ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  VivoBook Pro N752VX

  Back top
  Čujte neverovatno, osetite moć
  ASUS N serija nije samo zapanjujuće brz laptop sa svom poslednjom tehnologijom - on je potpuno multimedijalno iskustvo. Sa moćnim procesorom za performanse bez napora, grafikom visokog kvaliteta gejmerskog nivoa, i neverovatno oštrim 4K/UHD displejom, N752 morate videti da biste verovali. A kada iskusite zadivljujući SonicMaster zvuk, u saradnji sa ICEpower® tehnologijom, takođe ćete čuti neverovatne stvari.
  gledajte ceo video
  Opremljen najnovijom i najbržom tehnologijom
  Svaka pojedinačna komponenta na ASUS N753 je odabrana da vam obezbedi izvanredne performanse. Intel® Core™ i7 procesor šeste generacije visokih performansi, NVIDIA® GeForce® GTX™ 950M grafika, i najnoviji Windows 10 obezbeđuje performanse klase kao na desktopu, ultra-brz, i do 512 GB PCIe® x4 1500 MB/s SSD, uparen sa 32 GB DDR4 RAM-a, osigurava maksimalan ugođaj.
  Performanse bez premca
  U srcu ASUS-ovog N572 se nalazi neverovatno moćan četvorojezgarni Intel® Core™ i7-6700HQ procesor šeste generacije, koji pruža performanse bez napora za bilo koji zadatak koji možete da smislite. A sa 32 GB najnovijeg DDR4 RAM-a - koji je 33% brži od DDR3 - N752 vam pruža mogućnost krajnje neometanog rada sa više zadataka istovremeno, sa puno snage u rezervi za najzahtevnije zadatke. SSD visokih performansi sa 1500 Mbit/s PCle x 4 interfejsom daje N752 najbrže dostupno skladište za podatke - duplo brže od PCIe x2 SSD-ova, i 16 puta brži od SATA 3 modela! Možete se opustiti i biti sigurni da N752 može da izađe na kraj sa svim što želite da radite, brzo i efikasno.
  Zapanjujuće NVIDIA gejmerske grafike
  Sa i do NVIDIA GeForce GTX 950M grafikom gejmerskog ranga, ASUS N752 može da izađe na kraj sa grafički najzahtevnijim zadacima sa lakoćom. Bilo da je to gledanje filma, obrada fotografija i video klipova, ili jednostavno opuštanje uz najnovije igre, N752 ima svu snagu grafike koja vam je potrebna za besprekorne performanse.
  NVIDIA GeForce GTX serije 950 sa DirectX 11 kompatibilnošću obezbeđuje izvanrednu grafičku snagu, i mogućnost korišćenja podešavanja visokog kvaliteta pri rezoluciji 1080p za realističnije grafičke performanse, za brže i efikasnije iskustvo obrade fotografija.
  4K/Ultra HD displej
  Sa zapanjujućom rezolucijom od 3840 puta 2160 piksela na njegovom ultra modernom 4K/UHD displeju, ASUS N752 vam pruža tako detaljnu sliku koja obuzima, da ćete misliti da je realna. Sve izgleda tako sveže, jasno i izoštreno, a ekskluzivna ASUS Splendid tehnologija vam omogućava da su podešavanja uvek optimizovana, šta god vi gledali.
  3840X2160 4K/ ultra visoka definicija
  282 ppi gustina piksela
  Više boja. Neverovatne boje.
  Napredni 4K/UHD displej na ASUS N752 kombinuje optimizovane hardverske i softverske komponente da bi prikazao sliku najbolju u klasi, sa ultra širokim spektrom boja od 72% NTSC, 100% sRGB i 74% Adobe RGB. Prostim jezikom, ovo znači da N752 može da prikaže više boja, više preciznih i živopisnijih boja od bilo kog standardnog displeja. Kada ga jednom iskusite, ništa drugo neće biti dovoljno dobro.
  178 IPS
  72 % NTSC
  100 % sRGB
  Uživajte u 4K/UHD jasnoći koja oduzima dah
  ASUS N752 sa 15,6-inčnim displejom ima duplo veći broj horizontalnih i vertikalnih piksela od standardnog full HD displeja, pružajući vam ukupno 8 miliona piksela - što je 4 puta više od običnog Full HD displeja. Ovo znači da ima neverovatnu gustinu piksela od 282 ppi, tako da su slike, video klipovi, pa čak i najsitniji tekstovi jasniji i izoštreniji nego ikada pre.
  Zaštitite oči uz ASUS mod koji štiti oči
  Većina LED panela emituje plavo svetlo - glavni razlog makularne degeneracije i problema sa mrežnjačom. ASUS mod koji vodi računa o očima efikasno smanjuje nivoe plavog svetla i do 33% da bi učinio čitanje prijatnijim, i da vas zaštiti od mogućih zamaranja oka i drugih oboljenja.
  Asus mod koji vodi računa o očima
  33 % manji nivo plavog svetla
  Mod koji vodi računa o očima
  / isključeno
  Mod koji vodi računa o očima
  / Uključeno
  Nenadmašan zvuk, podešen od strane eksperata
  Kod ASUS N752 serije, ekskluzivna ASUS SonicMaster tehnologija ide još dalje što se tiče zvuka. Razvijen u saradnji između ASUS Golden Ear tima i ICEpower®-a, SonicMaster koristi moćni audio hardver i fino podešeni softver kako bi vam pružio najneverovatniji zvuk na laptopu. Sa zvučnicima okrenutim napred, N752 ne zvuči nalik bilo čemu što ste ikada čuli sa laptopa, sa dubokim bogatim basom i kristalno jasnim glasovima, čak i kada je pojačan do maksimuma.
  Optimizovani zvuk sa AudioWizard-om
  Da biste prilagodili audio podešavanja vašim ličnim potrebama, ASUS AudioWizard ima pet modova koje možete odabrati. Muzički mod oživljava vaše omiljene pesme, dok Filmski mod obezbeđuje pravo bioskopsko iskustvo. Mod za snimanje pruža dinamične i kristalno jasne snimke, a Mod za igre dodaje novu dimenziju uživanja vašim omiljenim igrama. Na kraju, Govorni mod čini glasove jasnim i moćnim.
  Gladak & elegantan dizajn u potpunosti od aluminijuma
  Predivni dizajn detalja kojima obiluje ASUS N752, od ekskluzivnog dizajna talasastog efekta oko zvučnika, preko brilijantnih naglašenih ivica poput dijamanta. N752 je savršena prenosiva zamena za skupe desktope, tako da sada možete da ponesete vašu zabavu sa vama bilo gde! Dizajn je praktičan a ipak sofisticiran, i nežno osvetljeni ASUS logo na poklopcu naglašava vaš ukus i stil.
  Brže i lakše konekcije sa USB tip C
  Za maksimalnu kompatibilnost sa svim vašim periferijama, ASUS N752 vam pruža široki niz opcija za konekcije, uključujući USB 3.0, USB 3.1 tip C, HDMI i VGA portove, 3 u 1 SD/SDHC/SDXC čitač kartica, i više. Reverzibilni USB 3.1 Gen 2 tip C port nije samo mnogo lakši za korišćenje, već vam daje brzine protoka podataka i do 10 Gbit/s - duplo brže od USB 2.0. Možete prebacivati fotografije, muziku, čak i velike video fajlove u deliću sekunde - prebacivanje filma sa fajlom veličine 2 GB traje manje od jedne sekunde!
  Type-c
  USB 3.0
  HDMI
  SD CARD
  Mini Display
  Ergonomska tastatura sa pozadinskim osvetljenjem
  ASUS N752 tastatura je čvrste konstrukcije iz jednog dela za izvrsno iskustvo kucanja. Ergonomska tastatura sa minimalni odzivom i hodom tastera od 1,8 mm pretvara korišćenje u uživanje, bilo gde. Nežno pozadinsko osvetljenje omogućava vam udoban rad i u mračnom okruženju a da ne uznemiravate druge, i takođe izgleda sjajno!
  Solid scissor cut design
  1.8 mm Hod
  Tačped sa Intuitivnim ASUS Smart Gestures
  Veliki tačped na ASUS N752 ima karakteristiku odbijanja dlana koja pravi razliku između komande vrhovima prstiju i kontakta dlanom, pa su slučajna poskakivanja kursora prošlost! ASUS Smart Gestures vam omogućava da koristite tačped sa pokretima kao onim na ekranu osetljivim na dodir, za laku i intuitivnu navigaciju i kontrolu.

  Skrolovanje Veb stranice

  Gore i dole

  Zumirati/Odzumirati

  Komanda sa dve prsta

  Prevlačenje na gore sa 3 prsta

  Izvršiti pregled zadatka

  Prevlačenje na gore sa 3 prsta

  Izvršiti pregled zadatka

  Prevlačenje sa 3 prsta (levo/desno)

  Promeniti desktop

  Kucnuti sa tri prsta

  Pokrenuti Cortana-u