ASUS Premium Care - käyttöönotto

Päivitetty viimeksi : 2022/03/24

Huolehdimme laitteestasi – ASUS tarjoaa sinulle paremman suojan Premium Caren avulla.

Mikä on ASUS Premium Care?

ASUS Premium Caren avulla voit pidentää takuuaikaasi, laajentaa takuusuojaa ja lisätä ASUS-tuotteihisi lisäsuojaa vaivattomalla korjauksella tai vaihdolla.

Milloin voin ostaa ASUS Premium Caren ASUS-tuotteilleni?

1. ASUS Takuun laajennuspaketti (Warranty Extension Package) on ostettava ja aktivoitava ASUS-tuotteidesi takuuajan sisällä.
2. Muut ASUS-palvelut (paikallinen vahinkosuojaus / akun palvelupaketti / kiintolevyaseman säilyttäminen / paikan päällä oleva palvelu) on ostettava ja aktivoitava 180 päivän kuluessa ASUS-tuotteen laskun päivämäärästä.
3. Vain kannettavat / kaupalliset kannettavat / pelikannettavat voidaan ostaa pidennetyllä takuulla koneen takuun aikana, ja kokonaistakuu on rajoitettu enintään kolmeen vuoteen.

Mistä voin ostaa ASUS Premium Caren ASUS-tuotteilleni?

ASUS Premium Caren voi ostaa vain siinä maassa, josta alun perin ostit upouuden ASUS-tuotteesi. Voit ostaa osoitteesta:

1. MyASUS-sovellus: Napsauta tätä nähdäksesi MyASUS Warranty -laajennuspaketin ostoprosessin
2. Vieraile ASUS Service Shopissa ja syötä sarjanumerosi tarkistaaksesi, millainen ASUS Premium Care sopii sinulle.
3. Vieraile ASUS Storessa ja napsauta takuulaajennusosaa.
4. Ota yhteyttä valtuutettuun ASUS-jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.
* Huomaa, että ASUS Premium Caren saatavuus voi vaihdella maittain.

ASUS Premium Care on saatavilla seuraaville ASUS-tuotteille:

1. Kannettavat tietokoneet
  2. Työ kanettavat tietokoneet
  3. Peli kanettavat tietokoneet
  4. All-In-One PC
  5. Pöytäkoneet
  6. Työ Pöytäkoneet
  7. Mini PC, Vivo PC
  8. Palvelin
  9. VGA

* Huomaa, että Premium Care -tuotelinjojen saatavuus voi vaihdella maittain.

Mitä ASUS Premium Care kattaa?

1. ASUS Premium Care koskee vain ASUS:n alkuperäisiä laitteistoja, jotka on rakennettu ASUS-tuotteisiin, lukuun ottamatta osia, joita ASUS ei ole asentanut, ASUS-huoltokeskuksen korvaamia muita kuin ASUS-osia, kaikkia ohjelmistoja, ulkoisia laitteita, lisävarusteita, oheislaitteita ja mukana toimitettuja kulutusosia (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen) tuotteen akkuun, kantolaukut, tukilevyt, kaapelit ja johdot tai hiiri). ASUS ei ole vastuussa muiden tietojen tai ohjelmien palauttamisesta tai uudelleenasentamisesta kuin ohjelmistoista, jotka ASUS on asentanut ASUS-tuotteen valmistuksen yhteydessä.
  2. Tuotteen akkua pidetään kuluvana osana. Akun elinkaaren vuoksi tälle osalle voi olla rajoitettu takuu. Akun takuuaika on ASUS-tuotteen mukana saamasi vakiotakuun alainen. ASUS Premium Care ei sisällä akun takuun laajennusta, ellei todistuksessa tai ostoasiakirjassa toisin mainita.

Kuinka aktivoida ASUS Premium Care?

Vaihe 1: Liity ASUS-jäseneksi

Siirry ASUS:n jäsensivustolle ja rekisteröidy ASUS:n jäseneksi. Jos olet jo ASUS-jäsen, siirry vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Rekisteröi tuotteesi

Kirjaudu ASUS-jäsensivustolle ja napsauta "Tuotteen rekisteröinti" vasemmasta sarakkeesta. Täytä lomake ASUS-tuotteesi asiaankuuluvilla tiedoilla. Jos olet jo rekisteröinyt tuotteesi, siirry vaiheeseen 3.

Vaihe 3: Aktivoi Premium Care

Napsauta vasemman reunan valikosta "Takuun laajennuksen aktivointi" ja seuraa näitä ohjeita:

(1) Valitse rekisteröity tuote, jolla haluat aktivoida ASUS Premium Caren.

(2) Näppäile sopimuskoodi ja salasana.

(3) Suorita prosessi loppuun napsauttamalla Lähetä.

Käyttöehdot:

1. ASUS Premium Care on suunniteltu vain ASUS-tuotteille.
  2. Varmista, että ostamasi ASUS Premium Care -tuotetyyppi vastaa ASUS-tuotettasi.
  3. Yksi ASUS Premium Care -sopimuskoodi voidaan käyttää vain kerran yhteen ASUS-tuotteeseen.
  4. ASUS Premium Caren voi ostaa ja aktivoida vain siinä maassa, josta alun perin ostit upouuden ASUS-tuotteesi. ASUS varaa oikeuden päättää, täyttääkö ASUS-tuotteesi ASUS Premium Care -ostojen vaatimukset.
  5. Kansainväliset takuupalvelut rajoittuvat maihin, joissa ASUS tarjoaa kansainvälistä palvelua. Huoltovaihtoehdot, osien saatavuus ja vasteaika voivat vaihdella maittain.
  6. Säilytä sekä (i.) ASUS-tuotteesi ostotosite että (ii.) ASUS Premium Caren ostotosite viitettä varten, jos tarvitaan tulevia huoltopyyntöjä.
  7. Kaikilla ASUS:n tai ASUS:n valtuutetun teknikon korjaamilla tai vaihtamilla komponenteilla tai tuotteilla on takuu jäljellä olevan vakiotakuun ajan, mutta vähintään kolme kuukautta sinulle ASUS Premium Caren mukaisesti suoritetusta huollosta.
  8. Ennen kuin otat yhteyttä ASUSiin korjausta varten, toimi seuraavasti:
  • Varmuuskopioi kaikki henkilökohtaiset tietosi ja poista kaikki luottamukselliset, omistusoikeudelliset tiedot kiintolevyltä. ASUS ei ole vastuussa omien ohjelmien, tietojen tai tietojen katoamisesta yllä kuvatulla tavalla.
  • Hae seuraavat tiedot ASUS-tuotteestasi: käyttöjärjestelmän versio, BIOS-versio ja ilmoita, jos olet tehnyt äskettäin laitteisto- tai ohjelmistomuutoksia.
  • Varmista, että sinulla on seuraavat tiedot helposti saatavilla: ASUS-tuotteesi mallinimi, sarjanumero, myyntilasku/kuitti ostopäivämäärällä ja takuukortti. Sinun on esitettävä ostotosite ennen kuin takuuhuolto tarjotaan tai aiotaan suorittaa.

ASUS Premium Care -paketin tiedot

Takuun laajennus (Warranty Extension Package - WEP)

• Edellyttäen, että aktivointi on suoritettu loppuun, Tuotteesi takuuaikaa jatketaan automaattisesti tuotteesi alkuperäisestä takuun päättymispäivästä.

• Takuuajan muutosta lukuun ottamatta kaikki muut ehdot pysyvät samoina kuin ASUS:n vakiotakuu.

• Tämä palvelupaketti ei kata ohjelmistoja, akkuja, oheislaitteita, ilmaisia ​​lisävarusteita, kuten hiirtä tai laukkua, eikä asiakkaan aiheuttamia vahinkoja.

• Tämä palvelupaketti sisältää kansainvälisen tuen. Palvelu toimitetaan paikallisten standardien ja palvelupolitiikan mukaisesti. Katso lisätietoja takuukorttisi Kansainvälinen takuu ja tuki -osiosta. (vain kansainvälinen)

Paikallinen vahinkosuojaus (Local Accidental Damage Protection - LADP)

• Tämä palvelupaketti kattaa seuraavan tyyppiset vahingot, jotka johtuvat normaalista käytöstä: putoaminen, putoaminen tai muut törmäykset, nestevauriot, sähköpiikit, vahingossa tapahtuneet rikkoutumiset

• Tämän palvelupaketin mukaisten korjauspalvelujen kumulatiiviset kokonaiskustannukset eivät saa ylittää Asiakkaan Tuotteen ostohintaa.

• Kaikilla ASUS-huoltokeskuksen korjaamilla tai vaihtamilla komponenteilla on kolmen kuukauden takuu tai jäljellä oleva takuuaika sen mukaan, kumpi on voimassa.

• Jotta voit tehdä tämän palvelupaketin mukaisen vaatimuksen, sinun on annettava selvitys siitä, missä ja milloin tapahtuma tapahtui, sekä yksityiskohtainen kuvaus tapahtumasta.

HDD:n säilytys (HDD Retention)

• Tämä palvelu tukee rajoittamatonta määrää kiintolevyasemaa ("HDD") ja kattaa ASUS-tuotteesi mukana toimitetun alkuperäisen sisäänrakennetun HDD:n ja ASUS:n valtuutetun teknikon asentaman korvaavan HDD:n tämän palvelun ehtojen mukaisesti.

• Tämän palvelun avulla voit säilyttää viallisen kiintolevyn ja saada ASUS:n valtuuttaman teknikon asentaman korvaavan kiintolevyn sen jälkeen, kun ASUS:n valtuutettu teknikko on vahvistanut kiintolevyn vian. Säilytetylle kiintolevylle ei myönnetä jatkuvaa tukea.

Asiakkaan vastuut:

• Sinun on mainittava paikan päällä olevaa palvelua pyytäessäsi, haluatko käyttää tätä kiintolevyn säilytyspalvelua.

• Sinun vastuullasi on pitää viallisen kiintolevyn "fyysinen valvonta" ja varmistaa, että viallisen kiintolevyn henkilökohtaiset, luottamukselliset tai omistusoikeudelliset tiedot tuhoutuvat tai pysyvät turvassa.

• On sinun vastuullasi hävittää viallinen kiintolevy paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti.

• Sinun tai valtuutetun edustajasi on allekirjoitettava ASUS:n toimittama HDD-säilytysasiakirja vahvistaaksesi kiintolevyn säilyttämisen.

Paikallinen palvelu paikan päällä (Onsite)

• Tämä palvelupaketti tarjoaa paikallista tukea tuotteellesi.

• Ennen paikan päällä tapahtuvaa huoltoa teknisen tuen edustajamme voivat pyytää sinua auttamaan tuotteen vianmäärityksessä. Katso lisätietoja tuotteen mukana toimitetun takuukortin kohdasta "Kun otat yhteyttä ASUS-asiakaspalveluun" tai käy osoitteessa http://support.asus.com/.

• Jos ongelmaa ei ratkea etänä, tuotteesi tekninen tuki paikan päällä järjestetään valtuutetun ASUS-teknikon kanssa, joka lähetetään sijaintiisi yleensä seuraavan arkipäivän loppuun mennessä. vasteajat voivat vaihdella maantieteellisen sijainnin, varaosien ja paikallisen palvelun saatavuuden mukaan.

• Sinun on annettava ASUS:n valtuutetulle teknikolle pääsy tiloihin ja ASUS-tuotteisiin sekä sähkö, internetyhteys, ASUS-ohjain-CD/DVD (jos toimitetaan tuotteen mukana) sekä riittävä ja turvallinen työtila.

• Jos tuote epäonnistuu normaalin ja asianmukaisen käytön aikana tämän palvelupaketin kattavuusjakson aikana, ASUS korjaa tai vaihtaa vialliset osat tuotteesta tai itse tuotteen uusilla tai kunnostetuilla osilla tai tuotteilla, jotka ovat toiminnallisesti vastaavia tai parempia.

• Jos vialliset osat vaihdetaan tämän palvelun puitteissa, sitoudut etukäteen siirtämään vaihdettujen viallisten osien omistusoikeuden ASUS:lle.

• Jos ASUS:n valtuutettu teknikko havaitsee tuotteen olevan suojan ulkopuolella, sinulle lähetetään maksuluettelo ja palvelu tarjotaan vain maksua vastaan. Jos päätät olla jatkamatta korjausta, sinua laskutetaan kaikista Asukselle jo aiheutuneista kustannuksista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, teknikon lähettäminen paikan päälle, testaus/virheenkorjaus jne.).

Akun huoltopaketti (Battery Service Package - BSP)

• Tämä palvelupaketti on jatkoa akun vakiotakuun kattavuudelle.

• Sinulla on oikeus yhteen akun vaihtoon vuodessa, jos akku katkeaa akun alkuperäisen perustakuun jälkeisen pidennetyn ajanjakson aikana.

• Akun takuuajan muutosta lukuun ottamatta kaikki muut ehdot ovat samat kuin akun vakiotakuu. Katso akun vakiotakuuehdot tuotteen mukana toimitetusta takuukortista.

• Tämä huoltopaketti kattaa vain ASUS-tuotteesi mukana toimitetun alkuperäisen akun.

• Tämä huoltopaketti kattaa vaihtoakun jäljellä olevan takuuajan, mutta vähintään 3 kuukauden ajan.

• Tämä palvelupaketti kattaa vain valmistusvirheet eikä sisällä odotettavissa olevaa kapasiteetin vähenemistä käytöstä johtuen.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä tukikeskukseen:

Jos sinulla on kysyttävää ASUS Premium Caresta, ota meihin yhteyttä live-chatin, tukisivuston tai MyASUS-sovelluksen kautta.

Lataa MyASUS nyt ja koe täydellinen palvelu. KLIKKAA TÄSTÄ!