ASUS ServerCare-serviceprogram

Siste oppdatering : 2013/11/05

Vårt mål er å øke våre partneres konkurranseevne ved å redusere leveringstid, redusere logistiske kostnader, og forbedre vår støtte" sa Shawn Shu, forretningsleder for ASUS Server Solutions. ASUS ServerCare-programmet består av 4 elementer: produktadministrasjon, kontoadministrasjon, lagertjeneste og støtte.

Tjenester før salg: Produkt- og kontoadministrasjon

Produkt- og kontoadministrasjon fokuserer på å styrke det gjensidig fordelaktige forholdet som ASUS har dannet med sine partnere. Produktetadministrasjonsiden av ASUS ServerCare oppfordrer til informasjonsdeling for å sikre levering av den nyeste informasjon om produktet. I tillegg gir programmet regelmessige seminarer for å innføre bransjetrender og produktveikart, og dedikerer eksperter for å legge til rette for rådgivning om implementering av løsninger. Med henhold til kontoadministrasjon, streber ASUS ServerCare for absolutt kundetilfredshet ved å garantere for priser og forsendelser, og ved å drive kampanjer og rabattprogrammer.

Støtte: Lagertjeneste og teknisk støtte

ASUS ServerCare garanterer tilgjengelighet av barebone-serversystemer og serverhovedkort i ASUS-lageret for å eliminere kostnader for forsendelse og transport på hver bestilling. Resultatet er reduserte fraktkostnader og leveringstid. En telefonlinje for teknisk støtte er satt opp i hovedkontoret for å løse tekniske henvendelser fra samarbeidspartnere og et ARM-team (autorisasjonsretur), basert i Nederland, legger til rette for ASUS 1-dags ARS (tjeneste for forhåndserstatning) for å tilby effektiv teknisk støtte.

Det nye programmet forbedrer det nåværende tilbudet for produkter og tjenester. ASUS' fulle linje av barebone-serversystemer og serverhovedkort er nå beskyttet av en tre-års garanti. 1-dags ARS, som tidligere kun inkluderte barebone-serversystemer, har blitt utvidet til serverhovedkort. Produktene bruker også, selvfølgelig, kraftig serveradministrasjonsprogramvare, ASMA (ASUS System Monitoring Agent) og ASWA (ASUS System Web-Based Management).