ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ASUS ZenBook Flip UX360CA

  Back top
  ZenBook Flip kombinuje elegantnu sofisticiranost Zenbook-a sa udobnošću i prilagodljivošću 360° rotirajućeg displeja. Ovaj ultra-tanki, ultra-lagani konvertibilni uređaj je laptop sa stilom, zgodan tablet, ili nešto između – i dizajniran je da bude sa vama svuda, neprestano. Njegov Intel® Core procesor vam omogućava da plovite kroz svoj svakodnevni rad na kompjuteru sa lakoćom, dok njegova fantastična baterija traje i do 12 sati bez dopunjavanja!
  Tanak, sa stilom i sofisticiran.
  ZenBook Flip je vanvremensko elegantno remek delo, isključivo pravljen od izdržljivog aluminijuma. Kućište je napravljeno od jednog komada metala, pažljivo brušenog do samo 13.9 mm debljine, i koje teži samo 1.3 kg kako biste ga mogli nositi bez napora. Kružna metalna završnica sa kultnom Zen-inspirisanom šemom koncentričnih krugova, je obložena sa dve ekskluzivne nove boje da bi se slagala uz svaki stil: sofisticirana Ledeno zlatna ili ultra-elegantna Mineral siva.
  13.9 mm Ultra-tanak
  1.3 kg Ultra-lagan
  Precizno napravljena prilagodljivost.
  Pošto je karakteriše precizno napravljeni metalni mehanizam sa više brzina, šarka pokretljiva punih 360° na ZenBook Flip-u radi glatko, bez kočenja i drži displej sigurno u bilo kom uglu. Da bi se obezbedio maksimum pouzdanosti, testirana je na izdržljivost sa preko 20.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja, koji vam omogućavaju da možete bez napora transformisati ZenBook Flip iz laptopa visokih performansi u lagani tablet u bilo kom trenutku – bez muke!
  360 Robustne šarke
  preko 20,000 testiranja izdržljivosti
  Realistične boje, iz svakog ugla
  Kada vidite, poverovaćete. Ultra oštar ekran osetljiv na dodir ima rezoluciju i do QHD+ 3200 x 1800 i 72% NTSC paletu boja. ZenBook Flip vam daje kaleidoskop boja koje su živopisnije i preciznije. Uz svetlinu od 350 cd/m2, i IPS displej visokog kvaliteta, slika postaje realistična na ekranu, iz svakog ugla.
  rezolucija do QHD+ 3200X1800
    276 ppi  
    178 IPS IPS displej visokog kvaliteta
  Napravljeno da radi čitav dan.
  ZenBook Flip je napravljen za životni stil u pokretu, sa energetski efikasnim Intel Core M procesorom, litijum-polimer baterijom velikog kapaciteta koja može da traje i do 12 sati između punjenja. Čak i na dugačkim interkontinentalnim letovima, ZenBook Flip prelazi razdaljinu s lakoćom.
  Neverovatno brz, potpuno tih.
  Samo najbolje komponente su dovoljno dobre za ZenBook Flip. Sa do 8 GB RAM-a, super brzim SSD-om od 512 GB i najnovijim Intel Core M procesorom šeste generacije, ZenBook Flip ima performanse koje mogu da izađu na kraj sa bilo kojim zadatkom – i više od toga! Dizajn bez ventilatora znači odsustvo buke: napravili smo ZenBook Flip sa specijalnim ultra tankim hladnjakom prečnika 0.5 mm izrađenim od legure bakra i hroma, koji vam dozvoljava da radite u blaženoj tišini, čak i pri punoj snazi.
  Windows 10 Home
  512 GB SSD za podatke
  8 GB 1866 MHz RAM
  m7 Intel procesor
  Povezivanje bez kompromisa
  Kada radite u pokretu, osnovno je da budete u mogućnosti da se povežete sa bilo čim, bilo gde. ZenBook Flip poseduje revolucionarni USB Tip-C port za konekciju sa bilo koje strane i super brze protoke podataka. Takođe ćete naći dva USB 3.0 Tip-A porta, mikro HDMI port i slot za SD kartice, tako da je lako povezati se sa vašim trenutnim i budućim periferijama.
  Micro HDMI
  USB Type-C
  USB 3.0
  Brži Wi-Fi,
  bolji Wi-Fi.
  ZenBook Flip dolazi sa najnovijim 802.11ac Wi-Fi-em, sa ultra velikim brzinama do 867 Mbps. To je tri puta brže od starijih Wi-Fi generacija, i sa jačim i stabilnijim signalom. ZenBook Flip podržava Intel WiDi tehnologiju tako da možete da strimujete muziku, filmove, slike i igre na bilo koji WiDi kompatibilan HDTV, ili da koristite TV kao drugi interaktivni ekran za rad sa više stvari istovremeno na velikom ekranu.
  802.11 ac Napredna Wi-Fi konekcija
  Dodir, usavršen.
  ZenBook Flip je dizajniran za ultimativno iskustvo dodira, sa ultra-senzitivnim ekranom osetljivim na dodir koji ga čini prijatnim za korišćenje u svakom modu. Njegovi senzori na dodir mogu da detektuju dodirnu površinu od samo 6 mm – što je mnogo osetljivije od industrijskog standarda koji iznosi 9 mm – pa su i najsuptilniji pokreti vaših jagodica detektovani.
  2 X osetljiviji
  10 prstiju Dodir više prstiju istovremeno
  Udobno kucanje.
  Kucanje ne mora da bude mukotrpan posao. Jednodelna tastatura bez okvira ZenBook Flip-a je remek delo ergonomskog dizajna, za iskustvo u kucanju koje je najbolje u klasi, sa tasterima pune veličine koji imaju optimizovani hod od 1.5 mm, za udoban osećaj kao na desktopu. A kada pređete na tablet mod, tastatura i tačped se zaključaju automatski!
  1.5 mm hod tastera
  Intuitivni i precizni tačped.
  Veoma precizni tačped na ZenBook Flip-u poseduje ASUS Smart Gesture tehnologiju, za intuitivniji i prirodniji osećaj, korišćenjem mnogih Windows gestova koje koristite na ekranu osetljivom na dodir. Tačped koristi ekskluzivnu tehnologiju razvijenu za ekrane osetljive na dodir pametnih telefona, što ga čini veoma osetljivim i neverovatno preciznim.
  SonicMaster, dizajniran da zvuči neverovatno.
  Neverovatan zvuk je oduvek bio karakteristika ZenBook porodice. Razvijen u saradnji ASUS Golden Ear tima i ICEpower®, ASUS SonicMaster audio tehnologija proizvodi najneverovatniji zvuk na laptopu. Specijalno skrojena mešavina superiornog hardvera i mudro dizajniranog softvera daje ZenBook Flip-u ultimativno zvučno iskustvo.
  Najbolje Windows 10 iskustvo.
  Windows 10 je nov i unapređen, ali prepoznatljiv na prvi pogled, što ga čini savršenim izborom za ZenBook Flip. Ne samo da je neverovatno lak za korišćenje, već uz pomoć Cortane - vašeg ličnog pametnog asistenta – možete odmah početi sa radom! Novi Continuum mod u Windows-u 10 se automatski i bez napora prebacuje na način na koji vi radite: Laptop mod je optimizovan za tastaturu i miša, a Tablet mod je optimizovan za dodir, tako da ćete uvek uživati u najboljem iskustvu.