Powered by ASUS. Tehnologija kao umetnost

Powered by ASUS namenjeno je onima koji traže perfekciju. Naši razvojni timovi posvećeni su motou naše kompanije - u potrazi za neverovatnim. Naša težnja za savršenstvom, ogleda se u preko 3000 nagrada godišnje. Zatim naši Powered by ASUS partneri stvaraju neverovatne sisteme, od malih i brzih do neverovatnih mašina sa vodenim hlađenjem. Powered by ASUS podrazumeva ekskluzivnost, performanse i tehnologiju dostojnu remek dela. Zašto razmatrati išta manje?

Svetski #1 Brend matičnih ploča

ASUS je vodeći svetski proizvođač matičnih ploča već 10 godina zaredom, posvećen inovacijama i performansama. ASUS je takođe najviše nagrađivani i NAJBOLJI brend matičnih ploča, zasnovanih na četiri stuba - Najbolja prodaja, Lakoća upotrebe, Stabilnost i Poverenje. Sa preko 500 miliona prodatih matičnih ploča od 1989., ASUS je ime od poverenja.

Svetski #1 brend grafičkih karti

ASUS je #1 brend grafičkih karti, prvi i jedini na svetu sa Auto-Extreme Tehnologijom, 100% automatizovanim procesom proizvodnje koji obezbeđuje vrhunsku pouzdanost. Uz mnoštvo drugih ekskluzivnih tehnologija i intuitivnim softverom, ASUS grafičke karte pružaju elitno gejmersko iskustvo, za više uzbuđenja, zabave i pobeda.

#1 Brend gejmerskih monitora, TÜV Blue-Light sertifikovani

ASUS monitori drže rekord po broju inovacija. Naši monitori su vodeći u redukciji emisije plavog svetla, redukujući ga i do 70% i poseduju više TÜV Rheinland sertifikata od bilo kog drugog brenda – ozbiljno priznanje od strane vodećeg svetskog autoriteta na polju testiranja monitora!

FAST Mrežna rešenja

ASUS donosi FAST mrežna rešenja na bazi četiri ključna faktora: Najširu Wi-Fi pokrivenost za stalnu konekciju; Lako setovanje i upravljanje uz ASUS RouterApp i ASUSWRT; Sigurno mrežno okruženje uz ASUS AiProtection; i Kvalitet od poverenja uz višestruko nagrađivanju pouzdanost.

1000 godina sigurnog skladištenja podataka za sve optičke uređaje

ASUS optički uređaji podržavaju M-DISC™, arhivsku tehnologiju zapisa koja štiti vaše digitalne podatke. ASUS M-DISC tehnologija upisuje podatke na patentirani sloj otporan na ekstremne uslove, čuvajući vaše podatke i do hiljadu godina.

Izbor čitalaca PC Games Hardware tri godine zaredom

ASUS zvučne karte izrađene su da zadovolje potrebe najzahtevnijih korisnika, zasnovane na audiofilskim komponentama uz posebnu pažnju posvećenu detaljima. Uz visok odnos signal/šum (SNR), pažljivo odabrana pojačala i višekanalni prostorni zvuk, ASUS zvučne karte su najbolji izbor za zabavu i gejming.

Kupi PC Sada!
WHY POWERED BY ASUS? WHY SELECT ASUS PRODUCT?