ASUS GeForce RTX 30 Series grafikus kártyák

Az NVIDIA új GeForce RTX™ 30-as GPU-inál végre visszatér az a régi rendszer, hogy minden új generáció hatalmas teljesítményjavulást hoz az előzőhöz képest. A nagyobb nyers erő azt jelenti, hogy a játékosok választhatnak az ultramagas beállítások nyújtotta hihetetlenül valósághű játékvilág vagy az online csatákban nagy előnyt jelentő villámgyors képfrissítési sebesség között. Az előző generációban ezek a választási lehetőségek csak a legerősebb kártyák vásárlói számára voltak elérhetők, de most változóban a világ.

A nyers erő legjobb kihasználására törekvő játékosok kiszolgálásához az ASUS több ponton tökéletesítette a ROG Strix, TUF Gaming és Dual termékcsalád tagjait. A GeForce RTX 30 kártyák intelligensebb ventilátormegoldásokkal, óriási hűtőbordákkal és friss formai megoldásokkal csábítanak. A végeredmény elegánsabb megjelenés, valamint a versenytársakénál nagyobb teljesítmény és csendesebb működés. Nem ezt keresed?Ventilátorok

Kipróbált és bevált Axial-tech ventilátormegoldásunk nem csak azt jelenti, hogy a ventilátorok több lapáttal fújják a levegőt, hanem speciális szerepet betöltő központi és kiegészítő ventilátorokat használunk. Ez azért fontos, mert a központi ventilátor fordított irányban forog, ami csökkenti a légörvényeket és ezzel a zajt is. A különböző ventilátoroknál a határológyűrű magassága is különbözik, ezzel érjük el, hogy ott legyen még nagyobb statikus nyomás és erősebb oldalirányú légáramlás, ahol arra a leginkább szükség van.

Kimaxolt hűtőborda

Az NVIDIA Ampere architektúra erős, de éhes is. A magasabb TDP-érték és a sok gyors memória durva teljesítményt, de erős melegedést is jelent. Hogy ezt a hőt gyorsan elvezethessük a létfontosságú alkatrészektől, masszív hűtőbordákat használtunk, amelyek minden korábbinál kényelmesebb hűtési tartalékokkal rendelkeznek.
Maxed Out Heatsink asus rog tuf rtx

Megújult stílus

A TUF Gaming spártai fémpajzsától a ROG Strix hangsúlyos rajzolatáig és feltűnő ARGB LED-szalagjáig a termékcsalád minden tagja látványos ráncfelvarrást kapott. A határozott ferde vonalak és a különféle textúrák váltakozása vizuálisan összekapcsolja a GeForce RTX 30 termékeket más ASUS komponensekkel. Nem mindenki szereti a „gamervöröset”, ezért a színek csak a felhasználók által vezérelhető RGB-fények között jelennek meg, állandó felfestéseket nem használunk. A letisztult, érettebb megjelenést keresők számára a Dual modell tökéletes választás lehet.
Updated Style asus rog tuf rtx
Updated Style asus rog tuf rtx
  • ROG STRIX

    Szárnyalj

  • TUF GAMING

    Az erő belülről jön

  • Dual

    Dupla ventilátor. Dupla szórakozás.

ROG STRIX

Szárnyalj

A ROG Strix GeForce RTX 30 tetőtől talpig gyökeresen megújulva a játékteljesítményt növelő legfrissebb újításokat hozza el a piac számára. A termékcsalád a tápellátás, a felsőkategóriás alkatrészek és a különleges hűtési megoldások legújabb vívmányainak beemelésével segíti a GPU maximális teljesítményének kihasználását.

asus rog rtx
asus rog tuf psu

Válassz hozzá tápot

Az ASUS a közelmúltban a tápellátási piacra is belépett, hogy még teljesebb ökoszisztémát nyújthasson a játékosok számára. Látogasd meg a tápegységekről szóló oldalunkat, ahol megismerkedhetsz az iparági fejlesztésekkel, valamint tápkalkulátorunkkal kiszámíthatod, mekkora teljesítmény szükséges a következő rendszeredhez.

További információ >