ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  Eee PC 1008P (Seashell Karim Rashid Collection)

  Eee PC 1008P (Seashell Karim Rashid Collection)

  Pravite talase!

  • Originalni Windows® 7 Starter
  • Elegantni tehno Digi-wave dizajn koji je kreirao Karim Rashid
  • Inovativna tekstura poklopca, mekana na dodir
  • Tanak i lak - debeo samo 2.5cm i tžak samo 1.12kg
  • Dual OS: Nema čekanja kada imate Express Gate
  • 6 sati* rada bez punjenja uz ASUS Super Hybrid Engine
  Product Image

  Pravite talase uz Digi-Wave dizajn

  Eee PC ™ 1008P je vizuelno upečatljiv proizvod, od poklopca ekrana do poklopca baterije je prekriven organskom Digi-wave šarom. Talasaste linije koje prenose osećaj pokreta u napred, pridržavaju se u potpunosti savršenstva zlatnog preseka i svedoče o preciznosti i tehnologiji koja je potrebna da za proizvodnju suptilnih talasa i ujednačene boje preko svih udubljenja i ispupčenja. Savršenstvo svakog talasa se može osetiti i pod najlakšim dodirom.

  Krenite hrabro napred u jarkoj roze boji

  Vrela roze boja je nova klasika u modnoj industriji, i šok ove boje je prava stvar koja će razvedriti svaku odeću.. Ova pozitivna boja jasno prenosi ideju optimiyma, sanjarenja i kreativne energije. Asus Eee PC ™ 1008P u Vreloj roze boji priziva sliku moderne žene koja hoda po Njujorkškoj Petoj Aveniji poseduje dva sloja: metalik srebrenu osnovu i jarko roze završnu obradu.

  Klasika u mat boji kafe

  Suptilna, zrela i neupadljiva a ipak elegantna, mat kafeno braon boja je bezvremenska klaskika koja priziva sliku starijeg prefinjenog gospodina koji sedi u Cafe de la Seine ispijajuči svoju kafu i uživajući u poeziji John Woodena. Površina braon Eee PC™ 1008P modela se sastoji od dva sloja, tamne osnove zasićene suptilnom zlatnom prašinom i poluprovidnog mekanog površinskog sloja.

  Dodir prestiža

  Eee PC ™ Seashell Karim Rashid kolekcija odražava vizuju Karim Rashida i ASUS-a da su funkcionalnost, materijal, forma, performanse, tekstura, boja i jednostavnost upotrebe su nerazdvojne osobine bilo kog objekta lepote. Ovaj netbook je dizajniran da stimuliše svih pet ljudskih čula, uključujući i čulo dodira, koje je često previćeno u tehnološkim proizvodima. Eee PC ™ Seashell Karim Rashid se stoga svojom inovativnom završnom obradom izdvaja od ostalih netbook računara.

  Nema nedostataka u efikasnosti

  Eee PC ™ Seashell Karim Rashid odlikuje prekrasan dizajn koji uključuje ekran dijagonale 10.1 inča bez okvira sa LED pozadinskim osvetljenjem i ergonomsku chiclet tastaturu. On takođe dolazi sa dodatnih 500GB online Asus WebStorage ** servisa koji omogućava korisnicima da pristupe, dele i kreiraju rezervne kopije datoteka i medijskih fajlova , bez obzira gde su, kroz jednostavan web interfejs.

  Štedi energiju i čuva planetu

  Eee PC™ 1008P nije samo uređaj prelepog izgleda već je i uređaj odličnih performansi i male potrošnje. On poseduje novi štedljivi Intel® Atom™ N450 procesor, koji u tandemu sa ekskluzivnom ASUS Super Hybrid Engine tehnologijom kontrole potrošnje omogućuje čak do 6 sati* neometanog rada. Lako zamenjiva baterija će vam olakšati zamenu baterije i komponenti i obezbediti povećanu autonomiju. Ekološka i tanka Litijum polimerska baterija se može dopunjavati preko hiljadu puta, što je tri puta više odregularnih baterija. Eee PC™ 1008P je proizvod koji pokazuje težnju kompanije ASUS za očuvanjem okoline i resursa i postizanju maksimalne efikasnosti rada njegovih korisnika.


  Preponatljiv potpis

  Saki Eee PC™ 1008P nosi potpis Karim Rashid-a, pokazajući svoj karakteristični stil gde god da ga budete koristili.

  Dual OS: Nema čekanja kada imate Express Gate

  Eee PC™ 1008P omogućuje skoro trenutno prisustvo na internetu, od trenutka paljenja računara do surfovanja će te čekati samo par sekundi uz dodatni operativni sistem Express Gate. Razgovarajte putem Skype-a, surfujte, pregledajte vaše fotografije, slušajte muziku, igrajte onlajn igre i mnogo više uz Express Gate!

  Eee Docking: Intuitivni programski paket (Windows XP i Windows 7)

  Eee PC™ 1008P netbook računari sa instaliranim Windows operativnim sistemom poseduju Eee Docking*, intuitivni paket aplikacija koji olakšava pristup vašim digitalnim materijalima i najčeđće korišćenim aplikacijama:

  • Eee @Vibe: riznica sadržaja koja korisnicima pruža jednostavan pristup muzici, video sadržajima, radio stanicama i još mnogo čemu
  • Eee Sharing: omogućava jednostavno deljenje i sinhronizaciju podataka i poruka sa drugim Eee PC™ netbookovima, laptopovima i desktop računarima,
  • Eee Xperience: paket aplikacija koji poboljšava audio-vizuelne performanse ovog netbooka
  • Eee Tools: Paket korisnih alata poput Live Update i alata za promenu veličine fontova

  ASUS Access uz Eee Docking

  Iskoristite mogućnosti ASUS Access portala uz vaš Eee PC™ 1005PE. Želite da odigrate kratku igru dok čekate prijatelje? Tražite program koji će vam pomoći? Potrebno je da budete online sve vreme? Želite da podelite fotografije, video i muziku sa prijateljima? Učinitie sve to uz ASUS Access. Posetite access.asus.com.

  O dizajneru: Karim Rashid

  Karim Rashid iz Njujorka je svetski poznat dizajner, koji iza sebe ima preko tri hiljade potpisanih dizajnerskih radova u 35 zemalja sveta. Njegovi nagrađivani radovi uključuju i enterijere poput restorana Morimoto u Filadelfiji, hotela Semiramis u Atini i restorana Majik u Beogradu, kao i luksuznu ponudu Veuve Clicquota i Swarovskog.

  * Vreme trajanja baterije zavisi od modela, specifikacija i uslova korišćenja. Za više informacija kliknite ovde. Procenjeno vreme trajanja baterije je u Windows® 7 i mereno sa MobileMark® 2007.
  ** Dostupnost zavisi od modela, države i operatera.
  *** Jednogodišnja besplatna pretplata za 500GB ASUS WebStorage. Za više detalja posetite www.asuswebstorage.com. Specifikacije su podložne izmenama bez predhodne najave.