ASUSTeKin Australian ja Uuden-Seelannin LCD-näyttöjen takuukäytäntö

ASUSTeKin Australian ja Uuden-Seelannin LCD-näyttöjen takuukäytäntö

ASUSTeK Computer INC. takaa, että tämä tuote on valmistettu, testattu ja tarkistettu toimialan vaatimusten mukaisesti. ASUSTeK tarjoaa ilmaisen takuuhuollon, mikäli asiakkaan ostamassa tuotteessa ilmenee materiaaleista tai työnlaadusta aiheutuvia vikoja normaalikäytössä ja tuotteen takuu on voimassa. Takuun voimassaoloaika lasketaan siitä, kun tuote on ostettu ASUSTeKilta tai sen valtuuttamalta jälleenmyyjältä. Tuotteen ostotosite on esitettävä ASUSTeKin huoltopalvelulle kaikkien takuuhuoltovaatimusten yhteydessä

Jos laitteeseen tulee takuuaikana vika normaalissa ja asianmukaisessa käytössä, ASUSTeK joko korjaa tai vaihtaa – täysin oman harkintansa mukaan – viallisen osan tai koko laitteen sellaiseen toiminnaltaan täysin alkuperäistä tuotetta vastaavaan tai parempaan tuotteeseen kyseisen mallin takuuaikana ja käyttämällä joko uusia tai tehdaskunnostettuja osia tai laitteita. Kaikille ASUSTeKin huoltopalvelun korjaamille tai vaihtamille osille myönnetään takuu, joka on voimassa joko alkuperäisen takuuajan loppuun tai vähintään 3 kuukautta.

Säilytä alkuperäinen tuotepakkaus, jotta voit pakata tuotteen siihen, mikäli sinun tarvitsee lähettää se korjattavaksi. Alkuperäinen tuotepakkaus suojaa tuotteen hyvin kuljetuksen aikana. Jos tuotetta ei ole pakattu sen alkuperäiseen pakkaukseen, ASUS ei vastaa mahdollisista kuljetusvaurioista. Jos tuotteen takuu on voimassa, vaihdettujen viallisten osien omistus siirtyy automaattisesti ASUSille.

ASUSin tuotteiden takuussa on kohtia, joita ei voida sulkea pois Australian kuluttajansuojalain nimissä. Käyttäjä on oikeutettu vaihtamaan tuotteen uuteen tai saamaan ostohinnan takaisin, mikäli siinä on merkittävä virhe. Asiakas on oikeutettu hyvitykseen myös muiden, kohtuullisuuden nimissä ennakoitavissa olevien tappioiden tai vaurioiden johdosta. Käyttäjällä on myös oikeus korjauttaa tai vaihtaa tuotteet, mikäli ne eivät ole laadultaan hyväksyttäviä eikä vikaa voida katsoa merkittäväksi virheeksi. Asiasta on lisätietoja Australian kuluttajansuojalaissa (Australian Consumer Law), joka on nähtävissä ACCC:n sivustolla osoitteessa www.accc.gov.au (katso For Consumers -välilehti). ASUSTeK Computer Inc. tarjoaa tämän takuun yhdessä kaikkien Australian kuluttajansuojalain määräämien takuiden kanssa.

TAKUUN KATTAVUUS:

3 vuoden on-site-noutotakuu Australiassa
3 vuoden Perfect Pixel -takuu kaikille muille LCD-näytöille

LCD-näyttöjen takuukäytäntö:

Jos tuotteessa ilmenee vika sen takuuaikana ja haluat palauttaa LCD-näytön takuuhuoltoon, soita ensin ASUSin puhelintukeen numeroon 1300-2787-88 (AUS) tai 0800-2878-88 (NZL) ja pyydä heiltä apua vian määrittämiseksi ja ongelman ratkaisemiksi. Jos laitteessa on todellinen vika, ASUS antaa sinulle palautusnumeron (RMA), jota käyttämällä voit palauttaa tuotteen ASUSin huoltopalveluun.
  1. LCD-näyttö voidaan jättää ASUSin huoltopalveluun maanantaista perjantaihin klo 9-18 (Australian EST-aikavyöhyke), yleisiä lomapäiviä lukuun ottamatta.
  2. ASUS järjestää nouto- ja palautuspalvelun itse käyttämänsä huolintaliikkeen kanssa. Tarkista seuraavat asiat ennen tuotteen palauttamista. Palautusnumero on merkittävä selvästi alkuperäisen pakkauksen ulkopuolelle, ja pakkaukseen on merkittävä ASUSin antama huoltopalvelun osoite. Tuote palautetaan ilman erillistä ilmoitusta, mikäli vastaanottaja ei löydä pakkauksesta palautusnumeroa
  3. ASUS ei vastaa kuljetusyhtiön aiheuttamista kuljetusvaurioista tai kuljetusyhtiön hävittämistä tuotteista
  4. Jos tuote palautetaan huonosti pakattuna, ASUS voi veloittaa tuotteen palautuspaketin kulut asiakkaalta

LCD-näyttöjen DOA-käytäntö:

ASUS katsoo LCD-näytön rikkoutuneena toimitetuksi (Dead on Arrival, DOA), mikäli se ei käynnisty tai toimi käyttöohjeen tietojen ja standardien mukaisesti tai mikäli siinä on fyysisiä valmistuksessa aiheutuneita vaurioita 14 päivän kuluessa näytön ostopäivästä lukien. Tällainen tuote täytyy palauttaa kaikkine lisävarusteineen ja alkuperäiseen pakkaukseensa pakattuna ASUSin jälleenmyyjälle edellä mainitun aikajakson puitteissa. Jälleenmyyjä tarkistaa, että pakkaus sisältää kaikki osat, ja suorittaa sen jälkeen alustavan tarkistuksen.
  1. Jälleenmyyjä voi soittaa ASUSin puhelintukeen numeroon 1300 2787 88 saadakseen apua vianmääritykseen ja ongelman ratkaisuun. Puhelintuki on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–18 (EST)
  2. Jos laitteessa on todellinen vika, ASUS antaa tuotteen palauttamiseen vaadittavan palautusnumeron (RMA). Tämä numero on pelkkä palautusnumero siihen asti, kunnes ASUS on tutkinut laitteen ja vahvistanut sen perustelluksi DOA-tapaukseksi.
  3. Jos jälleenmyyjä haluaa, että kuljetusliike noutaa tuotteen, jälleenmyyjän tulee täyttää ASUSin toimittama ASUS DOA REQUEST FORM -lomake ja liittää DOA-näytön mukaan kopiot sekä jälleenmyyjän että loppukäyttäjän laskusta.
  4. ASUS järjestää tuotteen noudon ASUSin käyttämän kuljetusliikkeen kanssa. Jälleenmyyjän tulee merkitä palautusnumero ja ASUSin huoltopalvelun osoite alkuperäisen pakkaukseen kylkeen ennen kuin tuote palautetaan ASUSille
  5. ASUSin huoltopalvelun vianmääritys kestää 3–5 arkipäivää.
  6. Jos laitteessa ei löydetä vikaa tai laitteessa ei ole todellista ongelmaa, ASUS ilmoittaa asiasta jälleenmyyjälle. Tuote palautetaan loppuasiakkaan kustannuksella ja asiakkaalta voidaan veloittaa myös vianmääritysmaksu
  7. Jos laite todetaan DOA-laitteeksi, ASUS lähettää jälleenmyyjälle kirjallisen DOA-ilmoituksen sähköpostitse ja pyrkii lähettämään puskurivarastosta viallista näyttöä vastaavan näytön. Jos varastosta ei löydy korvaavaa tuotetta, ASUS sopii tuotevaihdosta/hyvityksestä jälleenmyyjän kanssa.

Huomautus:
  1. Jos jälleenmyyjä ei täytä ja lähetä prosessia tarvittavia papereita, DOA-prosessin käsittely voi viivästyä.
  2. ASUS ei vastaa kuljetusliikkeen aiheuttamista kuljetusvaurioista tai kuljetusliikkeen hävittämistä tuotteista.
  3. Jos tuotetta ei palauteta täydellisessä tuotepakkauksessa kaikkine lisävarusteineen, palautus käsitellään normaalina RMA-palautuksena, mikäli kaikki takuuehdot täyttyvät
  4. ASUSin LCD-näyttöä ei katsota DOA-tapaukseksi tai vialliseksi näytöksi, mikäli tietokone/kannettava/kuvanlähde ei tue LCD-näytön resoluutiota
  5. 14 ensimmäisen päivän jälkeen tuotteisiin sovelletaan normaalia RMA-prosessia
  6. Kirkkaiden ja kuolleiden pikselien yhteydessä vaihdetaan aina pelkkä näyttöpaneeli.
  7. Tarkista DOA-vaatimusten pikselikäytäntö alla olevasta pikselivikojen taulukosta.
  8. Tämä takuu rajoittuu vain alkuperäiseen omistajaan eikä sitä voida siirtää muille
  9. koskee vain 1.7.2011 jälkeen myytyjä laitteita

DOA- ja RMA-TAKUUPALAUTUSTEN POIKKEUSEHDOT:

Asiakas maksaa korjaus- ja rahtikustannukset seuraavissa tapauksissa:

1. vialliset osat tai komponentit eivät olet ASUSTeKin myymiä tai valmistamia,
  2. joku muu kuin ASUSTeKin valtuuttama huoltoliike on korjannut tai vaihtanut laitteessa olevia osia,
  3. vaurio on aiheutunut ulkoisesta sähköviasta, onnettomuudesta, luonnonmullistuksesta, tahallisesta tai tahattomasta väärinkäytöstä, laiminlyönneistä tai väärin tehdystä kunnossapidosta tai epätavallisista käyttöolosuhteista,
  4. vaurio on aiheutunut näyttölaitteen virheellisestä asennuksesta tai liitännästä,
  5. laite on ostettu takuun kattaman alueen ulkopuolelta,
  6. laitteesta ei löytynyt vikaa tai kyseessä on muu takuusta poissuljettu tilanne.
  7. Takuu raukeaa myös, jos vaurio on aiheutunut epäasianmukaisesta käytöstä, onnettomuudesta, väärinkäytöksestä tai virheellisestä jännitteestä.

TÄMÄ RAJOITETTU TAKUU EI OLE VOIMASSA SEURAAVISSA TILANTEISSA: ("POISSULJETTAVAT TILANTEET")

1. takuusinetit ja/tai alkuperäiset sarjanumeromerkinnät on poistettu, vaihdettu, sotkettu tai rikottu,
  2. vaurio on aiheutunut virheellisestä asennuksesta, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta, virheellisestä tai riittämättömästä virransyötöstä (käyttöohjeessa on lisätietoja oikeasta asennustavasta ja virtalähdettä koskevista määräyksistä),
  3. vauriot ovat aiheutuneet pitkään jatkuneesta virheellisestä käytöstä,
  4. vaurio (ml. kosmeettiset vauriot, kuten naarmut, läikät tai painaumat), vika, tappio tai henkilövahinko on aiheutunut väärinkäytöksistä, laiminlyönneistä, virheellisestä kunnossapidosta ja säilytyksestä, tai luonnonmullistuksesta,
  5. vaurio on aiheutunut, kun asiakas on siirtänyt tai liikutellut laitetta,
  6. vaurio on aiheutunut tietokoneviruksesta tai laittoman ohjelman asentamisesta.

Rekisteröi laitteesi verkossa osoitteessa http://www.asus.com. Kun annat omat tietosi, pystymme lähettämään sinulle päivitettyjä tietoja ASUSTeKin tuotteista.

TÄRKEITÄ TIETOJA:

PIKSELIEN TOIMINTA:
LCD-näytössäsi on yli miljoona yksittäistä pikseliä. Osa näistä pikseleistä saattaa toimia joissain tilanteessa normaalista poikkeavalla tavalla. LCD-näyttösi on tarkistettu ja todettu valmistajan määrittämien standardien mukaiseksi

VIALLISTEN PISTEIDEN KÄYTÄNTÖ:
Pikseli (eli kuvapiste) koostuu alapikseleistä: yksi punainen, yksi vihreä ja yksi sininen piste. Jokaista pistettä ohjaa transistori. Jos transistoriin tulee vika, sitä vastaava piste voi jäädä palamaan kirkkaana tai sammua kokonaan.

Kirkas piste on valkoinen tai sellainen alapikseli, joka on aina päällä MUSTA-tilassa. Kuollut piste on musta tai sellainen alapikseli, joka on aina pois päältä missä tahansa tilassa.

AIKAJAKSO

Kirkas piste

Kuollut piste

Jopa 12 kuukautta: mallit PW191, PW201, LS201, MW221C, VW193T, PG221H, VW192C sekä muut ZBD Premium LCD-näytöt

Jopa 36 kuukautta

Jopa 3 vuotta: kaikki muut LCD-näytöt

Ei sovellettavissa