AiMesh-teknologia

Tehokas ja vakaa WiFi kaikilla ominaisuuksilla
Läpi lattioiden ja seinien

ASUS AiMesh on joka kotiin sopiva ja kaikenkattava WiFi-ratkaisu, jonka avulla voit nauttia vakaasta, saumattomasta ja turvallisesta langattomasta yhteydestä kaikkialla kodissasi. Se on täynnä tehokkaita ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia. WiFi-kantaman ja enimmäisnopeuden kanssa ei ole tehty kompromisseja, joten voit viimein nauttia WiFi-yhteydestä niin kuin se on suunniteltu.

Innovation Award – Hardware.info

"Jos kaipaat mahdollisimman tehokasta suorituskykyä, suosittelemme tilaamaan kaksi RT-AC86U-reititintä ja käyttämään niitä AiMesh-laiteohjelmiston kanssa." – HARDWARE.INFO

LUE LISÄÄ

Lukijoiden valinta jo 8 vuotta peräkkäin!

"Tämä on kahdeksas vuosi peräkkäin, kun Asus-reitittimet ovat voittaneet Readers' Choice -palkintomme. Yritys sai tavalliseen tapaansa loistavat tyytyväisyyspisteet kaikilta arvostelijoilta." – PC Magazine

LUE LISÄÄ

Joustava ja skaalautuva langaton verkko

AiMesh on innovatiivinen ominaisuus, joka yhdistää useita yhteensopivia ASUS-reitittimiä luodakseen koko kodin kattavan WiFi-yhteyden. Se on joustava ja skaalautuva ratkaisu, joka sallii eri ASUS-reititinmallien yhteiskäytön. Näin sinun ei tarvitse luopua nykyisistä laitteistasi, kun päivität verkkosi. Kun tarvitset lisää kattavuutta tai haluat uusia ominaisuuksia, sinun tarvitsee vain lisätä AiMesh-verkkoon uusi yhteensopiva reitin.

Enemmän tehoa: uskomattoman nopea WiFi

Jokaisella reitittimellä on jo mahtava suorituskyky, joten ne ovat ylivoimaisia toimiessaan yhdessä AiMesh-järjestelmässä.. Kun testasimme uusinta ASUS RT-AC86U -reititintä, saavutimme 463 Mbps nopeuden pitkällä etäisyydellä, samalla kuin toiselta markkinoilla olevalta monireititinjärjestelmältä loppui signaali. Tämä tarkoittaa, että AiMesh-järjestelmän avulla verkkosi pystyy suoriutumaan vaativimmistakin tehtävistä, kuten 4K UHD -kuvan suoratoistosta kotisi tai puutarhasi kauimmaisessa nurkassa!

Älykäs teknologia takaa ylivoimaisen luotettavuuden

AiMesh hyödyntää useita eri teknologioita suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistamiseksi, jotta voit pysyä yhteydessä sinulle tärkeimpiin ihmisiin ja laitteisiin huolehtimatta WiFi-yhteydestäsi.

Automaattinen parhaan Wi-Fi-signaalin valinta

AiMesh voi luoda yhden, koko kodin kattavan verkkonimen, jotta sinun ei tarvitse vaihdella eri verkkojen välillä kävellessäsi kotisi eri huoneissa. AiMesh pitää silmällä laitteesi signaalin vahvuutta ja vaihtaa saumattomasti toiseen lähteeseen tarvittaessa. Jos haluat käyttää erillisiä verkkonimiä jokaiselle taajuuskaistalle, voit tehdä myös niin — AiMesh on suunniteltu toimimaan juuri niin kuin sinä haluat!

Aina käytettävissä oleva ja itsestään parantuva yhteys

Jos AiMesh-verkon missä tahansa osassa ilmenee häiriöitä, itsestään parantava ominaisuus korvaa kaatuneen reitittimen välittömästi käyttämällä jäljelle jääneitä reititinyhteyksiä. Näin yhteytesi ei katkea, joten et todennäköisesti edes huomaa mitään.

2,4GHz

5GHz

5GHz

Älykäs kaistan valinta

Kivikova ”dataydin” yhdistää kaikki AiMesh-yhteensopivat reitittimet, ja älykäs AiMesh-järjestelmä valitsee joko langallisen yhteyden tai optimaalisen taajuuskaistan — 5 GHz tai 2,4 GHz. Jos käytät kolmitaajuusreitittimiä, se valitsee toisen 5 GHz kaistoista reitittimien välistä kommunikaatiota varten.

Verkkoturvaa kaikille
yhdistetyille laitteille

Syötät laitteillesi luottokorttinumeroita, verkkopankkitunnuksia ja muita henkilökohtaisia tietoja, mutta kaikki laitteet eivät tarjoa virustentorjuntaa — siksi tarvitset ASUS AiProtection -tietoturvaratkaisun. Se on integroitu AiMesh-reitittimiin, joten se suojaahenkilökohtaiset tietosi koko AiMesh-verkossa ja varmistaa, että tietosi ovat turvassa kaikilla laitteilla. AiProtection päivittää itsensä automaattisesti — ja mikä parasta, se on ilmainen AiMesh-reitittimesi koko käyttöiän ajan ilman tilausmaksuja.

Aina ajan tasalla hyökkäyksiä vastaan

Yritystason murron estämisjärjestelmä (Intrusion Prevention System, IPS) tutkii saapuvan ja lähtevän Internet-datan huolellisesti estääkseen kaikki yleisimmät hyökkäykset. Kiitos Trend Micro -pilvipalvelimen, tämä AiProtection-ominaisuus päivittää itsensä aina, kun uusi päivitys on saatavilla, joten tietoturvasi pysyy aina ajan tasalla.

Estä haitallisten verkkosivustojen käyttö

Verkkouhat naamioituvat usein tavallisen näköisiksi mainoksiksi tai latauslinkeiksi, joten saatat napsauttaa vahingossa haitallisia verkkosivustoja tai ladata kotiverkollesi vaarallisia tiedostoja. AiProtection tunnistaa ja estää haitalliset sivustot Trend Micro -pilvitietokannan avulla, jolloin tartunta estetään ennen kuin ehdit napsauttaa sivuston auki.

Tartunnan saaneiden laitteiden havaitseminen ja estäminen

Jos AiMesh-verkkoosi yhdistetään jo tartunnan saatu laite, verkko estää laitteella olevien henkilötietojen vaarantumisen havaitsemalla laitteen ja estämällä laitetta muodostamasta yhteyttä haitalliseen palvelimeen. Haitallisten palvelimien luettelo pysyy synkronoituna Trend Micron pilvitietokannan kanssa, joten AiProtection saa aina tarvittavat tiedot verkkosi suojaamiseksi.

Täysi teho keskitettynä

AiMesh-ratkaisun loistavat ominaisuudet, kuten AiProtection, Adaptive QoS ja lapsilukkotoiminnot, toimivat koko verkossa helposti. Voit hallita kaikkia asetuksia ASUS Router -mobiilisovelluksesta tai ASUSWRT-käyttöliittymästä käsin, joten kukaan ei pääse niihin käsiksi muodostamalla yhteyden toiseen reitittimeen. Muista kuitenkin yhdistää Internet-palveluusi aina reititin, jolla on korkeimmat tekniset lukemat.

Edistyneet lapsilukkotoiminnot koko verkossa

AiMesh-järjestelmän avulla voit hallita, miten lapsesi käyttävät aikaa verkossa riippumatta heidän sijainnistaan talossa, sillä lapsilukkoasetukset koskevat koko AiMesh-verkkoa. Voit ryhmittää laitteita ja tarkastella eri henkilöiden verkkotoimintaa, rajoittaa ruutuaikaa ja estää tietyntyyppisiä verkkosivustoja ja sovelluksia — kaikki suoraan älypuhelimesi ASUS Router -mobiilisovelluksesta.

Internet-toiminnan
koontinäyttö
Lapsille sopivat
esiasetukset
Rajoita
käyttöaikoja
Sisältösuodatin

Tarkastele jokaisen perheenjäsenen verkkotoimintaa selkeässä graafisessa koontinäytössä, jossa näytetään käyttöajat ja tarkasteltu sisältö. Voit ryhmittää lapsillesi kuuluvat laitteet yhteen nähdäksesi niiden yhteiset tiedot ja ottaaksesi käyttöön aikarajoituksia ja sisältösuodattimia vain muutamalla napautuksella.

Valitse ruutu, kun muokkaat laitetta ja profiilia, jolloin esiasetus ottaa asiattoman sisällön suodattimet automaattisesti käyttöön kaikille laitteille.

Varaa perheellesi arvokasta yhteistä aikaa tai auta lapsiasi käyttäytymään vastuullisemmin rajoittamalla Internet-yhteyttä tietyiksi ajoiksi tietyillä laitteilla.

Estä tietyntyyppiset mobiilisovellukset ja verkkosivustot ja ota nämä asetukset käyttöön kaikille laitteille, jotka kuuluvat yksittäisille perheenjäsenille. Edistynyt suodatus hyödyntää Trend Micron Deep Packet Inspection (DPI) -järjestelmää, joka ei käytä suodatuksessa pelkästään verkkosivustojen URL-osoitteita, vaan myös Internet-paketteja. Tämä tarkoittaa, että se suodattaa selaimessa tarkastellun sisällön lisäksi myös laitteiden mobiilisovelluksissa tarkastellun sisällön.*

Pelaa ilman verkkoviiveitä talon kaikissa nurkissa

Kaikilla kotiverkkoon yhdistetyillä laitteilla on yhteinen Internet-kaista, joten kun useat ihmiset tai laitteet käyttävät yhteyttä, peleissä tai suoratoistovideoissa esiintyy usein hidastumista. AiMesh-reitittimissä on loistavia ominaisuuksia, kuten Game Boost (Adaptive QoS) ja WTFast Game Acceleration, jotka priorisoivat pelien tietoliikenteen verkossa. Näin voit nauttia saumattomasta pelikokemuksesta kotisi kaikissa huoneissa.

EDUT
  AiMesh Wi-Fi -järjestelmä Tavallinen verkkojärjestelmä Perinteinen reititin
Helppo asentaa  
Saumaton roaming  
Laaja kattavuusalue  
Tehokas suorituskyky   **
Kattavat ominaisuudet  
Asennus ja hallinta tietokoneella tai mobiilisovelluksella  
HAITAT
Heikko yhden yksikön kattavuusalue  
Keskitason suorituskyky  
Rajoitetut ominaisuudet Ei haittoja  
Monimutkainen asennus  
Yhteysväli reitittimen ja toistimen välillä  
** Yksi reititin verrattuna yhteen verkkoyksikköön

Vastuuvapauslauseke:

*Vertailun tulokset perustuvat kaksisuuntaisiin nopeustesteihin, jotka on suoritettu kontrolloidussa ASUS-laboratorioympäristössä käyttämällä yhtä RT-AC86U-reititintä, kolmikaista/kolmihubi- ja kaksoiskaista/kolmihubi-verkkoreititintä.

  1. Todellinen tiedonsiirtonopeus ja WiFi-verkon kattavuus vaihtelevat verkon olosuhteiden mukaan. Myös ympäristön osatekijät, mukaan lukien verkkoliikenteen määrä, rakennusmateriaali ja rakennus, sekä perusverkkotiedot, voivat johtaa todellisen tiedonsiirtonopeuden ja verkon kattavuuden heikentymiseen.
  2. Saumaton roaming saattaa olla riippuvainen mobiililaitteiden teknisistä tiedoista.
  3. AiMesh-teknologiaa tukevat DSL- ja LTE WiFi -modeemireitittimet voivat toimia vain ensisijaisena AiMes-reitittimenä, eivät AiMesh-solmuna.
  4. Tarkasta kokomallinimi reitittimesi takana olevasta tarrasta.
  5. Langallisen tukiasemayhteyden käyttö vaatii Ethernet Backhaul -yhteensopivat reitittimet.