ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ASUS ZenBook UX303UB

  Tanak. Lagan. Moćan.
  Sa još više boja.

  Klasični dizajn,
  nova boja sa stilom

  ASUS ZenBook serije predstavljaju suštinu ASUS dizajnerskog duha, a UX303 ga podiže na novi nivo sofisticiranosti svežim i divnim novim bojama uključujući Dim braon, Ledeno zlatnu i Roze zlatnu. Elegantne boje su još više unapređene kultnom kružnom metalnom završnicom koja odiše Zen duhom. Klasične linije ultra lakog ZenBook-a koji je ceo od aluminijuma su unapređene tanjim profilom, koji je stanjen na samo 3 mm na prednjem delu. On je šik, elegantan, vanvremenski i moćan – on je ZenBook UX303.

  Živopisan i zadivljujući QHD+ displej

  Displej izgleda onoliko dobro koliko bi očekivali od ovako lepog laptopa. Ultra oštri ekran ima zapanjujuću rezoluciju koja ide od QHD+ 3200x1800 i osvetljenje od 300cd/m², i uvek je ugodan i prijatan za gledanje. Sa izvanrednom gustinom piksela od 276 piksela po inču, slike i tekst su uvek oštri i sa mnogo detalja.

  3200x1800
  QHD+

  276
  PPI

  300
  cd/m2
  Osvetljenje

  Široki uglovi gledanja i živopisne boje

  ZenBook UX303 koristi IPS displej visokog kvaliteta sa velikom paletom boja (72% NTSC), tako da su boje koje vidite na ekranu precizne, živopisne i realne – čak i kod najširih uglova gledanja!  178°
  Ugao vidljivosti

  Žive boje sa ASUS Splendid tehnologijom

  Napravljena od strane ASUS Golden Eye tima, ekskluzivna ASUS Splendid tehnologija vam pruža živopisne, precizne boje bez obzira na to šta gledate. Ona radi tako što automatski fino podešava prikaz ekrana kako bi se optimizovale sve vrste slika. Rezultat su bogatije, dublje boje i neverovatni vizuelni efekat, bilo da gledate video i filmove, igrate igre ili pregledate vaše fotografije.

  Žive boje sa ASUS Splendid tehnologijom

  Napravljena od strane ASUS Golden Eye tima, ekskluzivna ASUS Splendid tehnologija vam pruža živopisne, precizne boje bez obzira na to šta gledate. Ona radi tako što automatski fino podešava prikaz ekrana kako bi se optimizovale sve vrste slika. Rezultat su bogatije, dublje boje i neverovatni vizuelni efekat, bilo da gledate video i filmove, igrate igre ili pregledate vaše fotografije.

  Performansi koliko vam duša želi

  Kada se radi o performansama, ZenBook UX303 ima svu snagu koja vam je potrebna, pa i više. Sa poslednjom, šestom generacijom Intel® Core™ i7 procesora i vrhunskim sistemom za skladištenje podataka, UX303 vas nikada neće ostaviti da čekate, kakav god bio zadatak. Rad sa više stvari istovremeno bez truda, glatka reprodukcija videa i super brzo pokretanje aplikacija – ZenBook UX303 je uvek spreman kada ste i vi. On je i krajnje energetski efikasan, što znači manje poseta utičnici.

  Napredno skladište podataka za maksimalne performanse

  Veoma brzo skladište podataka je najvažnije za brzo pokretanje aplikacija i kompjutersko iskustvo bez napora, a ono ne može biti mnogo brže od hibridnog hard diska od 1 TB i do 512 GB SATA 6 Gbit/s SSD-a u ZenBook-u UX303. Čuvanje ili otvaranje velikih dokumenata i fajlova je zadivljujuće brzo u poređenju sa tradicionalnim hard diskom, a vreme podizanja sistema je takođe znatno smanjeno. SSD-ovi su snažni i izdržljivi takođe, dajući ZenBook-u izvanrednu pouzdanost.
  1TB
  HDD

  512GB
  SSD

  Snaga grafike poput one na desktopu

  Da biste dobili najbolje od njegovog neverovatnog ekrana, UX303 koristi moćne diskretne grafike do NVIDIA® GeForce® GT940M, sa velikih 2 GB video memorije. Ovo pruža performanse kao na desktopu sa neverovatnim kvalitetom slike i glatkim prikazom videa visoke rezolucije ili najnovijih igara.

  Radi duže, radi pametnije

  Energetski efikasne komponente kao što su Intel® Core™ i7 procesor i SSD pomažu ZenBook-u UX303 da radi do 7 sati na bateriji, što znači manje vremena provedenog privezano za utičnicu za struju. Ekskluzivna Super Hybrid Engine II tehnologija može da poboljša život baterije i do 25% za manje zahtevne zadatke, a sa Instant On potrebne su mu samo dve sekunde da se ponovo uključi, i možete da nastavite sa radom tamo gde ste stali.

  Nastavlja rad za samo
  2
  s

  Ultra brzi 802.11ac Wi-Fi

  ZenBook UX303 vam omogućava da se konektujete brže i dalje uz najnoviji 802.11ac Wi-Fi – uz brzinu od 867 Mbit/s, to je i do tri puta brže od 802.11n! A Bluetooth® 4.0 vam omogućava da povežete vaše omiljene uređaje i da to manje utiče na autonomiju vaše baterije. ZenBook UX303 vam pruža slobodu da radite šta god vam je potrebno, gde god želite!

  Moćne konekcije

  ZenBook UX303 ima tri USB 3.0 porta čije su brzine prenosa podataka i do 10 puta (10x) brže od starih USB 2.0 konekcija, i takođe obezbeđuje više energije za brže punjenje. A ZenBook UX303 ide još dalje, uz ASUS USB Charger+ tehnologiju ugrađenu u jedan port da puni konektovane uređaje i do 50 % brže – čak i kada ZenBook spava ili je isključen!

  10x
  Brži
  USB3.0

  50%
  brži
  ASUS AI Charger

  Napravljen za dodir

  Previše često, komande na dodir mogu da budu frustrirajuće i neprecizno iskustvo, ali ne i na ZenBook-u UX303. ASUS ekrani osetljivi na dodir registruju dodir prečnika samo 6 mm (nasuprot industrijskom standardu od 9 mm), kako bi korisnicima dali intuitivno i superiorno iskustvo unosa preko dodira. Visoko osetljivi senzori omogućavaju preciznu detekciju prsta i pružaju vam performanse bez premca za pisanje, crtanje i mnogo toga.

  Prostrani tačped sa pametnim gestovima

  Pošto ga karakteriše isti 16:9 odnos stranica kao i kod ekrana, veliki tačped na UX303 je dizajniran da bude što je moguće više intuitivan i precizan. Pametni gestovi simuliraju mnoge od Windows 10 funkcija ekrana osetljivog na dodir na tačpedu i pružaju vam najintuitivnije korisničko iskustvo.

  Charm
  Prevlačenje od desne ivice
  Prevlačenje od leve ivice
  Prebacivanje na poslednju aplikaciju
  Skrolovanje Veb stranice
  Gore i dole
  Zumiranje/Odzumiranje
  Štipanje sa dva prsta

  Pozadinski osvetljena tastatura za najbolje iskustvo u kucanju

  Tastatura je za većinu ljudi i dalje najbolji način da se stvari urade, pa smo se zbog toga potrudili da ZenBook UX303 ima najbolju moguću. Svaki taster je profesionalno podešen tako da zahteva dovoljno snage da se pritisne, a hod tastera je optimizovan za tiho i udobno kucanje poput daktilografskog kucanja ali i sa dva prsta. Pošto je ZenBook dizajniran da se koristi bilo gde, mi smo tako napravili i tastaturu. Zahvaljujući ASUS tehnologiji koja ima senzore za ambijentalno osvetljenje, pozadinsko svetlo na tastaturi se automatski podešava da odgovara ambijentalnom osvetljenju, tako da ćete uvek moći da vidite tastere, čak i u potpunom mraku.
  1.6
  mm
  Hod

  ASUS SonicMaster: Dizajniran da zvuči neverovatno

  Neverovatan zvuk je oduvek bio karakteristika ZenBook porodice, pa ni ZenBook UX303 nije izuzetak. ASUS SonicMaster tehnologija – podešena od strane čuvenog ASUS Golden Ear tima – koristi kombinaciju precizne izrade i softvera da bi pružila zvuk kakav nikada do sada niste čuli sa laptopa, sa dubokim, bogatim basom i kristalno čistim vokalima, čak i pri najvišim jačinama zvuka.  Laka audio optimizacija uz AudioWizard

  Različiti izvori zvuka zahtevaju različita podešavanja, zadatak koji je neverovatno olakšan uz naš ekskluzivni AudioWizard. Uz pet podešavanja za različiti scenario – muziku, filmove, govor, gejming i snimanje – AudioWizard obezbeđuje da uvek dobijete najbolji mogući zvuk, šta god da slušate.

  Laka audio optimizacija uz AudioWizard

  Različiti izvori zvuka zahtevaju različita podešavanja, zadatak koji je neverovatno olakšan uz naš ekskluzivni AudioWizard. Uz pet podešavanja za različiti scenario – muziku, filmove, govor, gejming i snimanje – AudioWizard obezbeđuje da uvek dobijete najbolji mogući zvuk, šta god da slušate.

  Vaš ZenBook, vaš oblak

  ASUS-ov Cloud servis obezbeđuje kompletnu platformu za život online, kome se može pristupiti bilo gde sa raznih uređaja. Uz ASUS WebStorage, pouzdanost je glavni prioritet, nudeći vam lako skladištenje podataka, deljenje i sinhronizovanje sa svime, od poslovnih prezentacija do foto albuma i vaših omiljenih multimedijalnih sadržaja. Svaki ZenBook UX303 dolazi sa 16 GB WebStorage prostora besplatnih na period od godinu dana.