ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  N61Jq

  N61Jq

  Supersonična multimedijalna zabava

 • Iskusite 10X brži transfer podataka uz USB 3.0
 • Uzdignite svoje zvučno iskustvo uz SonicMaster tehnologiju
 • Poboljšajte vizuelno iskustvo sa Video Magic tehnologijom
 • DX11 podrška za ultra realistične efekte u igrama
  Product Image
  Uživajte u snažnoj reprodukciji uz SonicMaster tehnologiju

  Nova ASUS serija je namenjena audiofilima koji žele multimedijalnu zabavu, u pokretu.Da bi se postiglo pojačanje i poboljšanje kvaliteta audio reprodukcije bilo je potrebno iskoristiti sve hardverske i softverske potencijale. SonicMaster audio tehnologija je razvijena od strane iskusnih audio stručnjaka u ASUS razvojnom timu, i ona fino podešava snagu, šum, jačinu i dinamički opseg zvuka da bi minimalizovala uticaj okoline i distorzije zvuka i pojačala zvučno razdvajanje. Vrhunski dizajn, snage 2,5 vata i zapremine komora od 21cc ovih dvokanalnih Altec Lansing zvučnika priprema teren za vrhunsko zvučno iskustvo u pokretu

  ASUS Video Magic tehnologija poboljšava grafičke performanse
  Povećajte rezoluciju do punog HD kvaliteta

  Uživajte u kvalitetnoj video zabavi uz Video Magic, sa brzinom osvežavanja do 72 fps ukloniće sva zamućenja i artefakte u slici a istovremeno povećati rezoluciju standardnih DVD-ova do 1080p bez kočenja.

  Video akceleracija

  Nova N serija računara koristi ATI Stream GPU general processing tehnologiju za postizanje boljih performansi. U kombinaciji sa Video Magic tehnologijom, obezbediće vam mnogo bolji multitasking i viši kvalitet multimedijalne zabave na računaru.

  ASUS Splendid stvara perfektnu sliku

  Još jedna od komponenti Video Magic tehnologije je i ASUS Splendid, grafički alat sa pet predefinisanih podešavanja koja će poboljšati boje, kontrast i detalje u bilo kojoj sceni. Vieo nikada nije izgledao bolje.

  Zero-bright-dot garancija*

  Video Magic poboljšava prikaz i zahvaljujući kvalitetu LCD panela koji se korist, koje proizvodi i prodaje kompanija ASUS sa 100% zero-bright-dot garancijom. Ekran bez i jednog mrtvog piksela uz najveći mogući kvalitet prikaza.
  *ASUS garantuje svim korisnicima širom sveta zamenu panela sa mrtvim pikselima u roku od jednog meseca.

  Vrhunske performanse

  ASUS N61 pokreću Intel® Core™ i3 i i5 procesori i opremljena je inteligentnom mikroarhitekturom koja kombinuje jedinstvene tehnologije kompanije Intel za poboljšano korisničko iskustvo, poput Intel® Turbo Boost tehnologije, koja će po ubrzavati takt procesora kada je snaga potrebna. On je takođe opremljen sa ATI Radeon HD 5730 DirectX 11 kompatibilnom grafikom koja će prikazati visoke detalje tekstura, dinamičko osvetljenje, realistične senke i modele likova.
  (*Intel® Turbo Boost tehnologija je ekskluzivno dostupna uz Intel® Core™ i7 i i5 procesore)

  USB 3.0 10 puta brži

  ASUS je prva kompanija koja je uvela novi USB 3.0 standard, propusne moći od čak 5Gbps ili oko 10 više nego trenutni USB2.0 standard. USB 3.0 može da prenese 4.5GB podataka sa 2.5-inčnog HDD-a za 1 minut i 15 sekundi, u odnosu na 2 minuta i 44 sekundi preko USB 2.0*. To omogućuje mnogo brže prenose multimedijalnih datoteka visoke definicije. Ovaj standard takođe napaja priključene uređaje sa 900mA, za razliku od maksimalnih 500mA koje je pružao USB 2.0 standard. Konačno, USB 3.0 pomaže da se produži trajanje baterije, isključujući se po potebi kada je u idle modu.
  *Navedene USB3.0 brzine su specifikacije komponenti. Stvarne brzine variraju u zavisnosti od specifikacije i uređaja koji se povezuju.