ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  EeeTop PC ET1602

  EeeTop PC ET1602

  Sve(t) na dodir prsta!

  • Intuitivni interaktivni ekran osetljiv na dodir
  • svestran i pokretljiv - idealan za svaki kutak vašeg doma
  • Sa lakoćom se povežite na internet
  • Skoro bešumni rad, pri samo 26 dB
  • Ekskluzivne aplikacije optimizovane za ekran osetljiv na dodir
  Product Image

  Sve(t) na dodir prsta!


  Vaš magični dodir!
  Unesite zabavu u svakodnevni rad na računaru sa Eee Top serijom, lakim za korišćenje sve-u-jednom stonim računarom koji ceo internet stavlja pod vaše prste - bukvalno. Eee Top računari su opremljeni ekranom osetljivim na dodir koji vam omogućuje da jednostavnim pokretima prstom po ekranu obavite sve svakodnevne radnje na računaru!

  Jednim dodirom otključavate bezbroj mogućnosti
  Sa optimizovanim programima koji u potpunosti iskorišćavaju mogućnosti novog interfejsa Eee Top seriju sa lakoćom mogu koristiti svi šlanovi vaše porodice! Pisanje poruka ukućanima, surf po internetu i crtanje u komunikaciji sa prijateljima van kuće - mogućnosti su bezgranične.

  Jednostavan za podešavanje. Još lakši za korišćenje. Bilo gde u kući.
  Reći da je Eee Top računarima potrebno vreme za podešavanje i instalaciju je čisto preterivanje. Sve što trebate da uradite je da ga uključite i on je spreman za rad. Promena mesta rada nikada nije bila lakša.

  Eee Top je savršeni računar za svakog početnika. On poseduje Easy Mode interfejs u okviru Windows® operativnog sistema koji olakšava pristum mnogim često korišćenim aplikacijama.

  Malih dimanzija, velikih mogućnosti!
  Eee Top možda ima dimenzije prosečnog LCD monitora, ali donosi mnoštvo opcija. Opremljen je Wi-Fi 802.11n mrežnim interfejsom koji obezbeđuje brz i pouzdan pristup internetu iz bilo kog kutka vaše kuće a webkamera od 1.3 megapiksela i ugrađeni mikrofon će omogućiti komunikaciju sa vašim prijateljima.

  Osmišljen za život.
  Eee Top je svakako korisnički orjentisan računar, ali da li ste znali da je i ekološki? Njegove tanke linije će mu obezbediti mesto i na najmanjim radnim površinama, radi na skoro bešumnih 26 dB* a ipak ostaje hladan i sa malom potrošnjom energije, zahvaljujući svom jedinstvenom sistemu hlađenja poznatom kao ASUS Tranquiller Technology.

  Vrhunska zabava na dodir prsta.
  Svojim širokim ekranom (16:9) oštre slike i živih boja, Eee Top računari su pravi multimedijalni centri. Splendid™ Video Intelligence tehnologija obezbeđuje jasnu sliku živih boja bez obzira na okolno osvetljenje, a SRS tehnologija kombinovana sa visokokvalitetnim zvučnicima ugrađenim u eee Top obezbeđuje vrhunski kristalno čist zvuk.

  Ono što upotpunjuje vrhunske multimedijalne odlike eee Top računara je Eee Cinema, multimedijalni centar bogat opcijama koji će vam omogućiti lak pregled svih materijala bilo da su u pitanju filmovi, slike, video zapisi ili muzika. Uz Eee Cinema svi vaši multimedijalni fajlovi se nalaze na dodir prsta od vas..