ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  UL50At

  UL50At

  Neograničene mogućnosti

  • ASUS Turbo33 tehnologija za 33%* bolje performanse
  • Multitasking performanse uz Intel Core 2 Duo i DDR3 memoriju
  • Celodnevni rad uz bateriju koja traje do 12 časova*
  • Robusno aluminijumsko kućište
   Product Image

   Neograničene performanse uz ASUS Turbo33 tehnologiju

   ASUS UL50At donosi revolucionarnu ASUS Turbo33 tehnologiju, koja integriše hardver i softver kako bi se poboljšala performanse sistema i do 33%. To povećanje brzine je skoro dvostruko u odnosu na notebook računare bez ove tehnologije. Ona vam omogućuje da uživate u glatkoj video reprodukciji, on-line streamingu i raznim drugim oblicima multimedijalne zabave.

   Neograničene performanse uz Intel Core™2 Duo procesor i DDR3 memoriju

   ASUS UL50At pokreće Intel Core™ 2 Duo SU7300 Procesor koji obezbeđuje vrhunske multitasking performanse trošeći manje energije. Ovaj računar takođe koristi DDR3 memoriju, koja obezbeđuje visoke brzine transfera i troši do 17% manje energije u odnosu na DDR2 memoriju.

   Neograničene mogućnosti: Neverovatno tanak - manje od 2,5 cm

   ASUS UL30Vt je pravi praznik za oči, sa profilom tanjim od 2,5 cm. Njegova površina izrađena od legure aluminijuma ističe stil i lepotu u svakom trenutku korišćenja. On se bez napora uklapa u vašu tašnu, torbu, aktovku ili ranac, a sa površinom od brušenog aluminujuma otporan je na svako habanje.

   Neometan rad - Celodnevni rad sa baterijom koja traje do 12 časova

   ASUS UL50At je posebno dizajniran za korisnike koji žele celodnevnog računarskog pratioca, ali bez dimenzija i težine konvencionalnih notebook rešenja. Odlikuje ga impresivno trajanje baterije od čak 12* sati - zahvaljujući ASUS Power4Gear tehnologiji koja kontroliše odnos potrošnje i performansi računara u zavisnosti od potreba korisnika. Ona takođe pruža korisnicima mogućnost da isključe određene komponente računara kada nisu u upotrebi i tako sačuva još više energije, i radi u sprezi sa Intel ® Core ™ 2 Duo CULV procesorom postižući maksimalnu energetsku efikasnost.