Windows 10 - Verbinding maken met verborgen WiFi.

Wanneer u wil verbinden met de verborgen WiFi onder Windows 10 klikt u op het icoon in het rode vierkant.

Wanneer de hotspot hidden is, klikt u op "Verborgen Netwerk"

Wanneer u "Automatisch Verbinden" selecteert, zal het systeem automatisch verbinding maken, wanneer uw computer binnen bereik van deze hotspot wordt opgestart.

Wanneer u wil bevestigen, klikt u op "Verbinden".

Voert u alstublieft de SSID van de verborgen hotspot in. Om te bevestigen, klikt u op "Volgende".

Voer het wachtwoord van de hotspot in. Om te bevestigen, klikt u op "Volgende".

Klik op "Ja".

Wanneer er succesvol verbonden wordt, ziet u de naam van de SSID in het rode vlak.