ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ASUS ZenBook UX305FA

  ASUS UX305FA Brz. Tanak. Lep.

  Tanka, perolaka moćna mašina

  ZenBook UX305FA je dizajniran da ide svuda sa vama. Pošto teži samo 1.2 kg i tanak je samo 1.23 cm, on nikad nije teret, već uživanje. Ali on nije samo jedan zapanjujuće lep, lagani laptop: on je takođe ozbiljno moćan, opremljen najnovijom tehnologijom visokih performansi. Uz ZenBook UX305CA, možete da uradite sve neverovatne stvari koje ste oduvek želeli, gde god da ste.

  1.23CM 1.2KG

  Otelotvorenje Zen duha

  Sofisticirani dizajn ZenBook UX305FA je remek-delo izrade, napravljen da se izdvaja iz mase. Potrebno je na desetine precizno kontrolisanih proizvodnih koraka da se napravi svaki ZenBook UX305FA od sirovog bloka čvrstog aluminijuma. Suptilni i sofisticirani novi oblik spaja DNK klasičnog ZenBook-a, sa elegantno suženim klinastim dizajnom koji je u isto vreme praktičan i elegantan.  Čista elegancija, šik boje

  Potpuno aluminijumski ZenBook UX305FA je zapanjujuće elegantan bez obzira na to koju od tri predivne šeme boja odaberete. Birajte između svilenkasto-glatke Keramičko bele, Aurora metalik, lepe na dodir, ili klasične boje Opsidijan kamena, sa prepoznatljivim "potpisom", kružnom metalnom završnicom: sve ove nežne, prefinjene nijanse su unapređene brilijantnim dijamantski brušenim zakošenim ivicama koje naglašavaju lepotu ZenBook-a UX305FA.

  Zapanjujuće detaljan QHD+ displej

  ZenBook UX305FA ima displej koji izgleda baš onako dobro kako bi se i očekivalo od ovako lepog laptopa. Ultra oštri ekran osetljiv na dodir ima izvanrednu rezoluciju koja ide do QHD+ 3200x1800 piksela i osvetljenje od 300 cd/m2, i uvek je ugodan i prijatan za gledanje. Sa izvanrednom gustinom piksela od 276 piksela po inču, slike i tekst su uvek oštri i sa mnogo detalja.

  3200x1800QHD+ 276PPI

  Široki uglovi gledanja i živopisne boje

  ZenBook UX305FA koristi IPS displej visokog kvaliteta sa velikom paletom boja (72% NTSC), tako da su boje koje vidite na ekranu precizne, živopisne i realne – čak i kod najširih uglova gledanja!


  Normalni mod

  Zaštita očiju

  Ručni mod

  Živopisni mod

  Žive boje sa ASUS Splendid tehnologijom

  Napravljena od strane ASUS Golden Eye tima, ekskluzivna ASUS Splendid tehnologija vam pruža živopisne, precizne boje bez obzira na to šta gledate. Ona radi tako što automatski fino podešava prikaz ekrana kako bi se optimizovale sve vrste slika. Rezultat su bogatije, dublje boje i neverovatni vizuelni efekat, bilo da gledate video i filmove, igrate igre ili pregledate vaše fotografije.

  Najnoviji Intel® Core™ M procesor

  Sa do 8 GB RAM-a i neverovatnim Intel® Core™ M procesorom, ZenBook UX305FA sa lakoćom prelazi preko svih vaših svakodnevnih zadataka. Zahvaljujući veoma brzom skladištu podataka u celosti na flešu – do 512GB SSD-a koji je šest puta brži od konvencionalnog hard diska – Zenbook UX305FA vas nikad neće ostaviti da čekate.

  Windows 10 Home 512GB
  SSD
  8GB
  RAM
  X3USB3.0 802.11ac
  WiFi
  Brzina čitanja6.13x
  521.3M/Sec
  84.94M/Sec
  Brzina pisanja5.4x
  456.6M/Sec
  84.55M/Sec

  Poređenje performansi SSD protiv HDD

  UX305FA
  5400 rpm HDD

  Hlađenje bez ventilatora: Uživajte u tišini

  ZenBook UX305FA vam omogućava da radite u blagoslovenoj tišini. Kombinacija energetski efikasnog Intel® Core™ M procesora i mnogo pametnih rešenja znači da nije potreban ventilator da bi ga rashladio. Umesto toga, efikasno smo se otarasili vreline koristeći moderne, ultra tanke toplotne cevi prečnika samo 0,5 mm napravljenih od specijalne legure hroma i bakra.

  I do 10 sati autonomije baterije

  Moćna baterija ZenBook-a UX305FA i pametno upravljanje energijom čine da on radi i do 10 sati* uz Wi-Fi konekciju. Kada želite da se opustite posle napornog dana, uvek će biti dovoljno energije za igru!

  *Rezultati iz Mobile Mark 2012

  Ultra brzi 802.11ac Wi-Fi

  ZenBook UX305FA vam omogućava da se konektujete brže i dalje sa najnovijim 802.11ac Wi-Fi – brzinom od 867Mbit/s, on je i do tri puta brži od 802.11n! Bluetooth® 4.0 vam omogućava da konektujete vaše omiljene uređaje sa manje uticaja na autonomiju baterije. ZenBook UX305FA vam daje slobodu da uradite ono što vam treba, gde god to želite.

  867 Mbps3X802.11ac
  300 Mbps802.11n

  Ostanite ohlađeni uz ASUS IceCool

  Ekskluzivna ASUS IceCool tehnologija sprečava da se toplota skuplja na odmorištu za dlanove, zadržavajući je na temperaturama u rasponu od 28° C do 35°C. Ovo je primetno ispod temperature tela, što vam pruža udobnije i opuštenije kucanje od konvencionalnih laptopova.

  Intuitivni tačped sa pametnim gestovima

  Veoma precizni tačped na ZenBook UX305 karakteriše ASUS tehnologija pametnih gestova za intuitivniji i prirodniji osećaj, koristeći mnoge od istih Windows pokreta koje koristite na ekranu osetljivom na dodir. Tačped koristi ekskluzivnu tehnologiju razvijenu za ekrane pametnih telefona osetljive na dodir, da bi im pružili veliku osetljivost i neverovatnu tačnost.

  Izvanredna ergonomija

  Chiclet tastatura iz jednog dela u punoj veličini je remek-delo ergonomije, sa unapređenim dizajnom koji karakteriše hod tastera od 1,5 mm i gotovo nepostojeće ugibanje. Rezultat? Čvrst osećaj i udobnije iskustvo, čak i za maratonske sesije kucanja.

  1.5MMHOD

  Izdignuti i konturisani dizajn UX305 je još jedan pažljivi dodir koji smanjuje naprezanje i povećava udobnost.

  10xBRŽI
  USB 3.0
  50%BRŽI
  ASUS AI CHARGER

  Moćne konekcije

  ZenBook UX305 ima tri USB 3.0 porta čije su brzine prenosa podataka i do 10 puta (10x) brže od starih USB 2.0 konekcija, i takođe obezbeđuje više energije za brže punjenje. A ZenBook UX305 ide još dalje, uz ASUS USB Charger+ tehnologiju ugrađenu u jedan port da puni konektovane uređaje i do 50 % brže – čak i kada ZenBook spava ili je isključen!

  10xBRŽI
  USB 3.0
  50%BRŽI
  ASUS AI CHARGER
  Udaljeni vokali Realistično okruženje Širi opseg Moćni izlaz Kristalno jasan zvuk Dublji i bogatiji bas

  ASUS SonicMaster: Dizajniran da zvuči neverovatno

  Neverovatan zvuk je oduvek bio karakteristika ZenBook porodice, pa ni ZenBook UX305 nije izuzetak. ASUS SonicMaster tehnologija – podešena od strane čuvenog ASUS Golden Ear tima – koristi kombinaciju precizne izrade i softvera da bi pružila zvuk kakav nikada do sada niste čuli sa laptopa, sa dubokim, bogatim basom i kristalno čistim vokalima, čak i pri najvišim jačinama zvuka.

  Savršeni zvuk, svaki put

  Šta god da slušate, Zenbook UX305FA vam olakšava da postignete savršena audio podešavanja. Lak za korišćenje, AudioWizard softver uključuje pet unapred podešenih modova sa svojim podešavanjima koji su optimizovani za različite izvore zvuka, tako da uvek možete da uživate u ultimativnom iskustvu slušanja samo jednim klikom. Ili ukoliko vam se to više dopada, možete preuzeti potpunu kontrolu nad podešavanjima i tako učiniti da zvuk bude još neverovatniji!

  Vaš ZenBook, vaš oblak

  ASUS-ov Cloud servis obezbeđuje kompletnu platformu za život online, kome se može pristupiti bilo gde sa raznih uređaja. Uz ASUS WebStorage, pouzdanost je glavni prioritet, nudeći vam lako skladištenje podataka, deljenje i sinhronizovanje sa svime, od poslovnih prezentacija do foto albuma i vaših omiljenih multimedijalnih sadržaja. Svaki ZenBook UX305 dolazi sa 16 GB WebStorage prostora besplatnih na period od godinu dana.