ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  X751SA

  Laptop za svaki dan sa korisnički orijentisanim karakteristikama u skupocenom pakovanju.

  ASUS serija X je savršeni sveobuhvatni vredni računar za posao i igru. Pogonjen Intel ili AMD procesorom, serija X je stilizovani laptop, dizajniran za one koji žele da se izdvajaju iz mase. X serija vam omogućava da uronite u zvuk visokog kvaliteta poboljšan ASUS SonicMaster-om; i omogućava vam da se računar vrati iz sleep moda za dve sekunde, pa je tako uvek spreman za tili čas. Tu je i USB 3.0 za super brz prenos podataka.

  *Sve specifikacije su podložne promenama bez odobrenja. Molimo vas, proverite tačne ponude sa vašim dobavljačem. Proizvodi možda nisu dostupni na svim tržištima.

  Kvalitetan laptop sa premijum osećajem

  Vredan laptop ne mora da znači da se zadovoljavate nečim osnovnim. ASUS laptop serije X vam pruža sve kompjuterske osnove u laptopu sa taktilnom obradom i premijum osećajem vrhunskog kvaliteta. On pokriva sve osnove, što ga čini savršenim izborom za sve vaše kompjuterske potrebe.

  Sve je u detaljima

  Uz veliki broj različitih obrada i boja između kojih možete da birate, ASUS laptopovi serije X vam omogućavaju da izrazite lični stil. Ali nije sve samo u izgledu; Serija X ima sve potrebne karakteristike i portove koji su vam neophodni za svakodnevni rad na kompjuteru. Na kraju, razlika je uvek u sitnim detaljima.

  Dizajniran za produktivnost i zabavu

  ASUS laptopovi serije X su pogonjeni Intel® ili AMD® procesorima vrhunskim performansama. Ove procesorske performanse, uparene sa moćnom grafikom i naprednim ugrađenim memorijskim kontrolerom, čini seriju X idealnu za svakodnevne računarske zadatke ili za gledanje filmova i video klipova. Serija X barata njima sa lakoćom, pružajući vam sve performanse za rad sa više stvari istovremeno, koje su potrebne za posao ili igru, unutar kompaktnog kućišta.

  Superiorne grafičke performanse

  ASUS laptopi serije X imaju NVIDIA® GeForce™ diskretnu grafičku kartu* da biste dobili poboljšanu sliku za obradu slika, videa ili igranje najnovijih i najpopularnijih igara.

  *Samo za odabrane modele

  Realistične boje sa ASUS Splendid tehnologijom

  Razvijena od strane ASUS Golden Eye tima, ekskluzivna ASUS Splendid tehnologija vam pruža precizne boje i temperaturu boja. Daje vam brilijantne, žive boje uz pomoć finih podešavanja za različite opcije i parametre displeja.

  Normal

  Theater

  Vivid

  Manual

  Normalno
  Pozorište
  Živopisno
  Ručno

  Brojni modovi za različite scenarije korišćenja

  ASUS Splendid tehnologija vam daje četiri različita video podešavanja da bi odgovarala bilo čemu što je na ekranu, omogućavajući da dobijete samo najbolju sliku. Ona poboljšava slike da biste dobili bogatije, dublje boje za izvanrednu sliku bilo da gledate filmove i video, ili pretražujete fotografije.

  Laptop sa pristupačnošću pametnog telefona

  Uz ASUS X seriju, dobijate laptop sa vremenom odziva kao na pametnom telefonu. Njega karakteriše trenutni nastavak rada od dve sekunde, tako da možete da pređete sa sleep moda na pretraživanje interneta ili rada na dokumentima za tren.

  Laptopovi serije X vam čak daju različito optimizovane modove rada, da biste sačuvali što više od autonomije baterije. Takođe mogu ostati u modu čekanja neverovatne dve nedelje! Takođe ne morate da brinete o gubljenju podataka tokom tog vremena, pošto se on automatski bekapuje kada nivo baterije padne ispod 5%.*

  *Autonomija baterije i vreme čekanja mogu da variraju u zavisnosti od specifikacije i korišćenja

  Opsežne opcije povezivanja

  ASUS laptopovii serije X imaju USB 3.0, HDMI i VGA portove, i 3 u 1 SD/SDHC/SDXC čitač kartica, i druge opcije povezivanja da bi obezbedili kompatibilnost sa velikim brojem periferija i uređaja.

  USB 3.0 za ultra-brzi prenos podataka

  USB 3.0 vam daje deset puta veću brzinu od USB 2.0, dozvoljavajući vam da sačuvate fotografije, ili prebacujete muziku i velike video fajlove u deliću sekunde. Prebacivanje filma od 25 GB Blu-Ray kvaliteta sada traje samo 70 sekundi.

  Kristalno jasan zvuk koji vas obuzima

  Većinu laptopa karakterišu mali ugrađeni zvučnici koji često imaju za rezultat jedan izvor zvuka kome nedostaje osobenost. ASUS laptopovi serije X pružaju visoko pouzdani zvuk, zahvaljujući ASUS SonicMaster tehnologiji i ASUS AudioWizard-u. Utonite u zvuk koji dolazi sa svih strana i slušajte muziku na način na koji ona i treba biti slušana.

  Profesionalni kodek
  Veća preciznost
  Optimizovani pojačivač
  Za veću jačinu zvuka
  Fino-podešeni zvučnici
  Stvorite veći uticaj
  Veće komore
  Veća jačina zvuka
  i širi opseg frekvencija
  Fino-podešena obrada signala
  Čini prilagodljiva podešavanja da bi pojačali jasnoću i filtrirali buku
  Dizajn hardvera
  Softversko fino podešavanje
  Napajanje
  Izvor zvuka

  SonicMaster tehnologija za softversku i hardversku optimizaciju

  Mešavinom hardvera, softvera i podešavanja, SonicMaster je napravljen sa jasnim ciljem da vam pruži najbolji laptop PC zvuk. Profesionalni kodek vam obezbeđuje precizne performanse zvuka, optimizovani pojačivač vam daje veće jačine, dok veći zvučnici i rezonantne kutije daju moćni audio izlaz i dublji bas. Dodatna obrada signala pomaže u finom podešavanju hardvera, filtriranju buke i poboljšavanju jasnoće zvuka da biste uživali u zvuku na vašoj X seriji bez premca.

  JASNI VOKALI
  REALISTIČNI
  OKRUŽUJUĆI ZVUK
  ŠIROK SPEKTAR
  MOĆNI IZLAZ
  KRISTALNO
  JASAN ZVUK
  DUBLJI I BOGATIJI
  BAS

  Zvuk poboljšan SonicMaster-om

  Podešen od strane ASUS Golden Ear tima sa ciljem da vam obezbedi najbolji PC laptop zvuk, SonicMaster je mešavina hardvera i softvera koji daju ASUS laptopovima serije X kristalno jasnu reprodukciju zvuka. ASUS SonicMaster i AudioWizard softver za podešavanje daju novu dimenziju vašem iskustvu zabave; bilo da ste na zvučniku ili slušalicama, uživaćete u bogatijem, punijem zvuku.

  AudioWizard sa pet unapred podešenih audio modova

  AudioWizard je softver za podešavanje sa pet unapred podešenih audio modova da najbolje odgovore vašim potrebama. Fino podešeni od strane ASUS Golden Ear tima, pružaju vam užitak realističnog zvukova u muzici, filmovima, i igrama. Interfejs koji on poseduje je ekstremno naklonjen korisnicima, pa je samo potrebno da kliknete na vaša omiljena podešavanja da uživate u potpuno optimizovanom zvuku.

  Precizni unos i kontrola pod vašim prstima

  ASUS laptopovi serije X su dizajnirani da vam pruže intuitivnije tačped iskustvo. Iskoristili smo ekskluzivnu tehnologiju koja se koristi u proizvodnji ekrana osetljivih na dodir na pametnom telefonu da bismo vam pružili veoma osetljivi tačped sa neverovatnom preciznošću.

  Smart Gesture-
  Više dodira u isto vreme su olakšani

  ASUS laptopovi serije X imaju tačped koji registruje više dodira istovremeno sa ASUS Smart Gesture tehnologijom koja vam pruža intuitivnije i prirodnije iskustvo dodira.

  Smart Gesture tehnologija podržava čitav niz dodirnih komandi tako da možete da zumirate i odzumirate, skrolujete ili pak pristupili Windows 8 funkcijama ekrana osetljivog na dodir.

  Ergonomski dizajnirana tastatura

  Chiclet tastaturu iz jednog dela u punoj veličini karakteriše unapređeni dizajn, čvrsta konstrukcija i hod tastera od 1,6 mm, za ugodan osećaj i udobnije iskustvo u kucanju.

  Tastatura u punoj veličini, sa izdržljivošću od 10 miliona pritisaka

  Tastatura je ergonomski dizajnirana za unapređeni odgovor tastera i pažljivo je podešena za optimalnu snagu tastature, pritisak, i hod tastera. Ovo znači da će vam biti udobno čak i posle dugog kucanja. ASUS primenjuje striktne test standarde za tastature, obezbeđujući da je tastatura na seriji X dovoljno izdržljiva da traje 10 miliona pritisaka po tasterima.

  Održava odmorište za dlanove hladnim

  ASUS laptopovi poseduju jedinstveni dizajn unutrašnjosti koji se bavi neugodnim pitanjima toplote tako što sprečava da se nagomila toplota ispod odmorišta za dlanove. ASUS IceCool tehnologija održava odmorište dlanova u rasponu temperatura od28゚C do 35゚C, ovo je značajno niže od telesne temperature, što vam čini kucanje malo udobnijim.

  Duga autonomija Li-Polimerske baterije*

  ASUS laptopovi serije X imaju Li-Polimersku bateriju koja vam daje i do 2,5 puta veću autonomiju od Li-ionskih cilindričnih baterija. Čak i posle stotina ciklusa punjenja, ona i dalje održava i do 80% originalnom kapaciteta punjenja**.

  *Samo dostupno na X455/X555

  **Autonomija baterije i vreme čekanja mogu da variraju u zavisnosti od specifikacije i korišćenja

  Pristupite vašim podacima i fajlovima, bilo kad i bilo gde

  ASUS WebStorage osigurava da dobijete pristup podacima i fajlovima na bilo kom uređaju koji ima internet konekciju. Sa ASUS WebStorage, vaši podaci se automatski ažuriraju i sinhronizuju preko različitih uređaja; možete podeliti slike i video sa prijateljima i porodicom, ili strimovati vašu muziku i filmove na vaš uređaj.

  ASUS Aglaia torba
  ASUS WT415 optički bežični miš
  BOJA:

  Pun asortiman dodatne opreme za vas

  Uparite vaš ASUS laptop sa dodatnom opremom kao što su miševi visokog kvaliteta ili moderne torbe. Saznajte više kod prodavaca ASUS opreme.