cu ușurință prin intermediul unui buton de control rapid sau din meniul de setări OSD (Setări Afișate pe Ecran).
FPS
Setările de contrast ridicat îmbunătățesc vizibilitatea chiar și în scene slab luminate, astfel încât vei putea să-ți vezi foarte clar toți inamicii.
RTS/RPG
Îmbunătățește saturația culorilor și contrastul pentru a-ți permite să te bucuri de culori mai luminoase și bogate, precum și imagini cu un nivel foarte ridicat al detaliilor pentru jocurile de strategie în timp real (RTS) sau RPG-uri.
Simulatoare de curse
Setare implicită pentru cea mai bună experiență în simulatoarele de curse.
Cinema
Îmbunătățește contrastul și saturația de culori pentru imagini vii și pline de emoție – ideal pentru vizionarea de filme.
Peisaj
Oferă o luminozitate mai bună și introduce mai multe gradații ale contrastului. Ajustează saturația de culoare pentru spectrul verde și albastru, fiind soluția ideală pentru vizualizarea de fotografii și clipuri video cu peisaje.
sRGB
Setările ideale pentru vizualizarea fotografiilor și proiectelor de grafică pe Internet.
Modelele din Seria MG sunt de asemenea echipate cu filtre de reducere a luminii albastre ASUS Ultra-Low Blue Light ce te protejează împotriva efectelor potențial dăunătoare ale luminii albastre. Puteți selecta cu ușurință setări diferite pentru filtre prin intermediul interfeței de control afișată direct pe ecran (OSD) în funcție de tipul jocului favorit.
Tehnologia AMD FreeSync™ elimină artefactele de pe ecran pentru imagini foarte cursive și claritate extraordinară în jocuri.
Tehnologia FreeSync™ necesită prezența unui GPU AMD cu suport FreeSync™. Pentru mai multe informații, vizitați
http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/technologies-gaming/freesync#faqs

Dimensiune Afișaj 27" (68.5 cm) Format Lat (16:9)
Rezoluție Reală 2560x1440
Rată de Reîmprospătare Până la 144Hz (pentru informații detaliate vă rugăm să apăsați aici)
Unghiuri de Vizualizare 178° (H)/178° (V) cu Tehnologie IPS
Timp de răspuns 4ms (GTG)
Opțiuni de Conectivitate DisplayPort1.2,
mini-DisplayPort1.2, HDMI/MHL2.0 x 2,
USB3.0 x2
Dimensiune Afișaj 27" (68.5 cm) Format Lat (16:9)
Rezoluție Reală 2560x1440
Rată de Reîmprospătare Până la 144Hz (pentru informații detaliate vă rugăm să apăsați aici)
Unghiuri de Vizualizare 170°(H)/160°(V)
Timp de Răspuns 1ms (GTG)
Conectivitate DisplayPort1.2, HDMI-1, HDMI-2,
Dual-link DVI, port-uri USDB3.0 (Sus x 1,
Jos x 2 / Alimentare BC1.2)