Kies de beste PSU voor je RTX 40-serie pc

Kies de beste PSU voor je RTX 40-serie banner
Meer info

ASUS GEFORCE RTX 40-SERIEVIDEOKAARTEN

ASUS benut de buitengewone kracht van NVIDIA GeForce RTX™ 40-serie GPU's om videokaarten te leveren met een groot aantal geavanceerde technologieën, prestatiedoorbraken en eersteklas looks die je nergens anders vindt. Van de vloeistofgekoelde Matrix RTX 4090 met de hoogste out-of-box boost clocks op de markt, tot de minimalistische ProArt creator-georiënteerde kaarten, zullen gebruikers van elke stroming bij ASUS iets vinden dat de verwachtingen overtreft. Axial-tech ventilatoren, dampkamer koeling, slimme compacte ontwerpen, GPU Tweak III app, volledige NVIDIA Studio ondersteuning - het is er allemaal, wachtend op jou.

VIDEO'S

Axial-tech upgrades

Groter en beter. Axial-tech ventilatoren draaien op dubbele kogellagers en zijn opgeschaald om 23% meer lucht door de kaart te stuwen, wat zorgt voor lagere temperaturen, minder lawaai en betere prestaties.

Axial-tech ventilator

Omgekeerde rotatie en 0dB-technologie

De twee zijventilatoren draaien tegen de klok in om turbulentie te minimaliseren en de luchtverspreiding door het koellichaam te maximaliseren. Alle drie de ventilatoren komen tot stilstand wanneer de GPU-temperaturen onder de 50 Celsius komen, voor het spelen van minder veeleisende games of het uitvoeren van lichte taken in relatieve stilte. De ventilatoren starten weer op als de temperatuur boven de 55 graden Celcius komt, een snelheidscurve volgend die prestaties en akoestiek in balans brengt voor werk of ontspanning.

Terwijl de ventilatoren van de videokaart draaien, worden hun draairichtingen gemarkeerd.

Hoogwaardige vermogensafgifte

Digitale vermogensregeling, een reeks hoogvermogen vermogensfasen en een aantal 15K condensatoren zorgen voor enorme reserves om de prestatiegrenzen betrouwbaar te verleggen.

Accentuering van onderdelen op de printplaat.

Compacte printplaat

De lay-out van componenten en sporen is geoptimaliseerd op een korte printplaat om stroomverliezen te beperken en warmte te laten ontsnappen via een massieve ventilatieopening op de achterzijde.

Accentuering van de korte printplaat en de geventileerde achterplaat

Go With The Flow

Dit alles komt samen om de prestaties van de GeForce RTX 4090/4080/4070/4060 moeiteloos tot het uiterste te drijven.

ASUS GPU Tweak III

ASUS GPU Tweak III (download) is intuïtiever en rijker aan functies dan ooit tevoren. Een vernieuwde interface biedt meer toegankelijkheid door kernfuncties te integreren in een gecentraliseerd dashboard, en onze Voltage-Frequency tuner is herzien om overklokken nog gemakkelijker te maken. Extra goodies zoals 0dB ventilatortechnologie, automatische profielwisseling, een volledig aanpasbaar on-screen display en logmogelijkheden zorgen ervoor dat je het beste uit je videokaart haalt.

  • ROG Strix

  • TUF Gaming

  • Dual

  • ProArt

  • ROG Matrix

  • ROG Strix

ROG Matrix

De Keus van Kampioenen

Deze gaming dynamo is voorzien van topkwaliteit geïntegreerde liquid cooling, gecentreerd rond een 360 mm radiator die wordt gekoeld door premium ventilatoren. De ROG Matrix RTX 4090 is ook de eerste videokaart met vloeibaar metalen thermische compound. Deze klassebepalende eigenschappen zorgen samen voor de hoogste out-of-the-box boost clocks op de markt.

ROG STRIX

Ga voor de top

ROG Strix GeForce RTX™ 40-serie videokaarten combineren stijl en prestaties als geen ander. Esthetiek, premium vermogensafgifte en technische elementen vloeien sierlijk in elkaar over om een beestachtige GPU de ruimte te geven voor ultieme prestaties. De heerschappij van de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur is ontketend.

ROG Strix productoverzicht

TUF GAMING

TUF gebouwd

TUF Gaming tilt de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur naar een hoger plan met duurzame koeling en vermogensafgifte, ondersteund door een arsenaal aan robuuste versterkingen om aan al je wensen te voldoen. Lock, load en domineer met de TUF Gaming GeForce RTX™ 40-serie videokaarten.

TUF Gaming productoverzicht

DUAL

TAKE ON ALL
CHALLENGES

De ASUS Dual GeForce RTX™ 40-serie videokaarten combineren dynamische thermische prestaties met brede compatibiliteit. Geavanceerde koeloplossingen van de top onder de videokaarten - inclusief twee Axial-tech ventilatoren voor een maximale luchtstroom naar het koellichaam - zijn verpakt in de Dual-serie, om meer power te leveren in minder ruimte. Deze verbeteringen maken de ASUS Dual de perfecte keuze voor gamers die zware grafische prestaties willen in een compacte build.

ASUS Dual productoverzicht

ProArt

Voor creators

Wees degene die de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding doet vervagen. ProArt GeForce RTX™ 40-serie videokaarten bieden krachtige koeling en de bewezen Ada Lovelace-architectuur in een 2.5-slots frame, ontworpen voor professionele omgevingen en afgeslankt voor brede compatibiliteit met behuizingen, wat compacte builds en full-scale werkstations mogelijk maakt.

ProArt productoverzicht

ROG THOR, ROG LOKI, ROG STRIX, TUF GAMING, PRIME SERIES PSU groepsfoto op podia

Koppeling met een PSU

Gebruik onze wattagecalculator om in te schatten hoeveel voeding je nodig hebt om je installatie van stroom te voorzien en kies vervolgens een compatibele ROG, TUF Gaming of Prime voeding voorultieme prestaties.

Meer info >