Mistä löydän laitteen tarkan mallin?

Kaikki tuotetyypit:

Motherboard

Menetelmä 1: Järjestelmän

uudelleenkäynnistäminen Paina Pause/Break-näppäintä, kun näytössä lukee teksti "ASUS XXXX ACPI BIOS Revision" Emolevyn malli voi olla esimerkiksi A7N8X-VM

For example:A7N8X-VM represents the motherboard model.

Menetelmä 2:Tarkista emolevyn mallin tuotteeseen kiinnitetystä/painetusta merkinnästä

Avaa tietokoneen kotelo tarvittaessa, jotta näet emolevyn paremmin.

Emolevyn malli voi olla esimerkiksi P4C800-E

Notebook

Menetelmä 1: Sulje kannettavan tietokoneen kansi ja käännä kannettava tietokone niin, että pohja on ylöspäin. Mallin nimi näkyy kohdassa MODEL. Älä huomioi merkinnän kolmatta, neljättä ja viidettä kirjainta.

Esimerkki: A6Va-sarja (joka tunnetaan paremmin merkinnästä A6Q00VA)

Eee PC

Menetelmä 1: Sulje laitteen kansi ja käännä EPC niin, että sen pohja on ylöspäin. Mallin nimi näkyy punaisessa kohdassa.

Esimerkki:701 (mallin nimi).

Optical Drive

Menetelmä 1. Järjestelmän

uudelleenkäynnistäminen Paina Pause/Break-näppäintä, kun näytössä lukee teksti "Detecting Secondary Master"

Optisen aseman malli voi olla esimerkiksiCRW-4012A

Menetelmä 2:Tarkista malli optisen aseman tuotteeseen kiinnitetystä merkinnästä

Optisen aseman malli voi olla esimerkiksi CRW-5224A

VGA Card

Menetelmä 1: Napsauta hiiren kakkospainiketta Windowsin työpöydällä ja valitse sitten Ominaisuudet - Asetukset.

Näytönohjaimen malli voi olla esimerkiksi V9280

Menetelmä 2: Valitse Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Laitehallinta -> Järjestelmä -> Näyttösovittimet.

Menetelmä 3: Tarkista näytönohjaimen malli tuotteeseen kiinnitetystä merkinnästä

Näytönohjaimen malli voi olla esimerkiksi V9980U

Wireless

Menetelmä 1: Tarkista langattoman tukiaseman malli tuotteeseen kiinnitetystä merkinnästä

Langattoman tukiaseman malli voi olla esimerkiksi WL-500g

Menetelmä 2:Tarkista langattoman verkkokortin malli tuotteeseen kiinnitetystä merkinnästä

Langattoman verkkokortin malli voi olla esimerkiksi WL-107g

Menetelmä 3: Tarkista langattoman HSDPA-kortin malli tuotteeseen kiinnitetystä merkinnästä

HSDPA-kortin malli voi olla esimerkiksi T500

Käyttöohjeen kansi

Tuotepakkaukseen kiinnitetty tarra