[Notebook] Copilot-sleutel - Inleiding

Copilot - een door AI aangedreven slimme metgezel
Copilot is een door AI aangedreven intelligente chatbot gelanceerd door Microsoft, ondersteund door OpenAI's GPT-4. Met Microsoft Copilot kunt u eenvoudige en natuurlijke aanwijzingen gebruiken om de werkefficiëntie te verbeteren.

1. Hoe u Copilot kunt verkrijgen

Update uw Windows naar Windows 11 versie 23H2 en het Copilot-pictogram verschijnt in de Windows 11-werkbalk, ter vervanging van de originele Cortana.

2. Locatie van de Copilot-sleutel

De locatie van de Copilot-sleutel wordt weergegeven in de onderstaande afbeelding.

3. Schakel Copilot in op Windows

Klik op de Copilot-toets op het toetsenbord om Copilot in te schakelen.

※ Als u geen Copilot-sleutel heeft, kunt u de snelkoppeling Windows + C gebruiken of op het Copilot-pictogram in de taakbalk klikken om de Copilot-functie in te schakelen.

Copilot wordt aan de rechterkant van de computer weergegeven, Copilot ondersteunt tekst, spraak, afbeeldingen en andere chatmethoden.

※ Copilot vereist dat u zich aanmeldt bij uw Microsoft-account.

Copilot ondersteunt niet alleen chatfuncties in Windows, maar ondersteunt ook applicaties zoals Edge, Microsoft 365, etc.
Copilot is een Microsoft-applicatie, zie hiervoor Veelgestelde vragen over Copilot | Microsoft Leer

4. Kan de Copilot-functie niet gebruiken

Gebruikers met een IP-adres CN/EU/RU/BY kunnen de Copilot-functie niet gebruiken, zoals weergegeven in de volgende afbeelding.

Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie:

De beschikbaarheid van de Copilot-service is beperkt, afhankelijk van het land/de regio en de IP-locatie die tijdens OOBE is geselecteerd.

• Als tijdens OOBE een land/regio binnen de EU wordt geselecteerd, beschikt het besturingssysteem niet over Copilot, ongeacht het IP-adres.
  • Als tijdens OOBE een land/regio buiten de EU-regio wordt geselecteerd, maar het IP-adres zich in CN/EU/RU/BY bevindt, geeft het systeem een ​​bericht weer dat de service niet beschikbaar is.

※ OOBE is het scherm dat u tegenkomt als u Windows voor de eerste keer opent, zoals hieronder weergegeven.