Mistä löydän sarjanumeron?

Kaikki tuotetyypit:

Emolevy

• Tuotetarra löytyy pakkauksen ulkolaidasta.
  • Sarjanumeroa edeltää merkintä "Serial No:"

Kannettava tietokone

• Tuotetarra löytyy kannettavan tietokoneen pohjasta. (10 merkkiä)
  • Sarjanumero on tarran ylälaidassa ja sitä edeltää merkintä "Serial No:"
  • Tuotetarra löytyy kannettavan tietokoneen pohjasta. (15 merkkiä)
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

Optinen asema

• Tuotetarra löytyy pakkauksen kyljestä.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

Näytönohjain

• Tuotetarra löytyy pakkauksen kyljestä.
  • Sarjanumero on tarran ylälaidassa ja sitä edeltää merkintä "Serial No:"

Kämmentietokone / PDA

• Katso PDA-laitteen pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

Langattomat verkkolaitteet

• Katso verkkolaitteen pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.
  • Katso verkkolaitteen pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

Matkapuhelimet

• Katso puhelimen takapuolelta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä edeltää merkintä "SN:".

Barebone-rungot

• Katso barebone-rungon takapuolelta
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä edeltää merkintä "SN:".

Kodin digitaaliset viihdelaitteet

• Tuotetarra löytyy pahvilaatikon kyljestä
  • 12-numeroinen sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.
  • Tuotetiedot löytyvät myös tuotteen takaosassa olevasta arvokilvestä.
  • 12-numeroinen sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

Eee PC

• Tuotetarra löytyy Eee PC pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä edeltää merkintä "SN:".

HSDPA-kortit

• Tuotetarra löytyy HSDPA-korttien pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä edeltää merkintä "SN:".

ASUS Internet Radio (AIR)

• Tuotetarra löytyy AIR-laitteen pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä edeltää merkintä "SN:".

Pöytäkoneet

• Tuotetarra löytyy koneen takaosasta I/O-paneelin tai PCI-laajennuspaikkojen vierestä.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä edeltää merkintä "SN:".

Näytöt

• Tarkista SN-merkinnällä varustetut tarrat laitteen takakannessa (a) tai pahvipakkauksessa (b).
  • Tarkista SN-merkinnällä varustetut tarrat laitteen takakannessa (a) tai pahvipakkauksessa (b).

Networking

• Katso verkkolaitteen pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.
  • Katso verkkolaitteen pohjasta.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

Palvelinjärjestelmät (hyllykköasennettavat)

• Tuotetarra on kiinnitetty palvelinjärjestelmään.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.
  • Sarjanumero löytyy rungon sivusta (1) tai rungon kannen yläosasta (2).

Palvelinjärjestelmät (tornipalvelimet)

• Tuotetarra on kiinnitetty palvelinjärjestelmään.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.
  • Sarjanumero löytyy rungon takaosasta.

Palvelinemolevyt

• Tuotetarra on kiinnitetty palvelinemolevyyn.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

Työasemien emolevyt

• Tuotetarra on kiinnitetty työasemalaitteeseen.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella.

All in One -tietokoneet

• Tuotetarra löytyy koneen takaosasta I/O-paneelin vierestä.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä edeltää merkintä "SN:".

Eee Pad

• Tuotetarra on kiinnitetty rungon sivuun tai tuotepakkaukseen. Tuotetarra löytyy myös takuukortista.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä voi edeltää merkintä "SN".
  • Sarjanumeron tarkistaa myös valitsemalla Settings -> About tablet -> Status (Asetukset -> Tietoja taulutietokoneesta - Tila)

Eee Note

• Tuotetarra on kiinnitetty rungon sivuun tai tuotepakkaukseen. Tuotetarra löytyy myös takuukortista.
  • Sarjanumero on heti viivakoodin alapuolella ja sitä voi edeltää merkintä "SN".