Het Sonic Studio III audio-effecten station heeft een intelligente routeringfunctie die is gemaakt voor streaming. De nieuwe routeringfunctie leidt streams naar verschillende uitgangen om de gebruiker volledige controle te geven over wie wat hoort. Deel met Sonic Studio III nu spannende spelmomenten zonder zorgen over frivole DCMA takedown verzoeken. Daarnaast is Sonic Studio III op app-niveau ook uitgerust met voorkeuren voor directe audioprofielen en heeft het verbeterde ruisfiltering voor volmaakt duidelijke gesprekken!

 • Sonic Studio III -
  Basis-modus (Basic Mode)

  Sonic Studio III is een audiosuite die meerdere audioregelaars biedt, waaronder Smart Volume, Bass Boost, Treble Boost, Voice Clarity, Reverb en Surround. Surround is speciaal voor 2-kanaals headsets en biedt een van de beste virtueel surround-technologieën voor gaming.

 • Sonic Studio III -
  Effect Demo

  De Sonic Studio GUI biedt ook een scala van EQ-opties, zodat gebruikers de akoestiek kunnen aanpassen aan persoonlijke voorkeuren voor elke individuele applicatie.

 • Sonic Studio III -
  Geavanceerde modus (Advanced Mode)

  Sonic Studio III heeft een update gekregen van de tweede generatie. De nieuwste functie in Sonic Studio III is het Ultimate Controle Center voor slaapzaalaudio. De mapping van verschillende audio streams naar verschillende outputs zorgt ervoor dat audio effectief kan worden gecompartimenteerd, zodat het gemakkelijk te delen is met vrienden of voor jezelf te houden.

 • Sonic Studio III - Routing Demo

  Maak van Sonic Studio een audiocontrolecentrum met de nieuwe audio routing-functie. Het tabblad Geavanceerd biedt de mogelijkheid om snel te schakelen tussen standaard uitvoerapparaten en fungeert ook als centraal punt voor het toewijzen van verschillende toepassingen aan verschillende apparaten.

Audiostation

*Klik op de vakken voor meer info.
Sonic Studio III Audio Station UI
 • GEAVANCEERDE MODUS - ROUTING

  Maak van Sonic Studio uw audiocontrolecentrum met de nieuwe audio routing-functie. Het tabblad Geavanceerd biedt de mogelijkheid om snel te schakelen tussen standaard uitvoerapparaten en fungeert ook als centraal punt voor het toewijzen van verschillende toepassingen aan verschillende apparaten.

  audio-station
 • SONIC STUDIO LINK

  Sonic Studio is nu VR Ready met Sonic Studio Link. Sonic Studio-effecten zijn rechtstreeks toe te passen op een VR headset door Sonic Studio Link in te schakelen.

  sonic-studio-link

  Zo werkt het:
  Sonic Studio is gedefinieerd als een Audio Processing Object (APO) onder Windows. Omdat APO's per definitie aanwezig moeten zijn in een audiostuurprogramma, blijft hun invloed puur beperkt tot het desbetreffende apparaat. Sonic Studio Link past een speciaal ontwikkelde technologie toe die Sonic Studio in staat stelt effecten in te voegen op een extern apparaat.

 • SMART VOLUME

  Smart Volume (Slim Volume) handhaaft een consistent weergaveniveau wanneer de gebruiker schakelt tussen verschillende soorten content en applicatiebronnen

  smart-volume

  Hoe het werkt:
  Smart Volume is een dynamische compressie van het geluidsniveau (opvoeren van de zachtste geluiden en afzwakken van de luidste geluiden)

 • VOICE CLARITY (duidelijke spraak)

  Selecteert en verhoogt de frequentie van de menselijke stem voor kristalheldere in-game communicatie en dialogen in films.

  voice-clarity

  Zo werkt het:
  Voice Clarity extraheert naar de middenluidsprekers gemapte stemmen en verhoogt vervolgens het volume om dialogen duidelijker en begrijpelijker te maken. In het geval van 2-kanaals audio fungeert Voice Clarity op de fantoomcentrum audio.

 • BASS BOOST (basversterking)

  Verhoog de sub-bas en basfrequenties om zowel bonzende, krachtige beats als viscerale explosies mogelijk te maken.

  bass-boost

  Hoe het werkt:
  Bass boost biedt een 0-12dB impuls met een hoekfrequentie van 125Hz. Het effect is compressorbeperkt om enige vervorming te voorkomen.

 • TREBLE BOOST (hoge tonen-versterking)

  Verhoog de treble-frequenties om de helderheid van de algemene opname te vergroten, waardoor veel percussiegeluiden worden versterkt en het volume van het menselijke vocale bereik wordt vergroot.

  treble-boost

  Hoe het werkt:
  Treble boost biedt een 0-12dB boost met een hoekfrequentie van 2kHz. Het effect is compressor-beperkt om vervorming te voorkomen.

 • REVERB (echo)

  Simuleert echo-effecten zoals vaak gehoord in grote zalen, om ruimer klinkende audio te creëren.

  reverb
 • SURROUND

  Virtuele Surround verwerkt meerkanaals audio via een eigen algoritme om surroundgeluid te leveren op 2-kanaals hoofdtelefoons.

  surround

  Hoe het werkt:
  Het virtuele surround-effect is 3D-virtualisatietechnologie op basis van een head-related transfer function (HRTF). Het is ontwikkeld door het meten van de veranderingen in het waargenomen geluid van testtonen in een veld van 360 graden rond een dummyhoofd. Een algoritme wordt vervolgens ontwikkeld om deze wijzigingen te simuleren met 7.1-audio. Aangezien de werkzaamheid sterk afhankelijk is van de testmethodologie en de eigenschappen van het dummyhoofd, wordt Sonic Studio's algoritme vervolgens gemiddeld met een database van beschikbare algoritmen, om een effectief gemiddelde te verkrijgen voor een evenwichtiger virtueel surround-effect.