ASUS Radeon RX 6000-serie videokaarten

De Big Navi-aangedreven videokaarten van AMD zijn gearriveerd, en ASUS- en ROG-technici hebben hun magie gebruikt voor het leveren van hoogwaardige grafische krachtpatsers met uitzonderlijke koeling in drie series binnen het ROG en TUF gaming-portfolio.


 • guru3d asus rog strix lc rx 6800 xt
 • techpowerup asus rog strix lc rx 6800 xt
 • eteknix asus rog strix lc rx 6800 xt
 • techtester asus rog strix lc rx 6800 xt

Enorme koeling

ASUS Radeon RX 6000-serie graphics maken gebruik van een beestachtige mix van koeltechnologie om prestaties op een hoger niveau mogelijk te maken voor elke build. De ROG Strix LC-serie is voorzien van AIO liquid cooling om de thermische waarden van Big Navi te temmen, en grote koellichamen met een herzien trio van Axial-tech ventilatoren zorgen ervoor dat de ROG Strix- en TUF Gaming-kaarten koel en stil blijven in elk scenario.
Maxed Out koellichaam asus rog tuf radeon rx

Dominante prestaties

Hoogwaardige MOSFET's, condensatoren en spoelen vormen de basis van de formidabele voedingsoplossing in de ASUS Radeon RX 6000-serie. Naast het mogelijk maken van robuuste koeling, maken deze videokaarten optimaal gebruik van de nieuwste 7nm AMD RDNA™ 2-architectuur. Ze ondersteunen ook tot 4K AAA-gaming en Microsoft DirectX, en bieden ray tracing voor meer realistische in-game verlichting. Extra functies zoals AMD Infinity Cache en AMD Smart Access Memory verbeteren de geheugenefficiëntie en zorgen voor een aanzienlijke verhoging van de frame rates voor alle schermresoluties.
Maxed Out koellichaam asus rog tuf radeon rx

Heftige stijl

Elke Radeon RX 6000-kaart draagt een unieke look uit - met autoriteit. Adresseerbare RGB-verlichting schijnt door strepen in het omhulsel en door een verlicht ROG-logo en twee ARGB-radiatorventilatoren op de ROG Strix LC-serie, en metalen accenten maken een sterke visuele indruk op de ROG Strix-serie. De TUF Gaming-kaart presenteert een meer industriële sfeer en is volledig gepantserd, met een strak metalen omhulsel en bijpassende achterplaat.
Bijgewerkte stijl asus rog strix tuf radeon rx
Bijgewerkte stijl asus rog strix tuf radeon rx
 • ROG STRIX LC

  Liquid-cooled Leviathan

 • ROG STRIX

  Ga voor de top

 • TUF GAMING

  TUF gebouwd

ROG STRIX LC

Liquid-cooled Leviathan

De ROG Strix LC-serie haalt maximale prestaties uit de nieuwe AMD grafische chips en blijft tegelijkertijd volledig koel en stil. Een op maat gemaakte koelplaat biedt de GPU en het on-board GDDR6-geheugen alle voordelen van liquid cooling, terwijl een ventilator in blowerstijl en een laag-profiel koellichaam effectief omgaan met de door de interne componenten gegenereerde warmte. Daarnaast zijn er twee krachtige 120mm ARGB-ventilatoren, geoptimaliseerd voor hoge CFM's en statische druk, om de 240mm-radiator te koelen. Dit alles maakt de ROG Strix LC ideaal voor hardcore gamers en liefhebbers.

asus rog radeon
Zen 3 asus rog tuf psu rog thor strix tuf 850w 750w 650w
Zen 3 asus rog tuf psu rog thor strix tuf 850w 750w 650w