ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  U30Jc

  U30Jc

  Snaga u vašim rukama

  • Njegova tanka i lagana forma i elegantan izgled ga čine šik ultra mobilnim pratiocem
  • Uz snagu ispod haube - hodaćete ne samo sa stilom već i samo pouzdanjem - novi Intel Core i3, i5 i i7 procesori su dorasli svakom zadatku, dok će zasebna NVIDIA GeForce 310M grafika sa 512MB GDDR3 memorije biti bez premca u novim igrama
  • Jedini "thin and light" notebook računar sa integrisanim optičkim uređajem!
  Product Image

  Jedini sa optikom

  Tako je, U30Jc je jedini notebook računar u svojoj kategoriji koji poseduje integrisani optički uređaj! Nema potrebe za dodatnim uređajima, njihovim kablovima i napajanjem - obezbedili smo vam dodatnu pogodnost i sigurnost fizičkih podataka u prenosu kao i lakoću pravljenja rezervnih kopija vaših dokumenata.

  Bez zastajanja

  I pored toga što U30Jc donosi mnogo više opcija od drugih notebook računara, odlikuje ga veoma mala potrošnja i dugotrajan rad. Uživajte u celodnevnom radu sa baterijom koja će trajati do 10 časova zahvaljujući ekskluzivnoj ASUS Super Hybrid Engine tehnologiji - nemojte se brinuti da li sedite blizu utičnice.

  Neverovatan izgled

  Novi U30Jc prenosi impresivnu sliku stila i kompaktne finese, sa svojim telom od lagane legure aluminijuma, bešavnom tastaturom i prostranim odmorištom za dlanove. On je živi dokaz da "thin and light" segment ne mora da pati od nedostataka neuglednog dizajna i loše ergonomije!
  Sa manje od 30mm debljine i 2kg težine, ova mašina će biti uz vas ma gde krenuli.

  Malih dimenzija i velike snage

  U30Jc se sigurno ne treba da se stidi svojih performansi. On se isporučuje sa novim Intel Core i3, i5 ili i7 quad core procesorima sa do 4GB memorije i obezbediće vam snagu za bilo koji zadatak koji će te poželeti da obavite na njemu. Veličina nije sve i ASUS je još jednom pokazao da neverovatan i tanak izgled ne moraju doći na uštrb performansi i snage.

  Život može biti igra

  Zasebni NVIDIA GeForce 310M adapter sa 1GB GDDR3 memorije će obezbediti da ovaj kompaktni notebook računar postane centar vaše zabave i rada - programi, web, video, muzika ... i naravno uživanje u najnovijim igrama. Ovaj moćni grafički akcelerator naravno radi mnogo bolje od njegovih takmaca u drugim dosadnijim računarima, a podržava i NVIDIA OPTIMUS tehnologiju za optimizovane performanse i uštedu energije ... saznajte više