P2-P5945GC

  P2-P5945GC

  P2-P5945GC, tanak i elegantnog izgleda je obogatiti vaš digitalni život svojim bogatim opcijama namenjenim radu sa multimedijalnim aplikacijama.

   P2-P5945GC, tanak i elegantnog izgleda je obogatiti vaš digitalni život svojim bogatim opcijama namenjenim radu sa multimedijalnim aplikacijama.

   Kožna kolekcija
   P2-P5945GC, svojim kožnom teksturom obogatiće vaš radni prostor. Multimedijalno rešenje

   Evolucija dizajna unutrašnjosti
   Kombinujući mehanički dizajn i dizajn matične ploče, zapremina P2-P5945GC je samo 8.9L, u kojima je smešten računar viskoih performansi i opcija koje su vam potrebne u svakodnevnom radu. Njegov kreativan dizajn je savršeno rešenje za sve zatrepane radne površine.

   Smanjena buka i toplotna emisija
   Visoko integrisani dizajn matične ploče i kućišta obezbeđuju maksimalan protok vazduha, a u kombinaciji sa ASUS Q-Fan tehnologijom, koja kontroliše brzinu obrtaja ventilatora u zavisnosti od opterećenja procesora, P2-P5945GC emitje minimalnu buku u radu.

   Multimedijalno rešenje
   P1-P5945GC donosi veliki broj multimedijalnih opcija za svakodnevni rad i zabavu. DVI izlaz, D-sub, S/PDIF izlaz, osmokanalni zvuk i čitač kartica (CF, MMC, MS, SD) su samo neke u nizu kvalitetnih multimedijalnih mogućnosti ovog računara.

   Recover Pro - Vaši podatci su u dobrim rukama
   Nemojte se brinuti o virusima i nestanku podataka! P2-P5945GC je opremljen sa Recover Pro alatom koji pruža kontinualnu zaštitu vaših podataka. On automatski kreira višestruka kopije vašeih podataka i sistema i omogućuje povraćaj podataka čak i bez potrebe za podizanjem operativnog sistema.