[Draadloze router] ASUS-router ZenWiFi XD4/XD6/XT8 Harde fabrieksinstellingen herstellen

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de ASUS YouTube-videolink hieronder klikken voor meer informatie over "Hoe Hard Factory Reset ASUS router"

https://www.youtube.com/watch?v=aDjEtjuWvg0

1. Koppel de stroom af van de router
2. Houd de "WPS button" ingedrukt en schakel de router in.
3. Aan/uit-lampje gaat aan (houd de WPS-knop nog steeds ingedrukt).< /span>
4. Blijf de WPS-knop ingedrukt houden.
    Het power-LED zal (wit) oplichten -> vervolgens zal het power LED-licht uit gaan  -> Het power LED-licht knippert groen  -> Wanneer de power LED-licht opnieuw uitgaat kun je de WPS knop los laten.
5. Start uw router opnieuw op door handmatig op de aan/uit-knop te drukken.

Raadpleeg de onderstaande afbeelding, om de WPS -knop op uw router te vinden.

De plek van de WPS knop kan per model verschillen, raadpleeg hiervoor altijd de gebruikershandleiding van uw product.

Op de volgende afbeelding is de [ZenWiFi_XT8] als voorbeeld genomen.