Premium-tuki

Kannettavan tietokoneen laajennettu huoltopalvelu

ASUS tarjoaa asiakkailleen useita erihintaisia ja eri tarpeisiin soveltuvia ASUS-laitteiden huoltopalveluiden laajennusmahdollisuuksia – aina normaalitakuun pidentämisestä Onsite-takuuseen. Napsauta alla olevia tuotteita, jos haluat lisätietoja ASUSin Premium-tuesta.

Palvelun yleiskuvaus

ASUS tarjoaa myös normaalin takuuajan jälkeen toimivia takuuhuoltopalveluita, joiden avulla voit nauttia ASUSin tuotteista ja tukipalveluista normaalia pidempään.

Edut

• Pidennä ASUS-laitteesi ostopäivästä laskettavaa takuun kestoa.
  • Mutkaton tuotteen korjaus- ja vaihtopalvelu, joka kattaa varaosat ja työn.
  • Saat tuotetukea suoraan ASUSin asiantuntijoilta.
  • Kansainvälinen tai paikallinen korjauspalvelu ja tuotetuki (riippuen ostamastasi laajennetusta takuusta).

Vaatimukset:

• Tuotteen täytyy olla rekisteröity ja laajennetun takuun on oltava aktivoitu verkossa.
  • Laajennettu takuu ei kata ohjelmistoja, akkua, oheislaitteita, ilmaisia lisävarusteita (esim. hiiri tai kantolaukku) tai asiakkaan aiheuttamia vaurioita.
  • Kansainvälinen takuu rajoittuu sen maan palveluihin, jossa takuuta käytetään. Palvelut, osien saatavuus ja vasteajat vaihtelevat eri maissa.
  • Paikallinen takuu on käytettävissä vain siinä maassa, josta ASUS-tuote on ostettu. Palvelutaso noudattaa normaalin takuun palvelukäytäntöä.

Hankintaa koskevat ehdot:

Täytyy ostaa ja aktivoida 3 kuukauden kuluessa ASUS-tuotteen ostopäivästä.

Palvelun yleiskuvaus

ASUS tarjoaa myös normaalin takuuajan jälkeen toimivia takuuhuoltopalveluita, joiden avulla voit nauttia ASUSin tuotteista ja tukipalveluista normaalia pidempään.

Benefits

• Vianmääritys- ja diagnostinen tuki
  • ASUSin valtuuttaman edustajan paikan päällä suorittama laitteen korjaus
  • Seuraavan arkipäivän palvelu useimmissa kohteissa, jos tukipuheluun on vastattu ennen klo 12 paikallista aikaa (riippuu maakohtaisista rajoituksista)
  • Palvelua saatavilla maanantaista perjantaihin, yleisiä lomapäiviä lukuun ottamatta. (Saat lisätietoja paikallisen huoltopalvelun aukioloajoista soittamalla ASUSin paikalliseen huoltoon. Katso paikalliset puhelintuen tiedot tästä napsauttamalla .)

Vaatimukset:

• Tuotteen täytyy olla rekisteröity ja on-site-takuun on oltava aktivoitu verkossa.
  • On-site-takuu ei kata ohjelmistoja, akkua, oheislaitteita, ilmaisia lisävarusteita (esim. hiiri tai kantolaukku) tai asiakkaan aiheuttamia vaurioita.
  • Paikallisen tuotetuen saatavuus riippuu siitä, missä maassa tukipyyntö jätetään ja missä ASUSin valtuutettu huolto sijaitsee.

Hankintaa koskevat ehdot:

Täytyy ostaa ja aktivoida 3 kuukauden kuluessa ASUS-tuotteen ostopäivästä.

Katso tarkat ehdot On-site-takuun käyttöehdoista.

Miksi minun kannattaa ostaa ASUSin takuulaajennus?

Kun hankit ASUSin takuulaajennuksen, voit nauttia takuupalveluista vielä tuotteen normaalin takuun päättymisen jälkeen.

Mistä voin ostaa ASUSin takuulaajennuksen?

ASUSin takuulaajennus täytyy ostaa ja aktivoida 3 kuukauden kuluessa ASUS-tuotteen ostopäivästä. ASUSin takuulaajennus vanhenee, jos et aktivoi sitä 1 vuoden kuluessa, jonka jälkeen et pysty nauttimaan sen hyödyistä. Suosittelemme, että aktivoit ASUSin takuulaajennuksen heti tuotteen hankinnan jälkeen.

Miten voin aktivoida ASUSin takuulaajennuksen?

• Vaihe 1: Liity ASUS-jäseneksi

Siirry ASUS-jäsenten sivustolle ja liity jäseneksi. Jos olet jo ASUS-jäsen, siirry vaiheeseen 2.

• Vaihe 2: Rekisteröi laitteesi

Kirjaudu ASUS-jäsenten sivustolle ja valitse vasemman laidan valikosta Tuotteen rekisteröinti. Täytä ASUS-tuotteesi tarvittavat tiedot lomakkeeseen. Jos olet jo rekisteröitynyt tuotteesi, siirry vaiheeseen 3.

• Vaihe 3: Aktivoi ASUSin laajennettu huoltopalvelu

Valitse takuulaajennuksen aktivointi vasemman laidan valikosta ja toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti: (1) Valitse rekisteröity tuote, jonka laajennetun huoltopalvelun haluat aktivoida. (2) Kirjoita sopimuskoodi ja salasana. (3) Viimeistele prosessi valitsemalla Lähetä.

• Siirry ASUS-jäsenten sivustolle ja liity jäseneksi
  • Rekisteröi laitteesi
  • Anna sopimuskoodi ja salasana, jos haluat aktivoida laajennetun