Maak ALTIJD een back-up van uw gegevens voordat u uw apparaat naar een reparatiecentrum stuurt of vervoert, omdat tijdens het reparatieproces het moederbord en de aangesloten onderdelen gedemonteerd kunnen worden, en de bijbehorende tests het apparaat weer naar de oorspronkelijke instellingen zullen terugbrengen. Uw data zal altijd verloren gaan!
Hoe een back-up te maken:Laptops/Tower PCs/All-in-one   Window7   Window8   Window10     Telefoon
Maak ALTIJD een back-up van uw gegevens voordat u uw apparaat naar een reparatiecentrum stuurt of vervoert, omdat tijdens het reparatieproces het moederbord en de aangesloten onderdelen gedemonteerd kunnen worden, en de bijbehorende tests het apparaat weer naar de oorspronkelijke instellingen zullen terugbrengen. Uw data zal altijd verloren gaan!
Hoe een back-up te maken:Laptops/Tower PCs/All-in-one   Window7   Window8   Window10     Telefoon

Reparatie nodig

Als u een reparatie wenst, kunt u HIER klikken.

Serviceaanvraag

Voor technische ondersteuning, neem contact op met:

• ASUS Technische Support Team HIER
  • ASUS Helpdesk

Telefoonnummer

Bel ons

Openingstijden

Ma-Vr, 08:30-17:00.