Oferind o varietate de modele pentru fiecare tip de jucător, coolerele ASUS AIO combină performanțe incredibile pentru a menține temperaturile scăzute, design-uri emblematice și efectele vizuale ale iluminării Aura, aducând răcirea și stilul la următorul nivel în centrul sistemului tău.

 • ROG STRIX

  Jucători atenți la stil

 • TUF GAMING

  Jucători ocazionali

ROG

Beneficiind de imagini personalizabile și ventilatoare de calitate superioară care permit o acoperire cuprinzătoare prin intermediul răcirii pe aer și apă, coolerele de top AIO ROG sunt proiectate pentru cele mai puternice procesoare din ziua de azi, oferind o răcire extrem de performantă cu un zgomot minim.

ROG
 • Ecran Mare

  Seriile ROG AIO dispun de un panou LCD sau OLED personalizabil, care poate fi setat pentru a afișa informații despre sistem sau o grafică personalizată din centrul sistmeului dvs.

 • Ventilatoare Noctua*

  Pentru a trece peste provocările termice ale celor mai noi procesoare și numărul lor de nuclee fără precedent, seriile ROG AIO dispun de ventilatoare Noctua de calitate superioară, care oferă performanță ridicată și zgomot minim.

 • Ventilator integrat în pompă*

  Un ventilator de 60 mm este integrat în carcasa pompei pentru a asigura un flux amplu de aer în zona de socket a procesorului. Acest ventilator circulă aerul către VRM-urile CPU, slotul M.2 și componentele înconjurătoare pentru a reduce temperaturile, oferind astfel performanță și stabilitate sporite.*Disponibil doar pentru seria ROG Ryujin

ROG Strix

Oferind o gamă de dimensiuni din care să alegeți și o estetică personalizabilă, seriile ROG Strix LC oferă o putere de răcire superioară pentru sistemele cu performanță de top, toate acestea în diverse formate.

ROG Strix
 • Placă de răcire inovatoare

  Placa de răcire avansată de pe seriile ROG Strix LC este echipată cu micro-canale care oferă o suprafață mai mare pentru a îmbunătăți disiparea termică și a reduce rezistența termică, oferind performanțe mai eficiente și temperaturi mai scăzute.

 • Ventilatoare ROG

  Ventilatoarele ROG de pe seriile ROG Strix LC sunt ajustate special pentru a oferi performanțe optime. Și cu controlul PWM pe 4 pini, atât pompa, cât și ventilatoarele radiatorului se pot roti la viteze mai mici atunci când procesorul nu este solicitat sau funcționează sub sarcină ușoară, ajutând la menținerea nivelului de zgomot la minimum.

 • Definiți-vă stilul

  Design-urile complexe ale seriilor ROG Strix LC prezintă estetica emblematică ROG, iar fiecare detaliu strălucește cu spiritul Strix. Pentru a vă afișa stilul individual, iluminarea Aura integrată vă permite să sincronizați efectele cu componentele ROG din sistem.

TUF Gaming

Puternicele coolere AIO cu lichid pentru procesoare din seriile TUF Gaming LC sunt proiectate pentru sistemele de jocuri cu dimensiuni medii și au o pompă dinamică Asetek, ventilatoare cu un design specializat al palelor și o estetică care poate fi adaptată stilului propriu.

TUF Gaming
 • Estetică personalizabilă

  Coolerele din seriile TUF Gaming LC adaugă o explozie vibrantă de culoare și un stil elegant în inima sistmeului. Și cu iluminarea Aura integrată, culorile și efectele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu sistemul dvs., astfel încât să puteți crea un aspect unitar, care este personal în întregime.

 • Ventilatoare cu design optimizat

  Fiecare ventilator este ajustat special pentru a oferi performanțe optime cu radiatoarele din seriile TUF Gaming LC, iar palele ventilatorului sunt îmbunătățite cu o crestătură proiectată cu precizie pe vârf, care îmbunătățește fluxul de aer și reduce zgomotul ventilatorului.

COMPATIBILITATE CUPRINZĂTOARE

Coolerele din seria ASUS AIO sunt compatibile cu o gamă largă de plăci de bază Intel® și AMD, oferindu-vă flexibilitatea de a le asocia cu procesorul ales de dvs. De asemenea, sunt echipate cu tubulatură de 380mm pentru a permite montarea și rutarea mai ușor.

Suport Socket CPU

 • Intel®

  LGA 1700, 1200, 1150, 1151, 1152, 1155, 1156, 2011, 2011-3, 2066

 • AMD

  AM4, TR4/sTRX4*

  *suportul de montare este inclus în pachetul procesoarelor TR4/sTRX4.
LGA 1700 ready

Suport LGA 1700

Pachet kit de montare LGA 1700:

 1. 1x Suport de montare socket Intel LGA 1700
 2. 1x Backplate socket Intel LGA 1700
 3. 4x Șuruburi distanțiere socket Intel LGA 1700

Disponibil pe următoarele modele începând cu octombrie 2021:

 • ROG RYUJIN II 360/ ROG RYUJIN II 240
 • ROG STRIX LC II 360/ ROG STRIX LC II 360 ARGB/ ROG STRIX LC II 280 ARGB/ ROG STRIX LC II 240/ ROG STRIX LC II 240 ARGB/ ROG STRIX LC II 120 ARGB
 • TUF GAMING LC 240 ARGB/ TUF GAMING LC 120 ARGB
*Disponibilitatea produsului poate diferi în funcție de regiune. Vă rugăm să consultați reprezentantul local de vânzări pentru Aflați mai multe informații.
Wide compatibility with ASUS Z690 motherboards Both LGA 1200 and LGA 1700 mounting holes

Compatibilitate largă cu plăcile de bază ASUS Z690

Pentru a asigura compatibilitatea cu cât Aflați mai multe coolere CPU posibile, plăcile de bază ASUS Z690 includ atât găurile de montare LGA 1200, cât și LGA 1700. Kit-ul de reținere LGA 1200, inclus momentan în coolerele cu lichid ASUS AIO creează o cale de actualizare facilă pentru utilizatorii ASUS Z690.*
Aflați Aflați mai multe despre seriile plăcilor de bază ASUS Z690.

*Este posibil ca utilizatorii de coolere terțe pentru procesoare să fie nevoiți să contacteze producătorii pentru a rezolva problemele de compatibilitate.

Specificații

Descărcați PDF