Powered by ASUS - Tehnologia ca o opera de arta

Sistemele Powered by ASUS sunt dedicate celor ce accepta doar perfectiunea. Echipele noastre de cercetare-dezvoltare de talie mondiala sunt complet devotate motto-ului companiei noastre – In Cautarea Incredibilului. Eforturile permanente de a atinge perfectiunea au fost recunoscute prin cele 3000+ de premii castigate anual. Din acest moment, sarcinile dificile sunt preluate de partenerii nostri din programul Powered by ASUS: integratori de sisteme atent selectionati ce creeaza sisteme de vis, unicat, de la ultra-compacte foarte performante la adevarati monstri raciti cu lichid. Powered by ASUS este o marca a exclusivitatii, este o expresie a performantei, este intruchiparea tehnologiei ca o opera de arta! De ce v-ati uita vreodata la altceva?

Producatorul #1 de Placi de Baza

ASUS este de mai bine de zece ani consecutivi principalul producator de placi de baza din lume, fiind complet dedicat inovatiei si performantelor. De asemenea, este producatorul cel mai premiat al celor mai BUNE placi, construite pe patru principii centrale – cele mai Bine vandute, Usor de Folosit, Stabile si de Incredere. Cu peste 500 de milioane de placi de baza vandute in intreaga lume incepand cu 1989, ASUS este marca in care poti avea incredere.

Producatorul #1 Mondial de Placi Video

ASUS este producatorul #1 de placi video la nivel mondial, fiind singura companie ce ofera Tehnologia Auto-Extreme – un proces de productie automatizat in proportie de 100% pentru a oferi cea mai buna fiabilitate. Oferind numeroase tehnologii de racire exclusive, precum si aplicatii software cu un design foarte intuitiv, placile video ASUS fac posibile experiente de exceptie in jocuri, pentru mai multa adrenalina, mai multa distractie si mai multe victorii.

Producatorul #1 de Monitoare pentru Jocuri, Certificat de Top TÜV pentru Eliminarea Luminii Albastre

Monitoarele ASUS domina numeroase segmente de piata. De asemenea, acestea ofera performante de top in reducerea emisiilor de lumina albastra periculoasa pentru ochi, reducand nivelul acesteia cu pana la 70% si dispunand de mai multe certificari TÜV Rheinland decat orice alte marci – o recunoastere serioasa din partea celei mai importante autoritati in domeniul testarii monitoarelor!

Solutii de Retea RAPIDE

ASUS va ofera solutii de retea foarte RAPIDE, construite in jurul a patru principii de baza: Cea mai Extinsa raza de acoperire Wi-Fi pentru conexiuni permanente; Setare si administrare usoara cu ajutorul ASUS Router App si ASUSWRT, foarte usor de folosit; Securitate a Datelor in Retea cu ajutorul solutiei exclusive ASUS AiProtection; calitate garantata si fiabilitate de top.

Solutie de Stocare Cu Garantie de 1000 de Ani a Stocarii Datelor pentru toate Unitatile Optice Interne

Unitatile optice ASUS suporta M-DISC™, solutia de stocare cu performante la nivel profesionist ce va protejeaza pretioasele amintiri in format digital. Tehnologia de inscriptionare ASUS M-DISC graveaza cu laser datele inregistrate intr-un strat foarte rezistent, patentat, ce suporta conditii extreme – pastrand datele stocate in siguranta pentru pana la 1 mileniu.

Castigatori ai Premiului Readers’ Choice din Partea PC Games Hardware pentru Trei Ani Consecutivi

Placile de sunet ASUS sunt construite in mod special pentru a satisface cerintele celor mai exigenti utilizatori, includ componente de nivel audiofil si o atentie stricta acordata detaliilor. Cu un raport semnal-zgomot (SNR) foarte ridicat, amplificatoare pentru casti meticulos selectate si sunet surround multi-canal, placile de sunet ASUS sunt alegerea perfecta pentru a va imbunatati experientele de divertisment si jocuri.

Cumpara un PC Acum!
De ce Powered by ASUS? De ce sa Alegi un Produs ASUS?