ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  N81Vp

  N81Vp

  Pametne aplikacije, pametan izgled

  Osmišljen za multimediju i rad u pokretu, ASUS N81Vp je prvi notebook računar sa 14" ekranom i zasebnim grafičkim adapterom - ATI Radeon HD 4650, sa 1024MB DDR3 memorije, upotpunjen sa impresivnim zvučnim rešenjem.
  Product Image


  Odličan izgled - vrhunski dizajn

  U osmišljavanju modela N81Vp, kompanija ASUS je primenila vrhunske tehnologije poput ASUS Infusion tehnologije površinske obrade kućišta koja štiti od ogebotina i zadržava sjaj i nakon dugotrajne upotrebe. Svojim izgledom svedenih linija i sjajnim obrazcima inspirisanim art-deco pokretom ucrtnim u površinu, N81Vp je računar koji pruža i performanse i vrhiunski izgled i stil.

  Multimedijalna zabava u visokoj definiciji na 14” računaru

  N81Vp je prvi model u svetu koji donosi ekran dijagonal 14”, visoke definicije i razmere 16:9, a za čiji prikaz se brine zaseban grafički adapter ATI Radeon HD 4650 1024MB DDR3 memorije. Kombinujući vrhunski prikaz sa Altec Lansing zvučnicima i Dolby Home Theater tehnologijom N81Vp je idealan multimedijalni pratilac na putu. Sa ugrađenom web kamerom, N81Vp vam omogućuje da odmah po startovanju pokrenete video konferenciju sa prijateljima i kolegama, bez potrebe za dodatnom opremom, kamerom i kablovima.

  Centrino Logo, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel Viiv, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, Viiv Inside, vPro Inside, Xeon, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries.