ASUS GeForce RTX 30-serie videokaarten

NVIDIA's nieuwe GeForce RTX™ 30-serie GPU's leveren generatie op generatie enorme prestatiewinst. De boost aan pure power zorgt voor keus tussen meeslepende gameplay op ultra-instellingen of razendsnelle verversingssnelheden voor online competities.

Voor gamers die optimaal willen profiteren van deze ruwe voordelen, maken onze GeForce RTX 30-serie kaarten gebruik van de elementen om de koeling te verbeteren en de prestaties te verhogen. En we hebben de lat nog hoger gelegd met esthetische verbeteringen die uitmonden in slankere ontwerpen die perfect passen bij een reeks systeemcomponenten. Is dat niet precies wat je zoekt?

 • Guru3D Top Pick
 • TECHPOWERUP: EDITOR'S CHOICE
 • TECHPOWERUP: HIGHLY RECOMMENDED
 • Tweak Town: MUST HAVE, EDITOR'S CHOICE AWARD!
 • Nr. 1 bij de Google Shipping Gift Guild: TUF Gaming GeForce RTX™ 3080
 • European Hardware Community Awards 2020: BESTE VIDEOKAARTEN
 • techradar: 5 sterren
 • tom's HARDWARE: Editor's Choice
 • HEXUS: PRESTATIES

Axial-tech ventilatoren

Ons beproefde Axial-tech ventilatorontwerp is verder getuned met extra ventilatorbladen en gespecialiseerde rollen voor centrale en hulpventilatoren. In het bijzonder is de draairichting van de centrale ventilator omgekeerd om de turbulentie te verminderen, en de Z-hoogte van de barrièrering varieert tussen de centrale en de hulpventilatoren om meer statische druk te bieden en de zijdelingse luchtstroom te verhogen waar deze het meest nodig is.

Koellichaam

Cool to the Max

De NVIDIA Ampere-architectuur is krachtig en hongerig. Een verhoogde TDP en enorme hoeveelheden snel geheugen zorgen voor serieuze prestaties en een aanzienlijke thermische belasting. Om de hitte weg te voeren van kritieke componenten maken luchtgekoelde TUF Gaming- en ROG Strix-kaarten gebruik van enorme koellichamen die meer thermische ruimte bieden dan ooit tevoren. En helemaal aan de top regeert de ROG Strix LC-serie superieur met closed-loop liquid cooling.

Update in stijl

Van de metalen behuizing van de TUF Gaming tot de agressieve accenten en gedurfde stijl van de ROG Strix, is het hele assortiment naar een hoger niveau gebracht met een frisse kijk op esthetiek. Strakke hoeken, variërende texturen en RGB-verlichtingselementen zijn tactvol geplaatst als aanvulling op de ASUS- en ROG-ecosystemen, zodat gebruikers gaming-machines kunnen creëren die er in elk opzicht goed uitzien.

ASUS GeForce RTX 30-serie videokaarten
 • ROG STRIX LC

  Overvloedige power

 • ROG STRIX

  Ga voor de top

 • TUF GAMING

  TUF gebouwd

 • Dual

  2x zoveel ventilator. 2x zoveel plezier.

ROG STRIX LC

Overvloedige power

De verbluffende prestaties van de NVIDIA Ampere-architectuur zijn nog cooler geworden. De ROG Strix LC GeForce RTX 30-serie kanaliseert de kracht van liquid cooling om het volledige potentieel van de GPU te ontsluiten, en levert daarbij ultrastille thermische prestaties die luchtgekoelde ontwerpen uit het water blazen. Voor prestatiekenners die een superkrachtige installatie willen bouwen, is er nu de ROG Strix LC.

ROG STRIX LC

ROG STRIX

Ga voor de top

ROG Strix GeForce RTX 30-serie videokaarten zijn van top tot teen volledig opnieuw ontworpen om moeiteloos naar de overwinning te gaan. De serie is voorzien van geavanceerde ventilatortechnologie, enorme koellichamen, verbeterde vermogensafgifte en hoogwaardige componenten om maximale GPU-prestaties te ontgrendelen.

ROG Strix: scenario ROG Strix

TUF GAMING

TUF gebouwd

TUF Gaming GeForce RTX 30-serie videokaarten zijn gestript en opnieuw opgebouwd om het landschap te domineren. Axial-tech ventilatoren met dubbele kogellagers, onafhankelijke koellichamen voor GPU en geheugen, condensatoren van militaire kwaliteit, een nieuwe aluminium behuizing en uitgebreide validatieprocessen vormen samen de standaard waarop de rest wordt beoordeeld.

TUF Gaming: scenario TUF Gaming

Dual

2x zoveel ventilator. 2x zoveel plezier.

Door de nieuwste NVIDIA Ampere-architectuur in zijn puurste vorm te leveren, combineert de ASUS Dual GeForce RTX 30-serie prestaties en eenvoud als geen ander. De Dual, die gebruik maakt van geavanceerde koeltechnologieën afgeleid van de paradepaardjes onder de videokaarten, gaat voor substantie boven stijl, en is daarmee de perfecte keus voor een goed uitgebalanceerde build.

Dubbel: scenario Dubbele
PSU alle series

Koppel met een PSU

Bekijk onze PSU-bestemmingspagina om meer te weten te komen over hoe we de sector vooruit helpen en gebruik onze wattage-calculator om in te schatten hoeveel vermogen je nodig hebt om je volgende installatie te voeden.

Meer info >
PSU alle series

Z590-serie

POWER TO THE CORE

 • AI Overclocking
 • AI Cooling
 • AI Networking
 • Two-Way AI Noise Cancelation

Kies een moederbord uit onze gevarieerde Z590 line-up om je build te verrijken met de nieuwste functies.

Meer info >