Ta sikkerhetskopi av data før du sender eller bærer enheten din til reparasjonssentre, siden hovedkortet og de tilkoblede delene kan demonteres under reparasjonsprosessen, og relaterte tester vil returnere enheten til sine opprinnelige innstillinger.
Ta sikkerhetskopi av data før du sender eller bærer enheten din til reparasjonssentre, siden hovedkortet og de tilkoblede delene kan demonteres under reparasjonsprosessen, og relaterte tester vil returnere enheten til sine opprinnelige innstillinger.

Reparasjons forespørsel.

Om du vil sende din enhet på reparasjon, klikk HER.

Support Forespørsel.

• For teknisk hjelp og støtte eller andre forespørsler, ta kontakt med vår support HER.
  • ASUS support senter.

Telefon

Ring Oss

Åpent fra

09:00-18:00 Mandag-Fredag