[Specificatie] Hoe kan ik controleren of de ASUS draadloze router 2.5G ondersteunt voor WAN / LAN-poort?

Wat is RJ45 voor 2.5G BaseT voor WAN / LAN?

Deze poort kan worden gebruikt als WAN of LAN en haalt een maximale snelheid van 2,5 G.

Hoe de specificatie verkrijgen?

1. U kunt de informatie vinden op de ASUS Global-site https://www.asus.com/

2. Klik

3. We gebruiken de GT-AX11000 als voorbeeld.

Voer gt-ax11000 in

4. Klik op ROG Rapture GT-AX11000

5. Zoek de productsite van de GT-AX11000 en klik op Specificaties.

6. GT-AX11000 heeft slechts één WAN / LAN-poort voor 2,5 G.

Poortspecificaties van GT-AX11000 zoals hieronder:

RJ45 voor 10/100/1000 BaseT voor WAN x 1

RJ45 voor 2,5 G BaseT voor WAN / LAN x 1

RJ45 voor 10 100 1000 BaseT voor LAN x 4

Hoe krijg ik de (Utility / Firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.