ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ASUS Transformer Book T100HA

  Neverovatni 2u1. Izvanredna autonomija baterije!

  Priznajmo: nošenje i tableta i laptopa je gnjavaža. 10,1-inčni T100HA je 2u1, što znači tačno ono što piše – to je laptop sa tastaturom koja se odvaja, pretvarajući ga u 8,4 mm tanak i 580 g lak Windows 10 tablet (da, Windows 10 je unapred instaliran!). Dakle, to su dva uređaja u jednom izvanrednom pakovanju. To je jednostavna ideja, koja je elegantna i takođe pouzdana. Morate da radite? To je moćan laptop. Vreme je za opuštanje? Odvojite tastaturu i postaje zgodan tablet. Nema gužve, ni muke. Štaviše, to je jedini 2u1 sa revolucionarnim tip C USB 3.1 portom koji štedi vreme. I sa neverovatnih do 12 sati autonomije baterije, on je uvek spreman – za posao ili igru!

  12 sati
  AUTONOMIJA BATERIJE
  Windows 10 Pro
  UNAPRED INSTALIRANI
  Tip C
  USB

  Brilijantni dizajn. Brilijantne boje

  Sa poklopcem presvučenim anodiziranim aluminijumom, T100HA nije samo dizajniran da bude izraz stila. Da, on je elegantan. I, naravno, sofisticiran. Ali je takođe izdržljiv i praktičan – i odlično leži u ruci! Takođe smo olakšali uparivanje T100HA sa vašom ličnošću, uz četiri dostupne vedre boje: Metalno siva, Svileno bela, Akva plava i Ruž pink.

  Još tanji. Još lakši.

  Originalni Transformer Book T100 nije bio težak, ali sa novim T100HA smo to podigli na viši nivo. Sa debljinom od samo 8,45 mm, ovaj tablet je 20% tanji nego ranije. I teži samo 580 g. Čak i kada mu se zakači tastatura, T100HA je i dalje veoma tanak- 16,5 mm, i teži malo ispod jednog kilograma, tako da više nećete imati izgovor da ga ostavite kod kuće. Ponesite ga svuda, držite ga bilo gde.

  8.45 mm
  TANAK
  580 g
  LAK

  12 sati trajanja baterije

  Kada smo stvorili neverovatni Transformer Book T100HA, želeli smo da budemo sigurni da je u svakom smislu izvan uobičajenog – uključujući i autonomiju baterije. Ultimativni prenosivi saputnik zaslužuje i ultimativnu izdržljivost, i sad, uz do 12 sati autonomije baterije možete se opustiti, sigurni da će i on izdržati koliko god vaš mobilni način života zahteva.

  12 sati
  VIDEO REPRODUKCIJA

  USB je upravo postao pametniji

  Ponekad manje može biti bolje. Skromni USB port je odličan, ali je definitivno malo zastareo i može biti nezgodno ubacivati stvari u njega. Za T100HA smo izabrali poslednju verziju USB porta, nazvanu tip C. On je mnogo manji od standardnog USB porta, ali radi podjednako dobro i ima jednu dodatnu prednost – simetričan je. Više nemate muke da pronalazite koji deo konektora ide gore kada želite da ga uključite, a i dalje imate zapanjujuće brze mogućnosti super brzog USB 3.0, pa je transfer podataka brz, i do 10 puta brži od USB 2.0!

  10 puta
  BRŽI
  tip C
  USB

  Izvanredne performanse!

  Transformer Book T100HA je pogonjen najnovijim četvorojezgarnim Intel® 'Cherry Trail' procesorima, pa ne samo da sa lakoćom ispunjava svakodnevne zadatke, već je i grafička brža nego ikad – i do dva puta brža od prethodnih generacija! Uz izvanredne svakodnevne performanse, T100HA vam omogućava i da radite više stvari istovremeno bez problema i da više uradite za kraće vreme.

  Windows 10 Pro 
  UNAPRED INSTALIRANI
  četvorojezgarni 
  INTEL CPU
  2 x
  GRAFIČKE
  PERFORMANSE
  4 GB*
  RAM

  Dizajniran za
  najbolje Windows 10 iskustvo!

  Windows 10 je nov i poboljšan, ali i na prvi pogled poznat, i zbog toga je savršen izbor za T100HA. Ne samo da je neverovatno lak za korišćenje, on i izgleda odlično i vraća neke stvari koje ste voleli kod Windows-a, kao što je Start meni. Sa unapred instaliranim Office Mobile aplikacijama i Cortana-om – vašim ličnim asistentom – možete ga odmah uzeti i početi sa radom!

  Cortana Office
  Mobilni
  Continuum
  Mod