Support

RT-AC3200

Tri-Band Wireless-AC3200 Gigabit Router
  • Ultrasnabb 802.11ac Wi-Fi-router med en kombinerad datahastighet på 3200 Mbps över tre band – för jämn upp till 4K/UHD-videouppspelning, ultrasnabb fildelning av stora filer och onlinespel med låg latens.
  • Tri-Band Smart Connect väljer automatsikt den snabbaste av de tre tillgängliga frekvensbanden till varje enhet, baserat på enhetens hastighet, signalstyrka och hur upptaget varje band är.
  • Integrerade USB 2.0- och USB 3.0-portar för upp till 10 gånger snabbare dataöverföring till USB-lagringsenheter1, skrivardelning och stöd för 3G/4G-dongel.
  • Det grafiska användargränssnittet ASUSWRT för enkel, CD-fri 30 sekunders inställning och problemfri avancerad nätverkshantering.
  • AiProtection med Trend Micro för total nätverkssäkerhet i tre nivåer, samt robust föräldrakontroll och integritetsskydd.
  • ASUS AiCloud 2.0 låter dig komma åt, synkronisera, dela och strömma dina filer när som helst, på valfri internetansluten enhet.
OP product mainImage

Konstant lovordad för utmärkt nätverk!

Vinner PCMag Readers™ Choice Award för fjärde året i rad (2012, 2013, 2014 och 2015). >>Läs mer.

ASUS blev rankad topp 4 bland de 8 bästa trådlösa routrarna på CNET i maj 2015. >>Läs mer.

Intelligent Tri-band Wi-Fi för alla enheter

RT-AC3200 är en 802.11ac-router med tre band och Tri-Band Smart Connect – en fantastisk ny funktion som automatiskt maximerar prestanda för var och en av de anslutna enheterna. Med världens snabbaste kombinerade datahastighet på 3200 Mbps (2600 Mbps över de två 5 GHz-banden, samt 600 Mbps över 2,4 GHz-bandet), låter RT-AC3200 alla enheter arbeta i full hastighet, för fördröjningsfritt onlinespelande, silkesjämn 4K/UHD-videoström, samt problemfri nedladdning. Lägg även till utmärkt täckning och total säkerhet – och du kommer att se varför RT-AC3200 tar ditt nätverk till nästa nivå!

REVOLUTIONERANDE hårdvara

Sex externa antenner med hög prestanda

RT-AC3200 använder två 802.11ac-nätverk, vardera med en 3x3-antennkonfiguration (tre sändare, tre mottagare). Detta möjliggörs genom sex externa antenner med hög prestanda och gör att fler enheter kan anslutas snabbare och stabilare.

Dubbla USB-portar

Den lättanvända USB-appen låter dig dela skrivare, lagringsenheter och 3G/4G-dongel (HSPA+) över hela nätverket. SuperSpeed USB 3.0-porten garanterar ultrasnabb dataöverföring. Det finns också gott om utrymme runt varje port för att ansluta skrymmande enheter.

Hur man ställer in en skrivarserver

FLER BAND BETYDER FLER ENHETER

Tri-Band Wi-Fi

Att ha en ASUS RT-AC-3200 är som att ha tre trådlösa routrar i en router. Alla band fungerar samtidigt. Två separata trådlösa band över 5 GHz, vardera med hastigheter på upp till 1300 Mbps, och ett trådlöst band över 2,4 GHz med 600 Mbps. Detta betyder att du kan njuta av fördröjningsfritt onlinespelande, jämna videoströmmar i 4K och oavbruten filhämtning på varje enhet som är ansluten till ditt hemmanätverk.

AiRadar-strålform

ASUS AiRadar förstärker den trådlösa anslutningen intelligent med universell 802.11ac-strålformsteknik, hög strömförstärkning och exklusiv ASUS RF-fininställning.

Adaptiv QoS

ASUS Adaptive Quality of Service (QoS) optimerar och prioriterar bandbredd, med förinställningar för spel, medieströmmar, VoIP, webbsurfning och filöverföring.

Kraftfull multitasking på internet

RT-AC3200 har en datapipeline som är ungefär 20 gånger större än hos vanliga routrar – upp till 300 000 datasessioner – för exceptionellt jämn prestanda.

SMARTA ANSLUTNINGAR FÖR NÄTVERK MED FULL HASTIGHET
Tri-Band Smart Connect

Med vår Tri-Band Smart Connect-teknik tilldelas varje enhet automatiskt till antingen ett 2,4 GHz-band eller ett av de två 5 GHz-banden, beroende på enhetens hastighet, signalstyrka och hur upptaget varje band är. Detta betyder att du får bättre räckvidd och snabbare, pålitligare anslutningar – alltid!

RT-AC3200 ger sig upp till 3X snabbare nedladdning med Tri-Band Smart Connect aktiverad – och upp till 39 % bättre Wi-Fi-prestanda jämfört med konkurrerande AC3200-routrar med tre band som använder standard Dual-Band Smart connect!3

Livet med snabbt LAN

RT-AC3200 har en dedicerad Gigabit Ethernet WAN-port och fyra Gigabit Ethernet LAN-portar – för snabbare trådbunden nätverksprestanda. Dess kraftfulla NAT med hårdvaruacceleration gör att du slipper flaskhalsar mellan trådbundet LAN och internet – för en fördröjningsfri spelupplevelse.

Hårdvaru-NAT

Gör att du slipper flaskhalsar mellan internet och hemmanätverket. Du får WAN-till-LAN-prestanda som är mellan 2-5 gånger snabbare än traditionell mjukvarubaserad NAT.

Stöd för Dual WAN

Konfigurera en av två LAN-portar som WAN-port och använd två internetanslutningar – antingen för att kunna dela internettrafik mellan dem eller för att kunna använda en alternativ anslutning om den ena slutar att fungera.

Testad för kompatibilitet

RT-AC3200 utsätts i likhet med alla ASUS nätverksprodukter för utförliga kompatibilitetstester under utvecklingsfasen. RT-AC3200 fungerar felfritt med många olika adaptrar, mediespelare och andra trådlösa enheter – för att garantera bästa möjliga prestanda. Den har även stöd för senaste generationens Xbox® One- och PlayStation® 4-spelkonsoller.

Stöd för Time Machine®

Alla USB-lagringsenheter som ansluts till RT-AC3200 kan användas till att säkerhetskopiera alla dina Apple-enheter med Time Machine®

WPS

Alla enheter som stödjer WPS-standarden (Wi-Fi Protected Setup) kan anslutas direkt genom att helt enkelt trycka på WPS-knappen på RT-AC3200.

VPN-stöd

Skapa en VPN-server eller förvandla dina nätverksanslutna enheter till VPN-aktiverade klienter – utan krav på att betala för VPN-tjänster.

det kraftfulla och användarvänliga gränssnittet

ASUSWRT

RT-AC3200 har det förbättrade grafiska ASUSWRT-användargränssnittet, vilket ger dig enkel åtkomst till den webbaserade installationsprocessen i tre steg och 30 sekunder. Där kan du även konfigurera AiCloud 2.0 och alla avancerade alternativ i RT-AC3200. ASUSWRT är webbaserat, dvs. det krävs ingen separat app och begränsar inte vad du kan ändra via mobila enheter. Du har full tillgång till allt, från alla enheter som kan öppna en webbläsare.

AiProtection med Trend Micro™
för avancerad säkerhet

AiProtection använder helt ny säkerhet från Trend Micro™ med tre nivåer och ger dig säkerhet på företagsnivå i ditt hem. Den är en av de säkraste routrarna för hemmabruk som går att köpa! Den övervakar kontinuerligt ditt nätverks hälsa och säkerhet för total sinnesfrid.

Skapa ditt eget personliga moln

ASUS AiCloud ser till att du alltid har dina data nära tillhands var och när du än befinner dig och har en internetanslutning. Det länkar samman hemmanätverk och webblagringstjänst4, och ger dig åtkomst till filer via AiClouds mobila app på en smarttelefon med iOS eller Android, samt via en anpassad URL i en webbläsare. Du kan omedelbart dela bilder med tjänster som Facebook, Flickr och Dropbox direkt från AiCloud-gränssnittet. AiCloud kan dessutom anslutas till en annan kompatibel router för att expandera ditt personliga moln ännu mer.

FÖRBÄTTRA ANSLUTNINGSHASTIGHET OCH
MAXIMERA HÅRDVARAN

Tuxera-lösningar ger bättre prestanda med betydligt lägre processorkraft. Därmed kan fler program köras på samma gång. Kom snabbt åt och överför data med optimering som är anpassad för nätverkslagring. Läs mer.

Upptäck fler Wireless AC-lösningar

  • USB 3.0-hastigheter testade med USB 3.0-kompatibla enheter och är endast för teoretisk användning. Produkt- och systeminställningar kan påverka prestandan hos USB 3.0.
  • Resultat uppmätta i ASUS labb. Verklig prestanda kan variera beroende på omgivningsfaktorer.
  • Kombinerad allmän prestanda uppmätt i ASUS labb med fem anslutna Wi-fi-klienter samtidigt till RT-AC-3200 (två N150-klienter, en N600, en AC750 och en AC1200). Verklig prestanda kan variera beroende på omgivning och andra faktorer.
  • Endast utvalda webblagringstjänster.
X
X
comparison icon
Compare (0)
Nettverk / IoT / servere
WiFi-rutere