ASUS Zenbook UX310UA

ASUS recommends Windows 10 Pro for business.
Back top
Ultra-tanak. Performanse bez stajanja.
Ultra-tanak. Performanse bez stajanja.
Potpuno novi ZenBook UX310 donosi eleganciju, prefinjenost i izvanredne performanse u prelepo tankom i laganom dizajnu. Izrađen od čvrstog aluminijuma i sa našom originalnom, Zenom inspirisanom završnicom od metalnih krugova, ZenBook UX310 je tanak samo 18,35 mm. A njegova težina, pogodna za putovanje, od samo 1,45 kg znači da vam nikad nije teret ako ga ponesete, i uvek je zadovoljstvo koristiti ga sa njegovim oštrim, jasnim ekranom od 13,3 inča sa širokim uglom gledanja. Opremljen najnovijim Intel® Core™ procesorima, šeste generacije, super brzim skladištem podataka, ZenBook UX310 nije lenj – on ima sve performanse koje vam trebaju za vaš radni dan. ZenBook UX310 čini sve lakšim, sa stilom.
Ultra tanak. Ultra elegantan.
ZenBook serija je praktično izmislila tanko i lako, a ZenBook UX310 nastavlja to ponosno nasleđe, dok ga karakteriše vanvremenski elegantan i potpuno novi dizajn sa profilom od samo 18,35 mm. Korišćenje čvrste aluminijumske legure smanjuje težinu na samo 1,45 kg, ali je potrebno na desetine precizno kontrolisanih koraka u proizvodnji da se napravi ovako gladak oblik. Naša jedinstvena metalna završnica sa koncentričnim krugovima inspirisanim Zenom krasi poklopac, dok čvrsta i izdržljiva metalna završnica štiti ostatak kućišta. Na kraju, mi stavljamo zaštitni sloj na ZenBook UX310 u dve nijanse inspirisane prirodom: Kvarc siva ili Roze zlatna.
  1.45 kg Ultra-lagan
  18.35 mm neverovatno tanak
Performanse
Neverovatne performanse
Fantastične mobilne performanse su zaštitni znak ZenBook-a, a kod ZenBook UX310 ovo omogućava šesta generacija Intel® Core™ procesora i do i7, sa do 16 GB DDR4 2133 MHz RAM-a za ultra glatku reprodukciju videa. Najnoviji 802.11ac Wi-Fi sa dve frekvencije omogućava super brzine, a Bluetooth® 4.1 vas lako konektuje na vaše gedžete. Pravi profesionalci zahtevaju najnoviju tehnologiju, a revolucionarni, reverzibilni USB tip C port vam pruža veoma brzi pristup najnovijim periferijama visokih performansi. Sa HDMI portom možete da se konektujete na monitore, TV-ove ili projektore bez muke. Rad sa više stvari istovremeno bez muke, glatka reprodukcija videa i super brzo pokretanje aplikacija – ZenBook UX310 je spreman uvek kada i vi. On je takođe izuzetno energetski efikasan, što znači manje poseta utičnici!
WINDOWS 10 PRO
Do Core i7 Intel CPU
Do 16 GB DDR4 RAM
Najbrži 2133 MHz RAM
Ekran
Svaki detalj je bitan.
Do 3200X1800   QHD+ Resolution
  276 ppi  
Zadivljujući ekran do QHD+ (3200x1800) rezolucije od 13,3 inča pruža vašim očima vizuelno uživanje, dok čitate tekst, gledate slike ili video klipove. Zapanjujuća rezolucija čini obradu slika ili videa mnogo lakšim, sa neverovatnom gustinom piksela od 276 piksela po inču, što čini svaki sićušni detalj oštrim kao žilet i kristalno jasnim. A kada pretražujete internet, sve – čak i najsitniji tekst – je lako vidljivo!
Više boja. Bolje boje.
Ekran ZenBook-a UX310 karakteriše ultra-široki spektar boja od 72% NTSC, 100% sRGB, i 74% AdobeRGB. Jednostavnim jezikom, ovo znači da može da prikaže više boja, preciznije i življe boje od bilo kog standardnog ekrana. A tehnologija širokog ugla gledanja obezbeđuje da kontrast i reprodukcija boje nisu umanjeni uglom od 178°, ZenBook UX310 postavlja standard laptop ekrana.
  72 % NTSC
  100 % sRGB
  178   Ekran sa širokim uglom gledanja
ASUS Splendid:
Vrhunski optimizovane boje.
Da bi osigurao samo najbolje slike, ZenBook UX310 inkorporira ASUS Splendid tehnologiju da bi vam pružio bogatije, dublje i preciznije boje.

ASUS Splendid ima četiri unapred podešena moda koji se aktiviraju jednim klikom: Normalni mod, Mod koji štiti oči, Živopisni mod i Ručni mod. Normalni mod vam pruža fabrički optimizovana podešavanja, Mod koji štiti oči smanjuje nivo plave svetlosti zarad prijatnog gledanja, a Živopisni mod pametno prilagođava podešavanja ekrana da bi slikama dao sasvim živopisan i realističan izgled, i čini da boje ne izgledaju veštački. Ručni mod vam pruža kontrolu nad podešavanjem temperature boje, tako da možete da podesite ekran da odgovara vašim potrebama i prioritetima.
Zaštitite oči uz ASUS mod koji štiti oči
Prevelika izloženost plavom svetlu koje emituju LCD ekrani se smatra da utiče na zdravlje očiju, i takođe može da izazove oboljenja tokom prevelike izloženosti. ASUS mod koji štiti oči smanjuje emisiju plavog svetla i do 30% tako da su vam oči uvek zaštićene dok se koristi mod koji čuva oči.
Mod koji štiti oči
/ Uključen
Mod koji štiti oči
/ Isključen
Napredni kapacitet skladištenja podataka.
Velika brzina čuvanja podataka je od najveće važnosti za brzo pokretanje aplikacija i kompjutersko iskustvo bez napora, i ne dolazi mnogo brže od 1 TB hard diska (HDD) ukombinovanim sa 512 GB SSD-om u ZenBook UX310. Čuvanje, otvaranje velikih fajlova ili dokumenata je neverovatno brzo u poređenju sa tradicionalnim hard diskovima, a vreme podizanja je takođe značajno smanjeno. SSD-ovi su čvrsti i izdržljivi, dajući ZenBook-u UX310 izvanrednu pouzdanost.
  1 TB HDD
  +    
  512 GB SSD
Ultra povezivanje
ZenBook UX310 je opremljen novim, reverzibilnim USB tip C portom sa svojim simetričnim dizajnom koje čini povezivanje uređaja mnogo lakšim. On takođe omogućava da brzine prenosa podataka budu i do 10 puta veće od starih USB 2.0 konekcija!

Pored toga, ZenBook UX310 ima USB 3.0 portove, HDMI port i slot za SD karticu tako da možete lako povezati svoje trenutne periferije, ekrane i projektore bez muke.
HDMI
USB 2.0
USB 3.0
TYPE C
SD CARD
Ultra brzi
802.11ac Wi-Fi
ZenBook UX310 vam omogućava da se povežete brže i dalje sa najnovijim 802.11ac Wi-Fi – on je i do 2,8 puta brži od 802.11 b/g/n! A Bluetooth® 4.1 vam omogućava da povežete vaše omiljene uređaje sa manje uticaja na autonomiju baterije. ZenBook UX310 vam pruža slobodu da radite sve što vam treba, i gde god to želite!
  2.8 X BRŽI
802.11ac
2.8X BRŽI
802.11b/g/n
 
Unos
Neverovatno udobna tastatura sa pozadinskim svetlom
Tastatura u punoj veličini kod ZenBook UX310 sa pozadinskim svetlom je snažno napravljena iz jednog dela za izvrsno iskustvo kucanja. Ona je remek delo ergonomije, sa optimizovanim hodom tastera od 1,6 mm za udobni osećaj. Nežno pozadinsko svetlo obezbeđuje lako korišćenje i pri uslovima prigušenog svetla.
  1.6 mm HOD
Vrhunsko dizajnirani tasteri
Dodir genija.
Precizni tačped prekriven staklom koristi ekskluzivnu tehnologiju razvijenu za ekrane pametnih telefona osetljivih na dodir kako bi pružio visoku osetljivost i neverovatnu preciznost. Tačped takođe uključuje i napredni senzor otiska prsta za brzo, lako i sigurno logovanje*. A kako je u pitanju ZenBook, on izgleda lepo, takođe, sa zakošenim ivicama poput dijamanta.
Zvuk
ASUS SonicMaster:
Dizajniran da zvuči neverovatno
Neverovatan zvuk je oduvek bio karakteristika ZenBook porodice. Razvijen u saradnji sa ASUS Golden Ear timom i Harman Kardon-om, ASUS SonicMaster tehnologija pruža najneverovatniji zvuk na laptopu. Skrojeni miks superiornog hardvera i mudro dizajniranog softvera osigurava da vam ZenBook UX310 pruži ultimativno zvučno iskustvo.
comparison icon
Compare (0)